|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
| kalakai napsal: | já jsem pro morgyš--páč tymu jejimu jazyku tu moc lidi nerozumi  |
Dyk, dylina, dyvidi a dyp parpl, jak nerozumi, co kcheres more?  _________________ Sz??a magiczka przez porÄ?bÄ?, pogryz??y jÄ? ??mije. Wszystkie gady wyzdycha??y i magiczka ??yje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Adluska napsal: | | Sidonie napsal: | Navrhuji Klarusu - je tu déle jak já, pořád chce mít poslední slovo a ohledně češtiny má vždycky pravdu.
A zas mě zbije.  |
Tak půjdete obě.... |
Abyste se nehadaly a zadne ententyky nebude  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Adluska napsal: | | kalakai napsal: | já jsem pro morgyš--páč tymu jejimu jazyku tu moc lidi nerozumi  |
Tak pak i Bonemínu, protože jsou kamarádky a mohla by jí chtít pomoc  |
Zásadně nesouhlasím! Toto je uplatnování principu kolektivní viny a navíc ještě preventivního. Požaduji, aby mi byl vznesen zcela původní a osobitý důvod pro eutanázii a ještě jeden jako odškodnění za utrpěnou morální újmu. Za každý další den bez odůvodnění požaduji úrok z prodlení ve výši jednoho důvodu denně.
A to vše ve třech kopiích a opatřené notářským razítkem. V opačném případě vyhlásím retorze a represálie. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Jo a eutanázii by měli podstoupit i následující:
Ilča, protože být mámou pubertálních ratolestí je téměř smrtelná diagnóza,
Clondyk, protože má doma železářství a to je určitě příprava ozbrojeného spiknutí! _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Bonemína napsal: |
Zásadně nesouhlasím! Toto je uplatnování principu kolektivní viny a navíc ještě preventivního. Požaduji, aby mi byl vznesen zcela původní a osobitý důvod pro eutanázii a ještě jeden jako odškodnění za utrpěnou morální újmu. Za každý další den bez odůvodnění požaduji úrok z prodlení ve výši jednoho důvodu denně.
A to vše ve třech kopiích a opatřené notářským razítkem. V opačném případě vyhlásím retorze a represálie. |
Já myslím, že výše uvedená právnická hatmatilka je dostatečným důvodem i bez přihlédnutí k dalším (neméně závažným) okolnostem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Margueritte 321-600

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
A až zavládne bezpráví a anarchie, bude se rabovat a zabíjet, budeme tu MY, malé ryby, čekající až do teď v povzdálí. Ale teď přišla naše chvíle! Svrhneme zbytky kruté vlády adminů a moderátorů a nahradíme je!Naše říše brzo vzroste a pohltí vše, co se jí dostane do cesty.  _________________ Navšivte mě na http://www.facebook.com/MargueritteW nebo http://margueritteweinlich.blogspot.cz  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Bonemína napsal: | | Adluska napsal: | | kalakai napsal: | já jsem pro morgyš--páč tymu jejimu jazyku tu moc lidi nerozumi  |
A to vše ve třech kopiích a opatřené notářským razítkem. V opačném případě vyhlásím retorze a represálie. | Ha, úřední šiml zařehtal! _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Bonemína napsal: | | Adluska napsal: | | kalakai napsal: | já jsem pro morgyš--páč tymu jejimu jazyku tu moc lidi nerozumi  |
A to vše ve třech kopiích a opatřené notářským razítkem. V opačném případě vyhlásím retorze a represálie. |
tak bone vyřadíme pro přílišnou náročnost a drahého notáře k tomu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Morganna napsal: | | Dyk, dylina, dyvidi a dyp parpl. |
Padám ze židle smíchy.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Margueritte napsal: | A až zavládne bezpráví a anarchie, bude se rabovat a zabíjet, budeme tu MY, malé ryby, čekající až do teď v povzdálí. Ale teď přišla naše chvíle! Svrhneme zbytky kruté vlády adminů a moderátorů a nahradíme je!Naše říše brzo vzroste a pohltí vše, co se jí dostane do cesty.  |
Tak to si myslis!
Navrhuji timto oficialne eutanizovat Margueritte, protoze tu a primo na ikonce pozuje v korzetu a s rozpustenejma vlasama a nedochazi ji, ze je jaro. _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|