|
✿
|
Pomohli vám k prosvětlení vlasů přípravky Palette colour shampoo nebo Casting creme gloss? |
Ano, jsem s tím velice spokojena |
|
8% |
[ 3 ] |
Ano, je to ucházející |
|
14% |
[ 5 ] |
Není to moc velká změna |
|
37% |
[ 13 ] |
Vlasy mi to jen narezlo |
|
22% |
[ 8 ] |
Nemohu si stěžovat, ale nějaký výsledek to nepřineslo |
|
17% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
|
Autor |
Zpráva |
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 4:09 pm Předmět: |
|
|
Michelle051 napsal: | Ahojte tie čo si farbíte vlasy na čierno viete mi poradiť dačo najmenej deštruktívne z farieb z drogérky ?  |
Asi Loreal Casting. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
fairywoodlandsprite 41-80

![]()
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 9:10 pm Předmět: Přirozeně zrzavá barva na vlasy |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat. Používala jsem čistou hennu a teď chci přejít na chemickou barvu, ale nechci takovou tu zářivě nepřirozenou barevnou helmu. Potřebovala bych poradit s výběrem barvy, která na vlasech nechá spíše odlesk, nebo i permanentní, která ale vypadá přirozeně. Ráda bych si udržela spíše světlejší zrzavou (v rámci možností, mám světle hnědé vlasy). Zvažuji Casting Creme Gloss 834 nebo takový ten přeliv od Palette v pytlíčku. Problém je, že mám pár šedivých vlasů (jen pár, ale stejně) a tyhle barvy to nepřekryjí.
Pro ilustraci sem hodím i obrázek, co by se mi asi tak líbilo. Je mi jasné, že na to bych potřebovala světlejší vlasy, ale pro představu.
http://i0.wp.com/therighthairstyles.com/wp-content/uploads/2014/06/wedding-copper-hair.jpg?resize=500%2C751 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Wnaty 81-160

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2016 8:34 pm Předmět: Re: Přirozeně zrzavá barva na vlasy |
|
|
fairywoodlandsprite napsal: | Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat. Používala jsem čistou hennu a teď chci přejít na chemickou barvu, ale nechci takovou tu zářivě nepřirozenou barevnou helmu. Potřebovala bych poradit s výběrem barvy, která na vlasech nechá spíše odlesk, nebo i permanentní, která ale vypadá přirozeně. Ráda bych si udržela spíše světlejší zrzavou (v rámci možností, mám světle hnědé vlasy). Zvažuji Casting Creme Gloss 834 nebo takový ten přeliv od Palette v pytlíčku. Problém je, že mám pár šedivých vlasů (jen pár, ale stejně) a tyhle barvy to nepřekryjí.
Pro ilustraci sem hodím i obrázek, co by se mi asi tak líbilo. Je mi jasné, že na to bych potřebovala světlejší vlasy, ale pro představu.
http://i0.wp.com/therighthairstyles.com/wp-content/uploads/2014/06/wedding-copper-hair.jpg?resize=500%2C751 |
Ahoj, proč nezůstaneš u henny? Když ji stáhneš a budeš používat nějakou zrzavější (třeba egyptskou) a necháš ji na hlavě chvíli, tak ti to vlasy jen natónuje a vydrží to. A pak už můžeš jen dobarvovat, aby se to nevrstvilo . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2016 6:21 am Předmět: Re: Přirozeně zrzavá barva na vlasy |
|
|
fairywoodlandsprite napsal: | Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat. Používala jsem čistou hennu a teď chci přejít na chemickou barvu, ale nechci takovou tu zářivě nepřirozenou barevnou helmu. Potřebovala bych poradit s výběrem barvy, která na vlasech nechá spíše odlesk, nebo i permanentní, která ale vypadá přirozeně. Ráda bych si udržela spíše světlejší zrzavou (v rámci možností, mám světle hnědé vlasy). Zvažuji Casting Creme Gloss 834 nebo takový ten přeliv od Palette v pytlíčku. Problém je, že mám pár šedivých vlasů (jen pár, ale stejně) a tyhle barvy to nepřekryjí.
Šedivých vlasů mám na rozdávání, v případě nouze ( onemocnění kadeřnice) barvím právě Castingem , který šediny normalně překryje a vydrží do dalšího barvení. Ty pytlíčky taky někdy používam, taky šediny překryjí, ale velmi rychle se z nich vymyjí, stačí 3x umyt vlasy a barva je pryč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

![]()
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2016 11:52 am Předmět: Re: Přirozeně zrzavá barva na vlasy |
|
|
Wnaty napsal: | fairywoodlandsprite napsal: | Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat. Používala jsem čistou hennu a teď chci přejít na chemickou barvu, ale nechci takovou tu zářivě nepřirozenou barevnou helmu. Potřebovala bych poradit s výběrem barvy, která na vlasech nechá spíše odlesk, nebo i permanentní, která ale vypadá přirozeně. Ráda bych si udržela spíše světlejší zrzavou (v rámci možností, mám světle hnědé vlasy). Zvažuji Casting Creme Gloss 834 nebo takový ten přeliv od Palette v pytlíčku. Problém je, že mám pár šedivých vlasů (jen pár, ale stejně) a tyhle barvy to nepřekryjí.
Ahoj, proč nezůstaneš u henny? Když ji stáhneš a budeš používat nějakou zrzavější (třeba egyptskou) a necháš ji na hlavě chvíli, tak ti to vlasy jen natónuje a vydrží to. A pak už můžeš jen dobarvovat, aby se to nevrstvilo . |
Abych se přiznala, tak se mi nelíbí jak mě to ztmavilo a ten spíše načervenalý odstín. Chtěla bych to více měděné a trochu bližší mé přírodní barvě Nejlépe, kdyby to byl opravdu jen takový nádech do zrzava, což většinou dělají přelivy, které ale zase dlouho na vlasech nevydrží. No a taky ta práce a příprava henny už mě docela rozčilují. O kvalitu vlasů se nebojím. Připadá mi, že henna mi s nimi nic moc neudělala a vydržely hodně odbarování a tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

![]()
|
Zaslal: so prosinec 03, 2016 10:07 pm Předmět: Re: Přirozeně zrzavá barva na vlasy |
|
|
Wnaty napsal: | Ahoj, proč nezůstaneš u henny? Když ji stáhneš a budeš používat nějakou zrzavější (třeba egyptskou) a necháš ji na hlavě chvíli, tak ti to vlasy jen natónuje a vydrží to. A pak už můžeš jen dobarvovat, aby se to nevrstvilo . |
Pardon, že spamuji, ale ještě mě napadlo. Ona ta tmavost je patrně výsledkem toho, že jsem tu hennu nechávala dlouho odstát (i 12 hodin) a tři hodiny jsem to pak měla ještě na sobě. Měla jsem egyptskou čistou hennu a ta mi to pak začala barvit spíše do zrzavo-červena a to se mi nelíbilo. Šla by ta henna nějak natónovat spíš do té opravdu jen zrzavé? Asi je to trochu offtopic, omlouvám se. Přemýšlela jsem o smíchání s Cassia, která je údajně do blond, takže by to mohla trochu stáhnout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: so prosinec 03, 2016 10:40 pm Předmět: |
|
|
Cassia ti nestáhne hennu, co už máš na hlavě. Ale při barvení se používá směs cassie s hennou, právě když nechceš, aby ti to moc ztmavlo (výsledná barva není tak sytá, jako když použiješ jenom hennu). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 10:31 am Předmět: |
|
|
Spoustu rad najdeš ve vlákně Jak se zbavit henny. Je tam toho popsáno opravdu hodně.  _________________ http://lalaithaparfemy.blogspot.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

![]()
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 11:16 am Předmět: |
|
|
Portos napsal: | Cassia ti nestáhne hennu, co už máš na hlavě. Ale při barvení se používá směs cassie s hennou, právě když nechceš, aby ti to moc ztmavlo (výsledná barva není tak sytá, jako když použiješ jenom hennu). |
Ne, ne, já to myslela do budoucna. Aby mi ta henna nešla do tmavě červené, že bych tam přidala tu cassii a barvila jen odrosty. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 1:43 pm Předmět: |
|
|
Jj, tak se to dělává.
A celé délky maximálně jednou za čas pro oživení barvy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|