|
✿
|
Autor |
Zpráva |
zokynka 81-160

|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
Tak já jsem nakonec kurkumu nedala, protože hrozně žlutila všechno kolem, nechtěla jsem mít žlutou koupelnu. A ještě jsem si přečetla, že jsem letní barevný typ, tak mi nesluší zrzavé barvy. Jsem taky uvažovala o chemické barvě, ale pak jsem se naštvala a naplácala na hlavu směs cassie s katamem a vznikla z toho příjemná popelavě hnědá. Akorát na fotce s bleskem a asi i na sluníčku je to pořád oranžové. A bojím se, že se mi to rychle vymyje. No asi budu dál experimentovat s katamem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Xandy 321-600

|
Zaslal: po únor 09, 2009 3:00 pm Předmět: |
|
|
zokynka napsal: | Tak já jsem nakonec kurkumu nedala, protože hrozně žlutila všechno kolem, nechtěla jsem mít žlutou koupelnu. A ještě jsem si přečetla, že jsem letní barevný typ, tak mi nesluší zrzavé barvy. Jsem taky uvažovala o chemické barvě, ale pak jsem se naštvala a naplácala na hlavu směs cassie s katamem a vznikla z toho příjemná popelavě hnědá. Akorát na fotce s bleskem a asi i na sluníčku je to pořád oranžové. A bojím se, že se mi to rychle vymyje. No asi budu dál experimentovat s katamem. |
Pardon, ze se tak blbe ptam, ale co je to cassie a katam? To slysim prvne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po únor 09, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
Xandy napsal: | Pardon, ze se tak blbe ptam, ale co je to cassie a katam? To slysim prvne  | Cassia je rostlinka známá jako bezbarvá henna (bývá v těch regeneračních směsích bez barvících účinků) a s tím katamem nevím, ale když jsem příspěvek od Zokynky četla poprvé, tak jsem to přečetla jako kaštan  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zokynka 81-160

|
Zaslal: út únor 10, 2009 7:42 am Předmět: |
|
|
Katam není kaštan ale zimostráz Přidává se do henny pro popelavé tóny. Nikde se tu o něm nepíše, tak jsem ho vyzkoušela. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sigrida 21-40

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
Ještě mě napadlo, pokud budeš trvat na chladném odstínu a s hennou to nepůjde tak zkusit dát přeliv a nahennovat bezbarvou. Tím by se měla barva obalit, vlas trochu ozdravit. Ale musela bys to dělat pak u každých odrostů.
Nebo zkoušet různé značky. Doporučovala bych Lush, Khadi. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sigrida 21-40

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to zajímavě. To jsi mi musela dělat chutě? Zase budu mít prázdnější peněženku. Já se taky snažím o co nejmenší zrz, bohužel na šedinky mi chytá jedině henna, indigo ne, takže trochu zrz musím být.
Však uvidíš. Zkusit můžeš všechno, henna vlasy neničí. Jen to chce mít velkou trpělivost to všechno vyzkoušet a zkombinovat.  _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sigrida 21-40

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
zetonek napsal: |
Vypadá to zajímavě. To jsi mi musela dělat chutě? Zase budu mít prázdnější peněženku.  |
Nešlo jinak
zetonek napsal: | Já se taky snažím o co nejmenší zrz, bohužel na šedinky mi chytá jedině henna, indigo ne, takže trochu zrz musím být.
Však uvidíš. Zkusit můžeš všechno, henna vlasy neničí. Jen to chce mít velkou trpělivost to všechno vyzkoušet a zkombinovat.  |
Taky můžeš zkusit ten katam
Uvidím - nejdřív zkusím všechno ostatní - zatím se bojím, že bych skončila s nevymývatelnou a ani jinak nezlikvidovatelnou zrzavou Nejspíš ale časem odvahu seberu!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
Sigrida napsal: |
Uvidím - nejdřív zkusím všechno ostatní - zatím se bojím, že bych skončila s nevymývatelnou a ani jinak nezlikvidovatelnou zrzavou Nejspíš ale časem odvahu seberu!  |
A ještě by mě zajímalo, kde se dá katam koupit. Hledala jsem všude možně, ale nenašla jsem český eshop.
PROSBA MODERÁTORŮM: Nešlo by prosím založit nové vlákno "Katam" a přesunout tam zdejší příspěvky, které se tohoto tématu týkají? Pokud by se začal u nás prodávat, myslím, že by hodně lidí o něm uvažovalo, když pomáhá k popelavému tónu. Tady to zapadne do rozsáhlého tématu. Díky za pomoc. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|