|
✿
|
Autor |
Zpráva |
marianne 41-80
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 7:22 pm Předmět: vlasy a sauna |
|
|
Prosím Vás o radu, ako sa čo najlepšie postarať o vlasy pred návštevou sauny (nikde som to nenašla..). Minimálne raz do týždňa navštevujem saunu, hlavne suchú, niekedy tam je aj cez 90°C a vláskom to viditeľne škodí... Máte nejaké rady, ako ich predtým ošetriť? Napadlo mi použiť nejaké sérum, čo sa používa pred žehlením na ochranu pred teplom, no skôr som za niečo prírodnejšie, ak existuje Ďakujem za tipy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem přemýšlela jak je chránit před horkem, ale jediné co mne napadlo je namočit je. I když nevím, zda by je to dobrý nápad. Nezkoušela jsem to, protože mým vlasům sauna vyloženě dělá dobře. Ale taky nechodím tak často. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KačBeth ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
vlasy před saunou namočím vždycky, a nijak jinak je neošetřuju, nepřijde mi, že by se nějak měnila jejich kvalita ... chodím teda jen jednou za měsíc, každou zimu pravidelně, jinak jednou za dva měsíce asi tak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
já bych možná radši namočila a trochu naolejovala, ať se v nich ta vlhkost udrží... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kvetinka06 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: st únor 29, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
určite naolejovať, sauna je pre vlasy veľká záťaž. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
esistenza 0-7
|
Zaslal: st březen 15, 2017 10:08 am Předmět: Do sauny bez drdolu a culíku!!!!! |
|
|
Dobrý den.
Pěkně jsem si zničila vlasy,jelikož jsem do sauny chodila v culíku a drdolu. Musela jsem si ted ostříhat vlasy cca o 5 cm,nebot se mi místy strašně ulámaly a zeslábly...Včera jsem v kadeřnictví absolvovala keratinovou masku na vlasy a stav se výazně vylepšil...ale vlasy se holt musí zregenerovat a dorůst. Saunu miluji a chodím do ní cca 2 x týdně..Ted však vím již, že rozhodně ne v drdolu s gumičkou či v culíku,ale s rozpuštěnými vlasy, nejlépe vlhkými a vetřít do nich třeba arganový olej,nebo jiný výživný na ochranu.... Tak krásný den přeji a krásným vlasům zdar... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
verunacek 21-40
|
Zaslal: út březen 21, 2017 12:47 pm Předmět: Re: Do sauny bez drdolu a culíku!!!!! |
|
|
Díky za info. Já nad tím vůbec nepřemýšlela a to chodím taky cca 2x týdně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|