|
✿
|
Autor |
Zpráva |
mixer 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 11:39 am Předmět: Henna z Predajbylin |
|
|
Ahojte,
včera som natrafila na tuto hennu
http://www.predajbylin.sk/henna_cervena_list_mlety/index.html
nakoľko ma dosť zaujala teda aj jej cena tak som im napísala, že vlastne o akú hennu sa jedná a toto mi odpísali:
Dobrý den,
henna červená pochází z Iránu, je čistá. Bohužel zkušenosti s odstínem nemáme.
Zde je jen reakce naší zákaznice:
Dobrý den,
v neděli jsem vyzkoušela iránskou hennu na odrostech a můj první dojem ihned po vymytí byl, že pozoruji znatelný rozdíl v sytosti. Takže podle mě barví trochu lépe než egyptská (zas dramatický rozdíl to opravdu není), ale nesrovnatelně lépe než pakistánská Zarqa.
S pozdravem
Eva Krmenčíková, BA
Týmto sa chcem opýtať, že či máte niekto s touto hennou skusenosti ako vlastne chytá ? nakoľko vobec netuším aká je tá Zarqa či je viac do zrz, mahagonova, červena a zrejme tá zákaznice myslí Egyptsku Lamdu, či? a ak áno vyzerá to tak, že tá henna je celkom kvalitná a sýta - dakujem moc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 11:51 am Předmět: Re: Henna z Predajbylin |
|
|
mixer napsal: | Ahojte,
včera som natrafila na tuto hennu
http://www.predajbylin.sk/henna_cervena_list_mlety/index.html
nakoľko ma dosť zaujala teda aj jej cena tak som im napísala, že vlastne o akú hennu sa jedná a toto mi odpísali:
Dobrý den,
henna červená pochází z Iránu, je čistá. Bohužel zkušenosti s odstínem nemáme.
Zde je jen reakce naší zákaznice:
Dobrý den,
v neděli jsem vyzkoušela iránskou hennu na odrostech a můj první dojem ihned po vymytí byl, že pozoruji znatelný rozdíl v sytosti. Takže podle mě barví trochu lépe než egyptská (zas dramatický rozdíl to opravdu není), ale nesrovnatelně lépe než pakistánská Zarqa.
S pozdravem
Eva Krmenčíková, BA
Týmto sa chcem opýtať, že či máte niekto s touto hennou skusenosti ako vlastne chytá ? nakoľko vobec netuším aká je tá Zarqa či je viac do zrz, mahagonova, červena a zrejme tá zákaznice myslí Egyptsku Lamdu, či? a ak áno vyzerá to tak, že tá henna je celkom kvalitná a sýta - dakujem moc |
myslím, že je tu pár lidí co ji používají,asi je to stejná firma jako český prodejbylin.cz.když zapátráš ve foru,tak bys to měla bez problémů najít. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gina 321-600
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 3:07 pm Předmět: |
|
|
Já teda na svých tmavých vlasech moc nepoznám, jestli henna chytá do červena nebo do zrz, ale příjde mi, že henna z českého prodeje bylin je kvalitnější, než henna Sahara, co jsem zatím používala. Méně přesušená a uprášená a lépe barvící |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 4:08 pm Předmět: |
|
|
jitty,
tiež si myslím, že je to tá istá firma aj henna aj som ju tu videla, že ju baby rozoberali dokonca aj chválili len ma zaskočilo, že tu na fore sa písalo, že je to egyptská henna a oni mi odpísali, že je iránska tak ma to trochu zmiatlo ale je možné, že zmenili dodávatela...
Gina,
takže ju používaš a spokojnosť tak to ma teší a naozaj nevidíš nádych ani na slniečku? ale ked píšu henna červená tak zrejme chytá viac dočervena |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meritka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
Mixer: Zrovna dneska si ji objednavam (teda z tech ceskych, ale myslim ze vyrobce budou mit stejneho), barvit budu nejspis v pondeli, do ty doby by to melo prijit, tak kdyz vydrzis a k necemu ti to bude, nahodim zkusenost jak barvi:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
Používám. Barví a chytá dobře, doporučuju _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
Meritka napsal: | Mixer: Zrovna dneska si ji objednavam (teda z tech ceskych, ale myslim ze vyrobce budou mit stejneho), barvit budu nejspis v pondeli, do ty doby by to melo prijit, tak kdyz vydrzis a k necemu ti to bude, nahodim zkusenost jak barvi:) |
jéj to budem rada |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meritka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 10:25 pm Předmět: |
|
|
mixer napsal: | jéj to budem rada |
Tak, vim ze jsem rikala v pondeli, ale platila sem pres ucet, tak to zasilku trochu pozdrzelo, takze sem barvila az dnes, nuze tu mas report, snad to pomuze
Postup: Smes sem delala ze 40 g henny, snazila sem se minimalizovat ingredience co hodne ovlivnuji barvu, abych vedela jake ma ucinky "samotna", takze jsem pridala stavu z jednoho citronu, lzici medu, jedno vejce, lzicku kokosaku, 3 kapky Tea Treecka a rozmichala horkou vodou. Odstat sem nechala asi 45 minut na topeni. Trochu sem se bala nanaseni (bez te guarove gumy co maji ostatni henny), ale bylo to v pohode, jako vzdycky Davala sem na mokre, ale neumyte vlasy, zabalila do igelitu a slusive capky a nechala asi 5 hodin ....
Vysledek Za prve to byla prvni henna, ktera mi behem nanaseni obarvila gumove rukavice do absolutne nesmytelne oranzove (proto sem nechavala "jen" 5 hod, trochu sem se bala vysledku). Za druhe asi diky ingrediencim se mi kraaasne smyvala, narozdil od ostatnich henneni nebyly vlasy "slamovite" ... skoro sem mela pocit ze je nemusim myt, ale jsem na to zvykla, tak sem placla ke korinkum sampon a na konce kondis (alverde kofein). Vlasy se tvari spokojene, jsou pevne, hladke a leskle a uplne zrzave Ale to ja rada:) Dokonce se mi ani moc neobarvila pokozka hlavy, coz je pozitivni. Info o finalni barve dyztak hodim za par dni, vsak to znas, az zoxiduje:) Ale za me je to zatim velke ANO, teda pokud ti nevadi zrzava |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 4:39 pm Předmět: |
|
|
Meritka dakujem za referenciu a teší ma že si spokojná ja mám vlasy tmavé takže rysava u mna nehrozí ale dobre vedieť, že farbí výborne ono ked sa pridá potom indigo daju sa docieliť rozne tmavsie odtiene ale vzdy záleží od lawsonie, či je kvalitná a ako farbí daj potom prosím vedieť ako po troch dnoch zoxidovala, dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
Jé tak to je super, taky jsem si ji nedávno objednala. Už se mooc těším! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|