|
✿
|
Autor |
Zpráva |
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Rozhodne zaujímavý nápad
Čo sa týka pravidelnosti nákupov, tak tiež tak 2 - 3 krát za rok. Inak by som mala hromady nevyužitej henny a nič na účte.
Vzhľadom na to že na SK je dospupnosť a ponuka henny rapídne nižšia ako v CR určite by ma potešila možnosť vyskúšať iné druhy, okrem tých čo sú u nás. _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: út leden 10, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
Jenne napsal: | Jo, křečkujeme. Ale když někdo z nás bude křečkovat v lednu, někdo jiný v únoru a ještě někdo jiný v březnu, tak se to krásně rozloží  |
To neni myslenka tak uplne od veci ... kdo si vezme prvni "sichtu"?
Pardon ... neslo si pomoci ...  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 10, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
Jako určitě by bylo fajn vyzkoušet třeba i jiný henny, osobně jsem z Brna, ale nemyslím si, že se tu nedá dobře sehnat (Hennecolor, egyptská). Ale třeba hennu Saharu , mehandi, a jiné tu neseženem, jen přes net s poštovným. Každopádně by to ale nebyly vysoký výdaje a jen občas, jak píšou ostatní. I kdybych měla dost peněz, stejně bych to nespotřebovala. Co se týče Ostravy, tam je to myslím s hennou obecně špatný, tam by asi byli rádi. Nevím, podle mě je to 50 na 50. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Trpajzlig 321-600

|
Zaslal: út leden 10, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Tak já většinou nakupuji jednou za tři měsíce kolem 500,-, ale nechci slibovat, že budu nakupovat zrovna v tomhle e-shopu... _________________ www.zlatevrchy.snadno.eu
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: st leden 11, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
e-shop se na DV zatím rozjet nepovedlo zejm. kvůli tomu, že je nutno dobře vymyslet kombinaci ceny, dopravného a produktu. Navzdory prvotnímu zájmu členů byla pak aktivita v shopu prakticky nulová.
V současné době se dívám směrem spíše affiliate sales, tzn. produkty existujícího shopu budou v nabídce na speciální stránce DV a budeme mít jen ty produkty, o které bude skutečně zájem, zároveň to umožňuje i více shopům se zapojit. Teprve až se ukáže, že tímto systémem členové nakupují, začneme uvažovat o revivalu shopu přímo na stránkách DV.
Kdyby to vás či jiné provozovatele e-shopu zajímalo, napište mi napřímo na aha@dlouhevlasy.cz
A. _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kvetinka06 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:53 am Předmět: |
|
|
A na kedy sa plánuje "rozbehnúť" takýto predaj? ... vypadá to zaujímavo.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
deniskrej 0-7

|
Zaslal: st leden 30, 2013 12:05 am Předmět: |
|
|
chtěla bych jenom info kde nakupuji já. Tak většinou je to ebay ve Velké Británii. například tuhle. ze ségrou s tím máme dobré zkušenosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|