|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Leilla 81-160

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
koloušák napsal: | Holky, poraďte. Ptala jsem se už ve vláknu Castingu, ale nějak to prošumělo bez povšimnutí. Když přelivujete, fláknete to hned na celý vlasy anebo dle návodu nejdřív na odrosty a ve finále do délek? Nechci, aby se mi černá zažrala navěky, ale zároveň to chci mít sjednocený . |
Ano, taky jsem o tom zezačátku přemýšlela. Ale prdla jsem to na hlavu celé, sice nejdříve na odrosty, ale hned potom i do délek.. nedělala jsem mezi tím žádnou časovou odmlku, jak píšou na obalu ( např. počkejte 30 minut a poté naneste i do délek).. Nic se ti tam nezažere  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
koloušák 161-320

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
paráda, díky. necháváš to tam předepsaných 20min nebo dýl? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Leilla 81-160

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
koloušák napsal: | paráda, díky. necháváš to tam předepsaných 20min nebo dýl? |
Hehe, kdybych to měla na hlavě dvacet minut, udělalo by mi to rezavé vlasy A já potřebuju červené ať už byrvu, nebo přeliv, minimálně 45 minut to nechávám. A rozhodně je hloupost, aby ti po třičtvrtěhodiny padaly vlasy nebo co.. S takovými názory už jsem se taky setkala Já je mám potom vždycky takové fajně hladké a voňavé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Leilla 81-160

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
.. taky asi ale záleží na barvě.. moje červená chytá hůře než černá a jiné barvy, proto tam musím už z nutnosti mít déle.. ale rozhodně se mi nic nestane  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
koloušák 161-320

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
Díky za uklidnění, mně to sice pokaždý vlasy dost zdrsní, ale po několika maskách se to dá zpátky do richtiku. Takže příště si při tom s přehledem stihnu udělat i manikúru Ještě jednou díkes. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kikineska 8-20

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
Sakra, tak někdo píše, že jim např. Pallete přelivy vyhovují, druzí pravý opak.. Kdo se v tom má potom vyznat? Jinak se chci zeptat na váš názor (mrkněte do galerky), jestli si mám dávat nějaký přeliv - popř. jaký odstín byste doporučily  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem minulý týden plácla na hlavu přeliv od Palette ten v těch pytlíčkách... Tož taky jsem ho měla nechat dýl, protože to skoro není vidět  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
koloušák 161-320

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
Však je to taky jen tónovací šampon!.) když si dáš podobný odstín své přirozené barvě, nepoznáš rozdíl. Sestra dává na tmavou blond nějakou rezavou a ta jí celkem drží. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
martulinecek 161-320

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
mám takovej dotaz takovej ten modrej přeliv co mívají babči co by udělal na blond vlasech? a šlo by z něho vytáhnout výraznější modrou barvu? modrá barva se mi hrozně líbí tak mě napadla i tahle varianta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
dennyska1233 0-7

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
já si teda dávám jednou za čtvrt roku přeliv od palette jenom když mám ty vlasy sušší a sem spokojená vlasy se mi pěkně lesknou a mám intenzivnější barvu ale ted bych chtěla zkusit tu hennu protože přece jenom je to zdravěší pro ty vlásky jenže zas mi to příjde hrozná piplačka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|