|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nath 321-600

![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 8:08 am Předmět: Heřmánek |
|
|
Se zarmoucením se musím pochlubit, že jsem si nabarvila vlasy a ta barva mi chytla o hodně tmavší, než měla Jako- není to tak hrozný, jsem teď skoro černovlasá , ale tak jsem zjistila, že světlejší jsou přeci jen lepší... Prosím poraďte mi někdo, jak je zesvětlit, už na chudinky nechci patlat další chemii.... Už nikdy je nebudu barvit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nika >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
Jéje Nath
No jo, člověk si holt některé věci musí vyzkoušet na vlastní kůži, aby zjistil, že to není pro něj, no....
S tím zesvětlováním asi záleží na tom, jestli to byla trvalá barva nebo nějaký přeliv jenom.... Na kolik umytí bylo napsáno na krabičce?
jinak s barvením zkušenosti nemám bohužel, takže ani se sesvětlováním ale určitě se tu najde někdo zkušenější, kdo Ti poradí Držím palce, ať máš zpátky svoji zlatou hřívku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nath 321-600

![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
Nika napsal: | Jéje Nath
No jo, člověk si holt některé věci musí vyzkoušet na vlastní kůži, aby zjistil, že to není pro něj, no....
S tím zesvětlováním asi záleží na tom, jestli to byla trvalá barva nebo nějaký přeliv jenom.... Na kolik umytí bylo napsáno na krabičce?
jinak s barvením zkušenosti nemám bohužel, takže ani se sesvětlováním ale určitě se tu najde někdo zkušenější, kdo Ti poradí Držím palce, ať máš zpátky svoji zlatou hřívku  |
No, právě že to je normální barva na milion umytí.... Ale snad to trochu "povolí", když budu na sluníčku a párkrát to umyju... Mamce jsem barvila na blond a taky se jí to pak trochu ztratilo ..... Nevypadá to tak hrozně, jen s těma tmavýma vypadám tak nějak přísně a drsně... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 9:29 am Předmět: |
|
|
No potěš, Nath Někde tady je o tom vlákno, ale počítej s tím, že ti to s hlavy moc nepůjde. Hlavně pozor na experimenty, ať ty vlasy nezničíš. To by byla hrozná škoda Hlavně zpátky neodbarvovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 9:36 am Předmět: Re: Heřmánek |
|
|
Nath napsal: | Se zarmoucením se musím pochlubit, že jsem si nabarvila vlasy a ta barva mi chytla o hodně tmavší, než měla Jako- není to tak hrozný, jsem teď skoro černovlasá , ale tak jsem zjistila, že světlejší jsou přeci jen lepší... Prosím poraďte mi někdo, jak je zesvětlit, už na chudinky nechci patlat další chemii.... Už nikdy je nebudu barvit...  |
Myslím, že Ti s tímhle pomůže Sarahpentium. Sára se v tomhle dost vyzná.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nath 321-600

![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | No potěš, Nath Někde tady je o tom vlákno, ale počítej s tím, že ti to s hlavy moc nepůjde. Hlavně pozor na experimenty, ať ty vlasy nezničíš. To by byla hrozná škoda Hlavně zpátky neodbarvovat. |
No, barvit je nehodlám a už vůbec ne zesvětlovat... Dneska si je umyju a uvidím, jestli to třeba trochu povolí... Tmavší byrvy mi nikdy moc nedržely, tak snad i tahle... Byla to barva od Garnier, tak snad si dá říct.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
Nath napsal: | Daniela napsal: | No potěš, Nath Někde tady je o tom vlákno, ale počítej s tím, že ti to s hlavy moc nepůjde. Hlavně pozor na experimenty, ať ty vlasy nezničíš. To by byla hrozná škoda Hlavně zpátky neodbarvovat. |
No, barvit je nehodlám a už vůbec ne zesvětlovat... Dneska si je umyju a uvidím, jestli to třeba trochu povolí... Tmavší byrvy mi nikdy moc nedržely, tak snad i tahle... Byla to barva od Garnier, tak snad si dá říct.  |
Garnierky se vymývají, to je pravda, mě teda dost, bohužel. I proto jsem se alespoň načas vrátila ke svojí Palette. Ale upřímně, s odbarvování a zesvětlování já mám hrůzu - a je to hlavně proto, že nemám žádný zkušenosti a vlastně se v tom dost neorientuju.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nath 321-600

![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Nath napsal: | Daniela napsal: | No potěš, Nath Někde tady je o tom vlákno, ale počítej s tím, že ti to s hlavy moc nepůjde. Hlavně pozor na experimenty, ať ty vlasy nezničíš. To by byla hrozná škoda Hlavně zpátky neodbarvovat. |
Garnierky se vymývají, to je pravda, mě teda dost, bohužel. I proto jsem se alespoň načas vrátila ke svojí Palette. Ale upřímně, s odbarvování a zesvětlování já mám hrůzu - a je to hlavně proto, že nemám žádný zkušenosti a vlastně se v tom dost neorientuju.  |
No, trochu jsi mě uklidnila Palette mi jednou chytla na růžovo, naprostá katastrofa, ale naštěstí to byl jen šampon Vypadala jsem jak žvýkačka, potom to bylo červený a pak veverkově zrzatý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
Nath napsal: | A.d.é.l. napsal: | Nath napsal: | Daniela napsal: | No potěš, Nath Někde tady je o tom vlákno, ale počítej s tím, že ti to s hlavy moc nepůjde. Hlavně pozor na experimenty, ať ty vlasy nezničíš. To by byla hrozná škoda Hlavně zpátky neodbarvovat. |
No, trochu jsi mě uklidnila Palette mi jednou chytla na růžovo, naprostá katastrofa, ale naštěstí to byl jen šampon Vypadala jsem jak žvýkačka, potom to bylo červený a pak veverkově zrzatý  |
vypadala jsem jak žvýkačka....
Tak to mě připomíná: vždycky se mě líbily takový ty mahagonový a švestkový a takový zvláštní barvy. Tak jsem si jí koupila a švihla to na hlavu. Super, měla jsem růžové odrosty!!!!! Pořád jsem si říkala, že to přežiju do dalšího barvení, ale když přišel do práce pán a mezi řečí prohodil: "vy se mě líbíte i s růžovou hlavičkou".. tak jsem se hluboce zastyděla a ještě ten samý den jsem přebarvila na mou barvu. (odstup mezi barveními byly pekelný) Modlila jsem se, aby to vlasy přežily a naštěstí super, bez úhony. A v té době jsem se zapřísáhla, že už do žádných experimentů prostě nejdu. Nemá to smysl.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nath 321-600

![]()
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:19 am Předmět: |
|
|
Přesně můj případ
Taky se budu modlit Když jsem šla včera spát, tak jsem si říkala: "!Prosím, až se probudím, tak ať zjistím, že to byl jen hloupý sen No a nic ale každopádně zkusím zábal z heřmánku, tím snad nic nezkazím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|