|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
Neboj nic ti nevypadá.
To je celkem dlouhá doba. Já jsem dávala hennu na barvu a opačně v rozestupu týdne, někdy i méně, a nestalo se vůbec nic. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
misunka 21-40
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Neboj nic ti nevypadá.
To je celkem dlouhá doba. Já jsem dávala hennu na barvu a opačně v rozestupu týdne, někdy i méně, a nestalo se vůbec nic. | tak už jsem to zkusile, je to ok, nic nevypadalo, ale je pravda že to moc nechytlo, pořád tam prostupuje ta červená, tak to tak za 2 týdny zopáknu . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
Jasný. Ono to bude špatně chytat napoprvé, potom už to bude lepší, po několikáté aplikaci. Jakou značku jsi použila (barvy)? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jahoodka 161-320
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
můj nejkratší interval byl dva dny ale s vlasama to nic neudělo a barva taky chytla... ale každému to možná nesedne, taže to radši nedoporučuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
misunka 21-40
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
už mám v heně i melír a nic, vlasy stále drží |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jahoodka 161-320
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
misunka napsal: | už mám v heně i melír a nic, vlasy stále drží |
já dneska taky experimentovala s melírem... vlasy jsou na hlavě a slaboučké cosi tam vidět je... no prostě už nevím, co bych vymyslela |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
misunka 21-40
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
až budeš mít foto melíru hoď jej do galerky , zkouknu ti to |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aimirin 161-320
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 2:56 pm Předmět: Srovnání henny a barvy |
|
|
Ahoj,
jsem tu nová a potřebovala bych od zdejších zkušených uživatelek radu ohledně henny.
Věc se má tak, že mám velice jemné, suché, melírem hl na koncích poničené vlasy. Určitě už nechci odbarvovat, chci jít do hnědé barvičky, ale nevím, zda zvolit chemii, nebo hennu.
Kadeřnice mi totiž řekla, že henna hodně vysušuje a že já už mám i tak suché vlasy.
Zkoušel někdo z vás oboje a věděl by, jak ej to s vysoušením henny versusu vysoušení od barvy?
Děkuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:07 pm Předmět: Re: Srovnání henny a barvy |
|
|
Aimirin napsal: | Ahoj,
jsem tu nová a potřebovala bych od zdejších zkušených uživatelek radu ohledně henny.
Věc se má tak, že mám velice jemné, suché, melírem hl na koncích poničené vlasy. Určitě už nechci odbarvovat, chci jít do hnědé barvičky, ale nevím, zda zvolit chemii, nebo hennu.
Kadeřnice mi totiž řekla, že henna hodně vysušuje a že já už mám i tak suché vlasy.
Zkoušel někdo z vás oboje a věděl by, jak ej to s vysoušením henny versusu vysoušení od barvy?
Děkuju |
Je pravda, že henna sama o sobě vysušuje, ale proto se do ní při míchání přidává 2-3 lžíce nějakého oleje (olivový, slunečnicový...). který toto vysušení odstraní a navíc vlasy zhydratuje a henna je vyživý a "zacelí" poškozené vlasy.
Problém bude s tím odbarvením a hennou, musíš počkat minimálně měsíc po posledním odbarvení a na poprvé Ti henna jen tak nechytne, budeš muset hennit na začátku víckrát za sebou aby Ti hnědá chytla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
Já osobně bych byla taky opatrná - měla jsem melír, barvu i hennu.
Henna: vysušování se dá dost dobře vyhnout právě přidáním olejů, tam bych problém neviděla... ALE - henna na melíry chytá podivně a rozhodně jinak než na zbyek vlasů, tak na to pozor, hlavně aby ti to nechytlo oranžově (já mám přírodně blond vlasy a dávala jsem rezatou hennu, hnědou hennu, kaštanovou a všechno chytlo do oranžova - teď se toho chci zbavit a jinak než melírem to asi nepůjde)Ale nechci tě strašit
Melír vysušuje víc než henna, víc než barva, víc než cokoli jiného. barvy jak které, dnes se dá sehnat hodně přelivů a ty vlasy tolik neničí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|