Lecitin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=433f1ba6e1bc10bc042722aa9daa95c0Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pawluška
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 7:24 pm    Předmět: Citovat

BARTHEZKA:JJO TO JO Wink VŽDYCKY ODPOLEDNE A VEČER JSEM MĚLA ŠÍLENÉ CHUTĚ ANI NE HLAD,ALE TY CHUTĚ BYLY HORŠÍ..TAK JSEM DO SEBE NĚCO LÁDOVALA Embarassed AL TED UŽ NE Wink TAK SNAD TO BUDE I TAK POKRAČOVAT Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 10:46 pm    Předmět: Citovat

a ze som si toto vlakno nevsimla , zajtra ho utekam kupit. nejake konkretnejsie vysledky su ale vidiet az po dlhodobejsom uzivani, tri styry mesiace...tak je to zo vsetkym
Pawluška
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 8:49 pm    Předmět: Citovat

jjo hodně to zrychluje trávení já beru lecitin a v jedný tabletě je 500 mg a je fakt,že nemám po tom ani tolik hlad..no a jaky učinek to má na vlsy to nevim,protože beru ještě biosil plus..
smilingginger
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 9:24 am    Předmět: Citovat

Lecitin regeneruje játra a vlasy jsou kontrolkou jater, takže souvislost určitě je. Mám s ním taky dobré zkušenosti. Ale je opravdu potřeba brát větší dávky.Aspoň 3 měsíce a pak se může snížit dávkování. Já beru granulovaný sojový, protože v něm nejsou žádné přídatné látky, želatina a podobné věci a vlasy rostou slušně, i když u mě nijak raketově. A metabolismus mi taky zrychluje.
Sstrange
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 3:01 pm    Předmět: Citovat

Shocked Shocked neverím tomu čo tu čítam Shocked veď to vyzerá ako dokonalý doplnok:D väčšina doplnkov na vlásky práveže podporuje chuť do jedla..a z tohto by sa malo "chudnúť" a zároveň by to malo vláskom prospievať ? tak ja do tohto rozhodne idem:)
inak baby nedá sa tým predávkovať dúfam?Very Happy
tu som našla stránku kde vychádza 1200 mg na tabletku..ale užíva sa len tabletka denne.. vy tu píšete že účinky by mali byť viditeľnejšie pri väčších dávkach..neviete či by tie zvýšené dávky mohli aj niako uškodiť? Rolling Eyes

edit: zabudla som stránku:D http://www.patro.cz/objects/1074535358.html?
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 3:34 pm    Předmět: Citovat

Denní doporučená dávka (maximámlní?) je 2.5 až 3 gramy, tedy 2500mg až 3000mg. Víc bych fakt nebrala, on to zas takovej zázrak není. Já potřebuju něco na paměť a jelikož jsou téměř všechny tyto výrobky ze sóji (alergie), musím otestovat něco jiného...

[/url]
smilingginger
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 8:36 am    Předmět: Citovat

Sstrange, myslím, že se nemusíš bát předávkování, ale určitě si ještě najdi nějaké další informace abys měla klid. Já teda beru mnohem vyšší dávky než jsou oficiálně doporučené.A moje dcera bere lecitinu dlouhodobě opravdu velké dávky a svědčí jí to taky.
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 9:36 am    Předmět: Citovat

Já našla 15mg. Pak pak už prý způsobuje průjem a zvracení. Vzhledem k tomu, že ho cpou všude, kde se dá, bych to s tím nepřeháněla, ale to je jen můj osobní názor...

[/url]
smilingginger
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 10:09 am    Předmět: Citovat

Abych byla konktrétnější já mám sama na sobě vyzkoušenou denní dávku 6000 mg rozloženou na 3x a to mi svědčí. Samozřejmě hodně zapít.Když to přeženu - zkusila jsem 9-10 000 mg, a to už byl břichabol a nadýmání. Ale každej jsme jinej a je potřeba si najít tu svou optimální dávku. Žádný závažný nežádoucí účinky se neuvádí, tak si myslím , že to zkoušení není nijak nebezpečné. Asi ty mega dávky by stejně byly jen vyhazování peněz do záchodu. Wink
Čierna Vlčica
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 11:48 am    Předmět: Citovat

Prečítala som si vaše príspevky a väčšinou som zistila že beriete LECITIN formou tabletiek, ale Lecitin obsahuje aj ľanový olej to je tiež veľmi dobrá kombinácia, ja si ho dávam každé ráno a večer lyžičku Smile a veľmi dobré výsledky vidím aj na pleti a vláskoch Smile takže keby niekto nechce užívať lecitin formou tabletky tak ten ľanový olej odporúčam Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: