|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Calwen_ 8-20

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 11:45 pm Předmět: Studený odstín henny |
|
|
Tak holky(a pánové), mám velké dilema Asi před půlrokem jsem se začala barvit hennou, protože jsem měla hrozně slabé vlasy, svědila mě pokožka a chtěla jsem přejít na něco přírodního. Henna mi tohle všechno vyspravila, ale bohužel jsem letní typ a sluší mi jen studené odstíny. Je sice fajn že moje vlasy jsou zdravější, ale s teplým odstínem na hlavě vypadám jak mrtvolka. Vůbec mi to nejde k pleti. Zkoušela jsem pár odstínů vyloženě hnědé, žádný kaštan nebo tak. Pak jsem našla dokonce jeden odstín bordó. Bohužel i s ním vypadám jako zrzka. Ještě jsem přemýšlela o hnědé umbře od Logony, která je údajně studená a nebarví do červené, ale je docela drahá a musela bych ji objednávat. Tak co, máte někdo podobný problém? Jak jste ho řešili? Snad se nebudu muset vrátit zpět k chemii  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
No já teda s hennou zkušeností moc nemám, ale obavám se, že své dilema hennou nevyřešíš Všechny odstíny henny, které jsem kdy viděla, byly teplé, hodně teplé a už z principu henna podle mě studený odstín nevytvoří. I když kdo ví...
Taky jsem chtěla hennu používat, ale bohužel má barevná omezení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
mixer 601-1200. Guru III. kategorie

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Calwen_ 8-20

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
Asi zkusím ještě tu umbru tedy. Jestli ani ta nezabere, budu se muset vrátit k chemii. Bééééé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Judy 161-320

|
Zaslal: so leden 09, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zkusila tmavou hennu od Lush. Když se během působení přikryje folií, tak díky nedostatku vzduchu mají mít vlasy červený nádech. Když se nepřikryje, tak získají studenější nádech. Je pravda, že mě to udělalo na hlavě takový až "namodralý" tón, na druhou stranu mi přijde, že nepřikrytá henna na vlasech rychle schne a nechytne tak dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so leden 09, 2010 3:57 pm Předmět: |
|
|
Přesně z tohoto důvodu do jsem do henny nikdy nešla, jsem letní typ a teplý odstíny mi opravdu nesvědčí, navíc mám po zkušenostech docela odpor s odstínům do zrzava a červena...takže pro mě chemie nebo přírodní vlasy holt  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lady Drace 161-320

|
Zaslal: so leden 09, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
Já jsem také letní typ a perfektně mi seděla hennecolor odstín bordó. Teď budu zkoušet tu lusháckou rouge, tak uvidíme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aimirin 161-320

![]()
|
Zaslal: so leden 09, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
Umbra od Logony opravdu barví studeně...respektivě není to žádná popelavá, ale není to určitě ani načervenalá hnědá.
Nebo pak zkusit smíchat hennu, indigo a amlu...mně to vykouzlilo taky hezkou, nečervenou hnědou
Nebo si zkusit sehnat amlu a přidávat ji do nějaké hnědé henny, obecně totiž způsobuje chladnější odstín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zokynka 81-160

|
Zaslal: so leden 09, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
Podle mě henna nikdy nebude studená, po obarvení možná zdánlivě jo, ale všechny přísady se rychle vymyjou a zůstane jen zrz. Před rokem jsem takhle experimentovala s amlou atd. v henně a od té doby se nemůžu zbavit té zrzavé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aimirin 161-320

![]()
|
Zaslal: so leden 09, 2010 11:21 pm Předmět: |
|
|
Zokynka: Tam se mi mrkni do galerky na fotku vlasů bez blesku..mně to tedy nepřijde jako teplá hnědá
Taky mi holky daly kdesi odkaz na tabulku hnědých odstínů a tam bych si svoji hlavu tedy zařadila do studených až neutrálních odstínů (záleží na světle) Teplé hnědé tam byly ty vyloženě načervenalé, jako kaštan, a takovou já určitě nemám.
Zatím je to skoro měsíc od posledního hennění a vlasy (bohužel) zesvětlaly, ale červenání se nekoná, což si ověřuju i otázkama na okolí
Fakt zkus třeba Umbru, ta v sobě neměla ani špetku červené |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|