|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lenna 161-320

![]()
|
Zaslal: st září 05, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Tak mě napadlo...nedalo by se na jojobovém oleji smažit jídlo? Vím, že tam píší, že není vhodný pro vnitřní užití, že olej nedodá tělu žádné látky jen jím beze změny projde.Tak mě napadlo, že by jídlo mohlo být zdravější, když se jojobák neusazuje Ale já vím asi hloupost, jen mě to tak vrtalo hlavou  |
Broboha!! Nezkousej to!, to je jak smazit cokoliv na Mogulu...to je taky olej. Jojobak neni stravitelny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st září 05, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
Já za boha neměla v úmyslu to zkoušet jen jsem přemýšlela o tom jestli by to šlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 05, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
no ale fakt proč by měl být nebezpečný když akorát projde tělem,chemikálie to neni tak co já v tom opravdu nevidím nic špatného,není tu někdo kdo řekl proč konkrétně se nesmí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes sa mi KONECNE podarilo zohnat JOJOBOVY OLEJ!!! Dobra teta lekarnicka mi ho zohnala a nebol ani drahy.Vysiel ma na 159 SK.
Som zvedavy ako ho moje vlasy prijmu.Potom napisem vysledok.Doteraz som pouzival olivovy olej,ale ten je mooooocc mastny a tazky.Takze toto bude prijemna zmena..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
Tak odskusane!!!Fakt ten jojobak je taky skvely ako pisete!!Nelutujem,ze som ho kupil...Spravil som si mini zabal.Dal som jojobak na vlasy,natiahol som na hlavu mikrotenovy sacok a stiahol gumickou.Za ten cas som siel posilnovat,co trvalo cca 20 minut.Umyl som si ich a nestacil sa cudovat-vlasy su prijemne,nezadrbavaju sa,fakt superrr!!! A su take zregenerovane.Heh ale sa cudujem,ze mi to az tak skoro zabralo.Ktovie,co to bude,ak to necham posobit celu noc a hlave...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simik 21-40

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: | Tak odskusane!!!Fakt ten jojobak je taky skvely ako pisete!!Nelutujem,ze som ho kupil...Spravil som si mini zabal.Dal som jojobak na vlasy,natiahol som na hlavu mikrotenovy sacok a stiahol gumickou.Za ten cas som siel posilnovat,co trvalo cca 20 minut.Umyl som si ich a nestacil sa cudovat-vlasy su prijemne,nezadrbavaju sa,fakt superrr!!! A su take zregenerovane.Heh ale sa cudujem,ze mi to az tak skoro zabralo.Ktovie,co to bude,ak to necham posobit celu noc a hlave...  |
woow..dobra teta lekarnicka ti ho zohnala?Ja som bola asi v desiatich lekárňach a všetky tety na mňa kukali,že čo to chcem a povedali mi,že to vživote v lekárni nemali som ho nakoniec zohnala v jednom obchodíku s menom eugenika,ale tam ho dostanú až za 2 týždne,lebo bol asi vypredaný no neva tak som si zobrala kokosový zatial ale tá suma je fajná,že 159..aká značka to je?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 7:44 am Předmět: |
|
|
citace: | woow..dobra teta lekarnicka ti ho zohnala?Ja som bola asi v desiatich lekárňach a všetky tety na mňa kukali,že čo to chcem a povedali mi,že to vživote v lekárni nemali som ho nakoniec zohnala v jednom obchodíku s menom eugenika,ale tam ho dostanú až za 2 týždne,lebo bol asi vypredaný no neva tak som si zobrala kokosový zatial ale tá suma je fajná,že 159..aká značka to je?? |
A odkial si vlastne??Heh sak aj aj som presiel cely Poprad a kazdy po mne kukal jak puk,ze co to chcem po nich ...Aj ta lekarnicka sa cudovala,no poznacila si ma a zohnala to.. Znacka toho oleja je TOPVET,su z Ciech a maju aj stranku:www.topvet.cz ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simik 21-40

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: | citace: | woow..dobra teta lekarnicka ti ho zohnala?Ja som bola asi v desiatich lekárňach a všetky tety na mňa kukali,že čo to chcem a povedali mi,že to vživote v lekárni nemali som ho nakoniec zohnala v jednom obchodíku s menom eugenika,ale tam ho dostanú až za 2 týždne,lebo bol asi vypredaný no neva tak som si zobrala kokosový zatial ale tá suma je fajná,že 159..aká značka to je?? |
A odkial si vlastne??Heh sak aj aj som presiel cely Poprad a kazdy po mne kukal jak puk,ze co to chcem po nich ...Aj ta lekarnicka sa cudovala,no poznacila si ma a zohnala to.. Znacka toho oleja je TOPVET,su z Ciech a maju aj stranku:www.topvet.cz ... |
Ja som z TN ale ja som si už našťastie našla obchodík kde ho dostať len mali akurát veľké balenie za 400 ja som chcela to menšie ..ale aj to bude stáť okolo 250 takže tá tvoja suma je fakt dobrá..kuknem stránku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: po leden 07, 2008 3:49 pm Předmět: |
|
|
A poradí mi někdo, jaký ten jojobák si koupit? Viděla jsem akorát od Salus a Topvet... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 07, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | A poradí mi někdo, jaký ten jojobák si koupit? Viděla jsem akorát od Salus a Topvet... |
To je v podstatě jedno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|