|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: út březen 15, 2016 10:39 pm Předmět: |
|
|
Za malo A k te cassii, tou se da naredit cista (oranzova) henna aby tolik netmavla, ale jak tu kdysi Zetonek dobre podotkla Indigo (modra) + cassia (zluta) co z toho asi muze vzniknout ..
Ale vazne. Tmavost hnede smesky se ovlivnuje pridanim/odebranim indiga, nikoliv redenim s cassii. Obecne je dobre (zejmena u Khadi) nechat barvu na hlave treba jen dvacet minut (ci jeste kratsi dobu, dle navodu) a pripadne pridavat (pro tmavsi odstin). Ztmavit to jde vzdy, ale zesvetlit bohuzel dost blbe indigo a peroxid daji dokupy moc hezkou, vodnickou zelenou a to asi nechces
Mrkni tady do vlakna nebo i na stranky khadi na priklady barveni a tam by to melo byt lepe poznat; jestli ta oriskova fakt barvi spis do zrz (obsahuje velmi malo indiga) nebo jestli je to spise studene hnede (coz ale ocekavam spise od svetle hnedeho odstinu). _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bianka 41-80

|
Zaslal: út březen 15, 2016 11:37 pm Předmět: |
|
|
Já měla za to, že cassia nebarví vůbec. Zelenou skutečně nechci
Když jsem prohlížela přímo stránky Khadí a ukázky barvení, přišlo mi, (ač je to nelogický), že ta oříšková vylézá studeněji, než světle hnědá, tak proto to váhání Zatim tedy zkusim jednu z nich a pokusim se i o kratší působení. To bude taky trochu zapeklité. Barví mě muj muž a samotné barvení mu trvá skoro hodinu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: út březen 15, 2016 11:50 pm Předmět: |
|
|
Cassia dava zlatavy nadech neni pravda ze vubec nebarvi
Jinak s tou aplikaci ... henna ma tu vyhodu, ze neni treba ji nijak zvlast peclive na ty vlasy placat. Pod igelitem se stejne trochu "roztece", ja treba scesu vlasy dozadu, naplacam si blato od ucha k uchu zhruba do pulky hlavy, promasiruju prsty, naplacam tam jeste jednu davku a pak z prostredka z temene beru pramen po prameni. Plesknu trochu blata ke korinkum okolo a projedu ho skrz zahennovanou rukavici a stocim okolo hlavy jako venecek ... a dalsi pramen vedle, proste jak to vyjde, docela tluste, zadny drbani se s tim. A takhle se propracuju az dolu ke krku, zbytek blata rozmatlam tak nejak rovnomerne po povrchu (zejmena okolo temene a pres ten venecek), nasadim igelit a nazdar. Za deset minut je hotovo a jeste nikdy se mi nestalo, ze bych byla flekata Matlat se se steteckem a hrebinkem je spis kontraproduktivni ... henna se proste jako chemicka barva nechova a chovat nebude
Na druhou stranu, s tou tmavosti to zas taky nemusi byt uplna katastrofa, indigo ma velkou tendenci se rychle vymyvat a nechavat za sebou jen oranzovou hennu. Khadi jsou sice asi nejvetsi drzaci, ale i to jejich indigo se vymyva ... pokud by to tedy nahodou chytilo prilis tmave, tak podruhe nehennovat a pockat, az se to trochu vymyje Coz muze chvili trvat ale zas je to lepsi nez skoncit se zelenou hlavou ... _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bianka 41-80

|
Zaslal: st březen 16, 2016 9:04 am Předmět: |
|
|
Tak já zkusim dnes zakoupit tu světle nebo oříškově hnědou a namatlam si to sama a rychleji Dam vědět jak to dopadlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bianka 41-80

|
Zaslal: čt březen 17, 2016 9:42 am Předmět: |
|
|
Ahoj, hlásím se po barvení. Použila jsem nakonec tu "oříškově hnědou" a přecejen mi to nedalo a přidala jsem do ní i tři lžíce cassie. Na hlavě jsem to měla asi 40 minut. S výsledkem jsem spokojená. Rezavý odstín po předchozích hennách to trochu potlačilo a odrosty vypadaj, že jdou do pěkné hnědé. Příště do ní jdu znova  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
AjaP 41-80

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bianka 41-80

|
Zaslal: čt duben 28, 2016 6:47 pm Předmět: |
|
|
Oni jdou ty hnědý henny všechny dost do tmava a když se to pak postupně vymývá, vymyje se hlavně to indigo, a barva začne jít zas trochu do zrz. Aspoň z mé zkušenosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adriana11 8-20

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adriana11 8-20

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adriana11 8-20

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|