|
✿
|
Autor |
Zpráva |
DanaJ 161-320

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 3:41 pm Předmět: |
|
|
Tak já byla na koncertě a křestu CD Můj milý deníčku ..stránky viz můj profil, jsou tam i kousky písniček. Moc jsme se u toho nasmáli. Je to příjemná bláznivá kapelka.
Jinak jsme kolikrát byli na -123, Jablkoňi. Taky jsem byla spokojená s Danem Bártou, J.A.R., Laurou a její tygři, taky s jazíkem, kde hrál Jakub Ryba.
Jinak když je tu ten tanec, tak jsme loni byli na Horáckým bále v Jihlavě a taky se moc dobře pobavili. Předtancovávaj tam v krojích a učí národní tanečky, neustále se něco děje, program nabitej. Narváno tam nebylo, takže atmosféra spíš domácká. _________________ http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/187631-problemy-mezi-pribuznymi-resi-terapie-v-podobe-rodinne-konstelace.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se vratila z Festa Academiky - za sebou dva nepopsatelne skvele koncerty - zpivali jsme ve svate Ludmile s dvema dalsimi sbory (cili duchovni repertoir) - i pres tu zimu to bylo nadherne. Naplneny kostel, vic nez dobra akustika, pára od pusy zamlzujici bryle... A mozna budou i nejake dokumentarni fotky (ze, Sobebore? )
A druhy koncosek - hlavni - v RUdolfinu, s Ceskou filharmonii a dirigentem LIborem Peškem. Tak TO byl ZAZITEK na cely zivot. Na empoře 140 lidí ze 4 sborů, zaplneny sál, behem generalek nam bylo doporuceno zpivat na půl plynu, at se nevyrvem, takze vecer to vsichni pustili na plno. Solistka, ktera zpivala Dvoraka, bez vetsich problemu prezpivala co do hlasitosti kolegu, orchestr i sbory .. po dokonceni Dvorakova Te Dea vsichni aplaudovali ve stoje...tyo, ty endorfiny nam vydrzely celou cestu az do Ostravy...  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
v době kalamity (už to nějaký týden je) byl v Jablonci Vlasta Redl (v půli cesty měnil zimní gumy ) a bylo to skvělý, kdo jstě nekdy byli na koncertě, víte jaký dokáže být, kde nebyl, doporučuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mauči 161-320

![]()
|
Zaslal: st listopad 18, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
Byl někdo na Prodigy? Já jsem chtěla, ale nakonec mi to přišlo moc drahé, na to, jakou chvilku zahrají. Tak jsem nešla. Ale jsou to hvězdy, tak se ceně nemůžu divit. Radši si to pustím doma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
já sem naposledy byla na udg, takový dva pocity z toho mám... udg sou super, což o to, melodický, člověk si s nima zazpívá, navíc hezcí kluci... , ale tentokrát sem řídila, tudíž sem jen tak stála, nic moc odvaz, navíc přede mnou stál kamarád, kterýho když sem poprosila, jestli by nemohl vedle mě, kde místo bylo, tak hodil pomalu uraženej ksicht, protože jeho holčina stála přede mnou a on chtěl být u ní, jenže ona byla u kámošky, tudíž když se posunul bokem, tak jí nemohl mít nafařenou na pupku, tak byl otrávenej a během chvíle se posunul zpět. takže sem celej koncert stála za klukem o hlavu většim a vykukovala mu zpoza ramene, hlavně i odstrčená mimo naši řadu. tudíž spíš nic moc. ale udg sou fajnový  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Misch 161-320

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
Mauči napsal: | Byl někdo na Prodigy? Já jsem chtěla, ale nakonec mi to přišlo moc drahé, na to, jakou chvilku zahrají. Tak jsem nešla. Ale jsou to hvězdy, tak se ceně nemůžu divit. Radši si to pustím doma. |
Já na nich byla před třemi lety a byli úžasní. Bylo to v rámci festivalu Electronic Punks v Praze a vstup stál 330 Kč Šla bych znovu, kdyby cena nebyla třikrát vyšší... (samý trojky) ... S kámoškou jsme byly v první řadě, držela jsem Keithe za ruku a pila jsem ze stejné lahve jako jejich kytarista Jim Davies Zážitky na celej život A hráli asi hoďku a třičtvrtě.
Když už jsme u toho, jedete někdo na Alice in Chains? Jela bych moc ráda, je tam ale mnoho ale..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
Já se dneska chystám do Hard rock café na Inflagranti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 81-160

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 11:26 am Předmět: |
|
|
Já si to dneska štráduju na Morčata na útěku. Beru to jako zábavu i když mnohé to asi pohoršuje...A v příští středu jdu na Rammstein. To bude teprve hudební zážitek. Celá hala narvaná metalisty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 1:39 pm Předmět: |
|
|
Alice ! Alice ! Včera, v Plzni ! Trochu krátké, ale užili jsme si to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
Kikachu napsal: | Já si to dneska štráduju na Morčata na útěku. Beru to jako zábavu i když mnohé to asi pohoršuje...A v příští středu jdu na Rammstein. To bude teprve hudební zážitek. Celá hala narvaná metalisty  |
Morčatááááá .... jejich texty - to je hrozná "bejkárna" ....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|