|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kláruška07 321-600
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
Zahry napsal: | Takze sklizeň zavedl jsem to na lidech.cz - jedna se o zverejneni vlasovych fotek kazdeho z nas - ucast je samozrejme dobrovolna - cilem toholde je - obdivovat,objevovat,zavidet(coz mam v oblibe:D),vyjadrit svuj nazor,zeptat se a tak dal co Vas napadne - nejde o to si pred nekym zamachrovat kdo ma vlasy delsi nebo hezci odstin barvy je to pojato spise pratelsky a tak nejak jako v podstate verejna fotodokumentace jak nam vlasy krasne rostou,pripadne co s nimi delame za zmeny:) Sklizen probihala vzdy jednou za dva mesice;) |
Já jsem se na Lidé nikdy neúčastnila, ale jak píšeš, kochala jsem se a záviděla parádně. Samozřejmě jen v dobrém Určitě bych se připojila tady, pokud nás bude víc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
Název můžem změnit. Třeba Vlasové sklizně? Nebo navrhněte něco jiného
A téma první sklizně bych rozšířila na vánoční celkově. Ono večer u stromečku bývá obvykle málo světla a zle se tam fotí. Ať máme vánoční atmosféru už teď, však je advent. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
Se změnou názvu souhlasím, mě výraz sklizeň evokuje řezání, potažmo stříhání... _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Se změnou názvu souhlasím, mě výraz sklizeň evokuje řezání, potažmo stříhání... |
Já zas nemůžu pustit z hlavy Hunger Games |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zahry 321-600
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
lethality napsal: | hele, ona to měla být lichotka mužský vílák, dobrý vílák (a vílákům se pod věnec nehledí, takže by tvá čest zůstala netknuta) |
Pozde - uz se me to dotklo Ne v pohode
Jinak proc ne - nazev klidnu muzeme zmenit na Vlasove sklizne nebo jestli Vas nekoho neco napadne My to meli na lide.cz takhle ale nemusi to byt samozrejme podminkou Takze Vanocni tematika je stanovena takze vsichni cepecek santy klause s bambulkou a sup |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
Jedeš s tím Santa Klausem někam _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zahry 321-600
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
No no - snad se tolik nestalo bu bu bu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
Trololo na tebe http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zahry 321-600
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ooo jak mile Zni to jako Matuska s 4mi promilema |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rakave 81-160
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:45 am Předmět: Re: Vlasové sklizně |
|
|
Zahry napsal: | Takze blizi se nam nejak listopad - a tak co zkusit pokracovat v nasi tradici z lide.cz? - takze vlasnte listopadova sklizen bude nase prvni premiera tady Takze sup sup - kdo se prida? |
Můžeš prosím upřesnit kde to na lide.cz je? Mrkla bych se na to než se to tady rozjede.Dík. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|