|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tyrkys 81-160

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 11:46 am Předmět: Znáte Indian Natural Hair Care henna ? |
|
|
Ahojky
chtěla jsem se zeptat, zda máte nějaké zkušenosti s hennou Indian Natural Hair Care ?
Moc by mne zajímaly Vaše zkušenosti. Zjistila jsem, že je do ČR dovážená ze Slovenska. Nebo viděl jste ji někdo i tady u nás?
Díky moc
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
plum2 8-20

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
Já jsem s ní nyní henovala už po páté. Dokonce jsem se ji teď kvůli silnějšímu barvícímu účinku odhodlala použít i bez oleje, a i když mám vlasy spíše sušší, jsou spokojené. Barva chytá do hnědozrz, přesně tak jak jsem chtěla Než jsem hennu vyzkoušela bála jsem se jak to bude s oplachováním, ale je velmi jemně namletá takže během pár minut nebylo co řešit. Jinak jsem objednávala ze Slovenska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
monek 8-20

![]()
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, s touhle hennou teda zkušenosti nemam, ale našla jsem český e-shop, kdybys to nechtěla brát ze Slovenska (http://www.naturalhaircare.cz/4_nakupit.html). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Wnaty 81-160

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po červenec 10, 2017 10:12 am Předmět: |
|
|
Ja som len tak zo zvedavosti vyskúšala hnedú a veľká spokojnosť. Výborná konzistencia (nepridávam nič špeciálne do toho), dobre sa mi nanášala, nebolo ani moc bordelu. Farbí dosť dobre, vlasy sú také čokoládovohnedé, akurát trochu smrdí zloženie je 50% lawsonia a 50% indigo, zalievala som cca 40°C vodou, umiešala a kydla na hlavu. Nechala 2h, opláchla vodou. A je celkom ekonomická pre mňa... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Emerelle 0-7

![]()
|
Zaslal: út červenec 25, 2017 10:09 am Předmět: |
|
|
Souhlasím, taky barvím jedině touhle hennou a velká spokojenost, je krásně jemně mletá a cenově vychází hodně dobře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|