|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Dančula 321-600
|
Zaslal: pá září 03, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
Holky,jak dlouho necháváte přeliv od henny na vlasech?na krabičce je 5-45 minut,co myslíte,můžu ho nechat déle?jak dlouho ho necháváte vy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 03, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
Myslíš přeliv od hennecolor? Já bych ho určitě nenechávala dýl, přeci jen to spíš klasický přeliv než henna, takže by to mohl, hlavně na pokožce, udělat neplechu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
Najde se tu někdo, kdo se nechává barvit přelivem u kadeřnice? Jak dlouho vám přeliv vydrží? Já chodím na Richesse od Lorealu, barvím na černohnědo a poslední dobou to mám po dvou týdnech vymyté. Na domácí barvení už si moc netroufám, protože mi ty přelivy přijdou dost drastické a černé odstíny se šíleně zažírají. Na druhou stranu je mi líto vyhazovat 1500,- za barvu, která mi po pár umytích sleze. A teď babo raď.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
koloušák napsal: | Najde se tu někdo, kdo se nechává barvit přelivem u kadeřnice? Jak dlouho vám přeliv vydrží? Já chodím na Richesse od Lorealu, barvím na černohnědo a poslední dobou to mám po dvou týdnech vymyté. Na domácí barvení už si moc netroufám, protože mi ty přelivy přijdou dost drastické a černé odstíny se šíleně zažírají. Na druhou stranu je mi líto vyhazovat 1500,- za barvu, která mi po pár umytích sleze. A teď babo raď.... |
byla sem dvakrát na tmavě hnědé.. po 2 týdnech pryč (a měl to být silný přeliv, značku nevím), stálo mě to 600,- a prd.. barvím se sama Castingem a je to.. vydrží, za 130,- na 6 týdnů nejméně (pokud není léto a nejsem blonďatá, aby byly odrosty.. ) vlasy neničí.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ivet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
koloušák napsal: | Najde se tu někdo, kdo se nechává barvit přelivem u kadeřnice? Jak dlouho vám přeliv vydrží? Já chodím na Richesse od Lorealu, barvím na černohnědo a poslední dobou to mám po dvou týdnech vymyté. Na domácí barvení už si moc netroufám, protože mi ty přelivy přijdou dost drastické a černé odstíny se šíleně zažírají. Na druhou stranu je mi líto vyhazovat 1500,- za barvu, která mi po pár umytích sleze. A teď babo raď.... |
Na mých vlasech měl přeliv od kadeřnice podobný účinek jako permanentní barva, vymýval se šíleně pomalu, vždycky byly vidět odrosty. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
fructia 321-600
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Mám podobnou zkušenost jako SilkyJane a ostatní... Chodila jsem se barvit docela dlouho na tmavěhnědou až postupně k černé přelivem od Goldwellu a vydrželo to pěkné asi tak ty dva týdny a potom nic moc. Raději Casting - podle mě kvalitnější, vydrží mnohem mnohem déle a super cena. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
Já mám Casting taky ráda, akorát bohužel nemá tu hlubokou tmavě hnědou:( Ebenová je na mě moc černá a po třech aplikacích už se z délek nevymývá, a když jsem zkusila smíchat ebenovou s kaštanem, házelo to měděný odlesky. Ivet, nevzpomeneš si na značku toho přelivu, co ti tak pěkně držel? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ivet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
koloušák napsal: | Ivet, nevzpomeneš si na značku toho přelivu, co ti tak pěkně držel? |
Londa. Mně se zase naopak Casting vymyl hned. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
Díky. Na tu už v kadeřnictvích nenarazíš. Btw. On se ten hnědočernej Casting vyrábí, ale v ČR ho stáhli z prodeje. Na zahraničních fórech čtu, jaká je to krásná sytá barva. Chjo.
Naposledy upravil koloušák dne čt březen 10, 2011 12:46 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
Holky, poraďte. Ptala jsem se už ve vláknu Castingu, ale nějak to prošumělo bez povšimnutí. Když přelivujete, fláknete to hned na celý vlasy anebo dle návodu nejdřív na odrosty a ve finále do délek? Nechci, aby se mi černá zažrala navěky, ale zároveň to chci mít sjednocený . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|