|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem si dala UFO v Praze v klubu Retro. K tomu koncertu jsem přišla tak trochu omylem, ale nakonec jsem byla ráda. Když na podium vyšly ty křížaly, zhrozila jsem se, kam jsem to vlezla. Ale jak jsme konstatovali, jakmile začali hrát, nějak ožili Nakonec hráli téměř dvě hodiny a byli samý humor a energie. Pro mě velké a příjemné překvapení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
Naposledy Scorpions. Příjemné překvapení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Noctifer287 161-320

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Já byla zatím 2x na MOR, 2007, a 08, ale ty první byly nejlepší, konkrétně díky skupině Amon Amarth, paření za bouřky a blesků v doprovodu viking metalu, no úžasná kombinace! Letos se chystám na BA, tak uvidíme  _________________ &quot;Touha po dokonalosti je zabij??kem lidsk?© du??e.&quot; B.D. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út květen 25, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
Včera - Matrix: God is an Astronaut + Junius = perfektní zážitek... prostě nádhera  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rotten_ 41-80

|
Zaslal: st květen 26, 2010 1:53 am Předmět: |
|
|
barthezka napsal: | Včera - Matrix: God is an Astronaut + Junius = perfektní zážitek... prostě nádhera  |
Souhlasím atmosferický úžasný zážitek, který byl ještě umocněn tím, že jsme před tím měli velmi vydařenou zkoušku s kapelkou  _________________ Bass is art and weapon in my hands like a whole music. Long hair is pride in my heart.
by Rotten_ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Divoženka 21-40

|
Zaslal: st květen 26, 2010 12:31 pm Předmět: Alternativa |
|
|
Na didgeridoo si včera v České Skalici zahrál sólo Ondrej Smeykal. Opravdový únos z realného světa. Poprvé jsem viděla a slyšela didgeridu ze skla. Celá Vila Čerych se krásně rytmicky rozvibrovala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 26, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
Didgeridoo mám moc ráda a už dlouho sháním autentickou nahrávku Austrálské hudby (bez hloupých tuc tuc techno efektů a jiných přídatných složek). Ondřeje jsem slyšela několikrát.
Jinak už jsem tu v jiném vláknu vyskakovala nadšením z koncertu Kiss. První řada, kolem prima lidi, na O2 Arénu až neuvěřitelně solidní zvuk. Pak ještě after party a vystoupení Adama Bomba - šílený pyroman, ale hraje dobře Cestou domů v půl třetí na Václaváku domácí zmrzlina ) Takhle pozdě jsem domů už dlooouho nejela. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
smilingginger 161-320

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
já byla vloni na koncertě Devy Pemal a Mitena a Manose - nadpozemský zážitek, ještě teď jsem uchvácená a když jsem zjistila, že v říjnu bude zas, tak jsem vyskočila radostí dva metry vysoko a už mám lístky doma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Divoženka 21-40

|
Zaslal: so květen 29, 2010 11:23 am Předmět: Deva a Miten |
|
|
smilingginger napsal: | já byla vloni na koncertě Devy Pemal a Mitena a Manose - nadpozemský zážitek, ještě teď jsem uchvácená a když jsem zjistila, že v říjnu bude zas, tak jsem vyskočila radostí dva metry vysoko a už mám lístky doma. |
Hmm...znějí vážně skvěle. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 6:07 am Předmět: |
|
|
Včera mě rodinka propustila na Mahlerovu noc do Obecního domu. Byly Písně potulného tovaryše a Titánská.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|