|
✿
|
Autor |
Zpráva |
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:29 pm Předmět: Re: v |
|
|
*Leontýnka* napsal: | skarma007 napsal: | tak nejhorší je barvit a odbarvovat blondatým melírem. Časem, když se nebudete starat o ty vlasy a budete dělat jako já chyby, tak o ne bohužle přijdete, a znám i nekolik holek, který se musely kvůli tomu ostříhat. Můj názor je tedy nebarvit se a neničit dar přírody |
Souhlasím. Melír jsem vždy musela nechat odrůst a odstříhat. Jako první týden super a pak horší a horší. Moje vlasy ho prostě neunesou. Barva je o něco lepší ale v kombinaci s přírodní kosmetikou ne-tak jsem si dorasila svoje docela ucházející sice barvené ale jinak pěkné vlasy. Takže buď pečovat a mýt přírodou ale barvit taky přírodně. Nebo jít do chemie ale počítat s tím že bez chemických masek atd se neobejdete. Já teda nechám svojí přírodní barvu a myji chemickými Na moje vlasy příroda není no  |
jj:-) melír je potřeba nechat odrůst, ale u sebe to tak vidíím na pekne dlouho, jelikož chci dlouhý vlasy nooooo, ale je to zajímavý, barvit chemií a starat se o ně chemickými maskami, to je zajííímavý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:49 pm Předmět: Re: v |
|
|
skarma007 napsal: | *Leontýnka* napsal: |
Souhlasím. Melír jsem vždy musela nechat odrůst a odstříhat. Jako první týden super a pak horší a horší. Moje vlasy ho prostě neunesou. Barva je o něco lepší ale v kombinaci s přírodní kosmetikou ne-tak jsem si dorasila svoje docela ucházející sice barvené ale jinak pěkné vlasy. Takže buď pečovat a mýt přírodou ale barvit taky přírodně. Nebo jít do chemie ale počítat s tím že bez chemických masek atd se neobejdete. Já teda nechám svojí přírodní barvu a myji chemickými Na moje vlasy příroda není no  |
jj:-) melír je potřeba nechat odrůst, ale u sebe to tak vidíím na pekne dlouho, jelikož chci dlouhý vlasy nooooo, ale je to zajímavý, barvit chemií a starat se o ně chemickými maskami, to je zajííímavý  |
Podle mě ano...jako chemická barva se zažere do vlasu tudíž musíš dodat ty chemické látky aby zůstala pěkná a valsy vypadaly zdravě. Henna se jen kolem vlasu obalí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
ja mám po včerajšu opačný názor. Umyla som si vlasy prírodným šamponom a po dlžkach sú pekné ale asi 4 cm odrasty su uhlne hnusne prešušené a zachumlené. nemohla som to včera rozčesať a dnes mi od hlavy odstavajú samé antenky čo som predtým nemala. Netušim či za to môže ten prirodný šampon ale ak áno.....tak je to divné |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 11:35 am Předmět: Re: v |
|
|
*Leontýnka* napsal: | skarma007 napsal: |
Podle mě ano...jako chemická barva se zažere do vlasu tudíž musíš dodat ty chemické látky aby zůstala pěkná a valsy vypadaly zdravě. Henna se jen kolem vlasu obalí. |
ááha to je zajíímavý, ale me bohužel ty chemický masky atd.. nepomohly, me to spíš zhoršily  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ajunka 81-160

|
Zaslal: po duben 06, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
raději nebarvit, já mám vlasy nabarvené a dost se lámou. Když už si nemůžete pomoct, zkuste barvu, která není permanentní a nebo ještě líp něco přírodního |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ivet >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po duben 06, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Já barvím pomocí přelivu asi tak 3x do roka, mám na mysli 2. stupeň, který vydrží až 24 umytí. Ten přeliv mi bohatě stačí, na vlasech zůstává dost dlouho a dokonce odrůstá, používám ho jenom k "oživení" barvy vlasů, moje kadeřnice našla úžasný odstín, který se hodně podobá mé přirozené barvě, takže není ani poznat, že mám barvené vlasy, jenom jsou krásně lesklé. Odstín je to světle plavý, ale ve výsledku je víc tmavší, spíš takový světle kaštanový, na sluníčku hází zrz odlesky (stejně jako na fotce v profilu při použití blesku), ale to se mi naopak líbí. Nemyslím si, že by barvení moje vlasy nějak ničilo.
Zkusila jsem i hennu, zrovna tento víkend, přidala jsem olej, jojobovou masku, ale vlasy byly hrozně přesušené a takové drsné, nakonec jsem stejně musela použít chemický kondicionér, abych je mohla vůbec rozčesat Takhle to u mě vždycky dopadne i s přírodními šampony a kondicionéry, takže s přírodou už asi nadobro končím!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
z.pepa 321-600

|
Zaslal: út duben 07, 2009 8:43 am Předmět: jak já? |
|
|
Jelikož mi v 17! vylezl ve vlasech šedý pramen zvolil jsem melír - platinový.
1) nikdy bych nebarvil doma
2)vyživuji maskama (chemickýma) a olejovýma zábalama.
3) díky barvení nemůžu mít delší vlasy než na ramena, ale to mi nevadí, protože mám oválný obličej a tak potřebuju aby mi vlasy poletovaly kolem ksichtíku a trochu tu mou šíšu opticky zformovaly do kuličky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lemura 21-40

|
Zaslal: út duben 07, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
Už několik let se chystám na nějaký přeliv... Pořád se neodvažuji
Ale jinak mají být prý údajně dnešní barvy na vlasy natolik dokonalé, že jsou vlasy snad ještě hezčí a vyživenější než předtím
Nemůžu posoudit, nezkoušela jsem ani nedělám v oboru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út duben 07, 2009 4:58 pm Předmět: |
|
|
Lemura napsal: | Už několik let se chystám na nějaký přeliv... Pořád se neodvažuji
Ale jinak mají být prý údajně dnešní barvy na vlasy natolik dokonalé, že jsou vlasy snad ještě hezčí a vyživenější než předtím
to je pekná blbosť, ale namotaných je na to viac ľudí. som si spomenula na kamošku, ktorá sa dnes čudovala, že má nejaké lesklé vlasy a že je to divné, lebo si ich už dlho nefarbila  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lemura 21-40

|
Zaslal: út duben 07, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
Karmilla napsal: | Lemura napsal: | Už několik let se chystám na nějaký přeliv... Pořád se neodvažuji
to je pekná blbosť, ale namotaných je na to viac ľudí. som si spomenula na kamošku, ktorá sa dnes čudovala, že má nejaké lesklé vlasy a že je to divné, lebo si ich už dlho nefarbila  |
Fakt jsem nezkoušela Ale každý má jiný typ vlasů... Takže asi to nebude tak černobílé.
Když se podívám na diskuzi o fénování, mnoha vlasům fénování očividně prospívá Naopak někteří mají zase špatné zkušenosti i s hennou. Takže bych to chemické barvení tolik neodsuzovala.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|