|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Marianna 321-600

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 9:49 pm Předmět: Seriály |
|
|
Koukám, že o filmu tu vlákno je, ale seriály by možná chtěly oddělit.. Doporučte ostatním, jaký seriál se vám líbil!
Já začnu
Moc se mi líbil seriál Firefly, jakýsi scifi western. Navazuje na to film Serenity. Dále žeru IT crowd, Dr. House a Zoufalé manželky - vše ovšem pouze v angličtině, jinak to ztrácí polovinu kouzla! Jediné co můžu dabované jsou Simpsonovi. V poslední době se mi hodně líbil anime seriál Mushishi - a to nejsem nějaký cvok do mangy a anime, ale právě tento seriál je myslím zkousnutelný i pro "normální" lidi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:02 pm Předmět: |
|
|
trpaslík, kdysi futurama, samozřejmě simpsonovic a přátelé. ale trpaslík vede. možná se dělí s pythonovcema, ale to spíš do filmu, ty mám radši, flying circus nebyl vždy tak povedený (nej byla scénka dam - vandalek ).
jinak z těch nyní vysílaných se mi líbí i dva a půl chlapa, house moc nesleduju, ale když není zbytí... a svýho času jsem chtěla sledovat to o té patologii, teď si nevzpomenu, ale to asi spíš pro svou úchylku na patologii. takže u něho sem nevydržela...
věřte nevěřte (no, seriál, jak se to veme ), haló haló, sem tam ano, pane ministře, ale to je až moc politickej anglickej humor... (= ne vždy chápu )
kdysi taky krajní meze, škoda, že už nejedou.
a teď už si moc nevzpomenu  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
jo a z těch ame seriálů beze stopy a nevyřešený případy, obzvlášť ty nevyřešený se mi líbily, kam se hrabe kriminálka ale spíš ty starší řady, ty co uváděli jako nové řady už sem nesledovala.
čimž vlastně kdysi rex a kobra sem tam (hlavně s tomem kranichem - jak se to kua píše ) _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
Simpsonovi, Přátelé, moooc oblíbenej Dr. House, ze současných 2 a 1/2 chlapa, Akta X a vloni jsem doslova žral Ženatý se závazky  _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | jo a z těch ame seriálů beze stopy a nevyřešený případy, obzvlášť ty nevyřešený se mi líbily, kam se hrabe kriminálka ale spíš ty starší řady, ty co uváděli jako nové řady už sem nesledovala.
čimž vlastně kdysi rex a kobra sem tam (hlavně s tomem kranichem - jak se to kua píše ) |
Nooo jo, zapomněl jsem na kriminálky  _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
no jooo, ženatý se závazky stará dobrá klasika
eléééé _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | no jooo, ženatý se závazky stará dobrá klasika
eléééé |
Pegy, že nevíš co se dneska stalo v práci?  _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
škoda, že se nedá nějak vypodobnit její chůze....  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:20 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | škoda, že se nedá nějak vypodobnit její chůze....  |
však i její účes byl něco  _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
bohatej a rezavej, fajn né  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|