|
✿
|
Autor |
Zpráva |
sara66 8-20

![]()
|
Zaslal: st květen 16, 2007 7:05 pm Předmět: Hennecolor |
|
|
ahoj holky, koukám, že řešíte kaštanovou hennu od hennecolor...zajímalo by mě jak chytá?používám jako základ hnědou a něco do ní přihodím jako černou nebo kousek bordo(od hennecolor) ale porad to nejak neni ono....ale zase nechci zrzavou, jen treba trosinku do cervena, ale aby byl prirozeny zaklad tamve hnede....poradite? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 16, 2007 7:19 pm Předmět: Re: kaštanová henna |
|
|
sara66 napsal: | ahoj holky, koukám, že řešíte kaštanovou hennu od hennecolor...zajímalo by mě jak chytá?používám jako základ hnědou a něco do ní přihodím jako černou nebo kousek bordo(od hennecolor) ale porad to nejak neni ono....ale zase nechci zrzavou, jen treba trosinku do cervena, ale aby byl prirozeny zaklad tamve hnede....poradite? |
Mě kaštanová chytá do tmavě hnědé s červeným odleskem. Záleží na tom , jaká je tvoje výchozí barva. Já mám vlasy středně hnědé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st květen 16, 2007 7:29 pm Předmět: Re: kaštanová henna |
|
|
A já mám původní vlasy světle hnědé (nebo takové světle medové) a chytá mi to do takové tmavé zrzavé... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sara66 8-20

![]()
|
Zaslal: st květen 16, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
diky moc, no ja mam ted diky henne tmavě hnědou(hnědá a černá) ale zrz neeee, to radsi zustanu u hnědé.....chjo, nevím proč nemůže být pro vlasy zdravá blonďatá...jsem byla blondyna ale z chemie uz jsem vylecena, musela jsem strihnout na skoro mikado  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
galadriel 161-320

![]()
|
Zaslal: st květen 16, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
Ja kvuli chemii musela uplne na kratko. tenkrat jsem si uvedomila, jak jsou pro mne vlasy dulezity, tyden jsem nechtela vyjit z domu. Pak se zabil bracha moji kamaradky v aute, ja si rekla, jaka jsem byla krava- s prominutim- delat takovy sceny kvuli vlasum a smirila se s tim.
Akorat jsem mela sileneho vzteka na ty vsechny kadernice, jak mi tvrdily, ze ta chemie, kdyz je z kadernictvi, vlasy neznici spise naopak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Marianna 321-600

|
Zaslal: čt květen 17, 2007 12:15 pm Předmět: |
|
|
Na těch jejich stránkách (hennecolor) jsem koukala, že mají i henové přelivy, které by se měly lépe nanášet. já nevím jak ostatní, ale mně docela dělá problém nabarvit vždy tou kaší celé vlasy, i u hlavy. Nezkoušel někdo ten přeliv? Myslíte, že je opravdu přírodní, nebo už v tom je nějaká chemie? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ladi 41-80

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Marianna 321-600

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
Jen tu práškovou, protože je nejintenzivnější a nejdéle vydrží..plus chi ozkoušet ten jejich šampon... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
nerozlousknutelny.orisek 21-40

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 9:42 am Předmět: |
|
|
Má hennecolor takový ten kaštanový odstín? Ale chtěla bych si ho dát jen tak 10 cm na konečky přes léto mi tam zase vylezla ta hnusná zrzavá z dávného barvení |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 1:17 pm Předmět: |
|
|
Hennecolor má určitě kaštanovou. Dokonce je tu o ní jedno vlákno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|