|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt srpen 04, 2016 6:04 pm Předmět: |
|
|
Já standardně barvím na noc, poněvadž když s hennou sedím, tak teče - takže tak šest sedm hodin (asi by stačilo míň, ale to bych se zase nevyspala). A taky zalejvám horkou vodou. Na šediny to chytá víc do měděna, ale v dýlkách se to pak docela slušně navrství, takže víc do vínova (nicméně pořád oproti nešedivejm vlasům takovej hezkej, přirozenej melírek). A rozhodně to spíš odrůstá, než aby se to vymejvalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
najlin 8-20

![]()
|
Zaslal: pá srpen 05, 2016 7:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, ráda bych dosáhla světle oranžovo červených vlasů, ale nejlépe přírodní cestou, neměli byste pro mě rady? Používám měděnou Hennecolor, rozhodně nechci chemickou barvu nebo peroxid, klidně nějaké bylinky a i dlouhodobější projekt by mi nevadil, jen pokud bude fungovat. Máte s tím někdo zkušenosti? Předem díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: pá srpen 05, 2016 8:51 pm Předmět: |
|
|
najlin: Koukala jsem do galerky a asi te moc nepotesim ... mas puvodni barvu docela tmavou. Henna (ani jina bylinka) vlasy zesvetlit bohuzel nedokaze Muzes jim maximalne dodat zrzavy nadech (coz muze opticky vypadat jako zesvetleni) ale svetlou zrz (treba takovou jakou maji prirodni zrzky) bohuzel nedosahnes
Resenim by mohl byt castecne citronperoxid (kombinace citronu a jemneho peroxidu) s tim, ze stejne pouzivas jen hennu (zadne indigo) cimztopadem by ti nehrozila zadna zelena pohroma. Nakolik by to ale fungovalo to netusim.
Asi jsem te moc nepotesila ...  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
najlin 8-20

![]()
|
Zaslal: so srpen 06, 2016 6:37 am Předmět: |
|
|
No ona moje původní barva je taková světle hnědá, ale v dýlkách mám barvu ještě z dob mého chemického barvení, kdy jsem ty vlasy měla skoro černý no alespoň, kdyby to šlo trochu zesvětlit, ale ne tím citronperoxidem, už takhle mám ty vlasy dost lámavý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Wnaty 81-160

|
Zaslal: so srpen 06, 2016 8:53 am Předmět: |
|
|
najlin napsal: | No ona moje původní barva je taková světle hnědá, ale v dýlkách mám barvu ještě z dob mého chemického barvení, kdy jsem ty vlasy měla skoro černý no alespoň, kdyby to šlo trochu zesvětlit, ale ne tím citronperoxidem, už takhle mám ty vlasy dost lámavý  |
Ahoj, i já mám od přírody takovou světle hnědou a teď mám právě červeno - zrzavou. Ze začátku jsem barvila taky Henne Color, ale poměr cena a kvalita nic moc. Nejspokojenější jsem byla asi se Zarqou, ta barví sytě a je jemně namletá. Lamdu za sebe nedoporučuji, i když je tolik chválená, mě spíš jen tónuje.
Zkus ostříhat tmavé lámavé konce. Nabarvi nejdřív vrch hlavy a co je tmavší nabarvi o několik hodin později. Při dalším barvení nabarvi třeba vrch hlavy normální zrz hennou a konce už jen "blond" hennou, která sice razantně nezesvětlí ale dodá zlatavé odlesky. Zesvětlování konců ani delek peroxidem bych neriskovala, zvlášť když píšeš že už tak je máš lámavé. Hodně štěstí ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ScarlRed 21-40

|
Zaslal: pá srpen 12, 2016 11:04 pm Předmět: |
|
|
najlin napsal: | Ahoj, ráda bych dosáhla světle oranžovo červených vlasů, ale nejlépe přírodní cestou, neměli byste pro mě rady? Používám měděnou Hennecolor, rozhodně nechci chemickou barvu nebo peroxid, klidně nějaké bylinky a i dlouhodobější projekt by mi nevadil, jen pokud bude fungovat. Máte s tím někdo zkušenosti? Předem díky  |
Ahoj najlin, na peknú červeno-zrzavú za seba odporúčam Logonu odtieň červená, je to prášková henna Chytá do naozaj do zrz-červena, nie je to čistá červená  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ScarlRed 21-40

|
Zaslal: so srpen 13, 2016 2:14 pm Předmět: |
|
|
Tiež je veľmi pekná farba po práškovej henne značky Santé, mala som bronzovú a červenú  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Maunka 8-20

![]()
|
Zaslal: so srpen 13, 2016 7:04 pm Předmět: |
|
|
najlin napsal: | Ahoj, ráda bych dosáhla světle oranžovo červených vlasů, ale nejlépe přírodní cestou, neměli byste pro mě rady? Používám měděnou Hennecolor, rozhodně nechci chemickou barvu nebo peroxid, klidně nějaké bylinky a i dlouhodobější projekt by mi nevadil, jen pokud bude fungovat. Máte s tím někdo zkušenosti? Předem díky  |
Žádná henna světle oranžovo červenou barvu nemá. Musíš jít do chemie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
najlin 8-20

![]()
|
Zaslal: ne srpen 14, 2016 12:30 pm Předmět: |
|
|
Všem moc děkuji za rady určitě to promyslím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Wnaty 81-160

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|