|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po listopad 10, 2008 6:06 am Předmět: |
|
|
Tak ja obcas (cca 5x za rok) fén s difuzorom použijem. Vlasy trocha presuším na vzduchu, aby z nich nekvapkalo, nastavim teplotu na 2.stupeň (ani horúci, ani studený), predklonim sa a naberiem do difuzora vlasy od koncekov, nadvihujem a pritlačam ku hlave. Ako ich dvíham, tak sa obkrúcaju okolo tych paličiek v difuzori a tym vzniká ten tvar. Zakaždým podržím 2-3 sekundy pri hlave a uvoľním, vezmem iny kus vlasov a postup opakujem, kym nie su skoro suché. To je moj postup. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
zistila som, ze mam OVELA krajsie vlasy, ked si ich ofenujem..... hustejsie, rovne a leskle. ach jo... neviem ci mam byt rada alebo nerada |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
BoGotha 8-20
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem se jednoho dne rozhodla, že přestanu mučit své vlasy - začala jsem používat přírodní šampon, přestala chemicky barvit, zahodila tužidla a laky a taky jsem přestala fénovat... Vlásky mi hodně plihnou a já jsem si myslela, že tim, že je budu fénovat proti směru jejich růstu, zvětší se i jejich objem (jak nám to slibují ve všech časopisech ). Taky jsem byla kolikrát večer unavená, tak jsem si myla vlasy ráno a musela jsem si je vyfénovat... Teď už to ale nedělám a vlasy nejsou o nic horší. Teď se dokážu přinutit umýt si je už když přijdu domů a na noc si udělám copy, takže i objem je mnohem lepší. Takže fén už teď nepoužívám a jsem úplně spokojená... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marsik 8-20
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
Tak asi patřím mezi velké hříšnice.Už někdy od 15 si po každém mytí vlasy fénuju a teď jsem přešla na žehličku.No,když má někdo husté,kudrnaté,tvrdé vlasy,tak ty jen tak za hoďku neuschnou.Navíc,po uschnutí mám tak 3x větší objem,jsou krepaté suché.Takže raději volím žehličku a přípravky na oschranu vlasů při žehlení |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:07 pm Předmět: |
|
|
eetynka napsal: | zistila som, ze mam OVELA krajsie vlasy, ked si ich ofenujem..... hustejsie, rovne a leskle. ach jo... neviem ci mam byt rada alebo nerada |
eetynko a je to tak delší dobu? Protože já mám taky krásné vlasy, když si je vyfénuju, ale jen ten první den. Druhý den hrůza. Když se nevyfénuju, tak vydrží delší dobu hezké. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: so únor 07, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Dana napsal: | eetynka napsal: | zistila som, ze mam OVELA krajsie vlasy, ked si ich ofenujem..... hustejsie, rovne a leskle. ach jo... neviem ci mam byt rada alebo nerada |
eetynko a je to tak delší dobu? Protože já mám taky krásné vlasy, když si je vyfénuju, ale jen ten první den. Druhý den hrůza. Když se nevyfénuju, tak vydrží delší dobu hezké. |
no hej. viac dni. ale ja si umyvam vlasy asi 3krat do tyzdna, bo cvicim, takze neviem ako dlho by to vydrzali. ale tak 3 dni su take. lenze som si dnes nasla kopu roztrepenych koncekov, co ma fakt predtym netrapilo..... som ich trochu poodstrihovala a dam tomu este sancu. som si kupila tu ospevovanu vec na konceky od reelle a ak sa mi aj tak budu trepit, asi to fenovanie necham tak... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eltecko 161-320
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
Vím, že tu mezi vámi moc "fénovaček" není....ale přesto to zkusím: nějaké další zkušenosti s fény s ionizátory??? Já osobně jsem se fénovala jen párkát v životě, většinou v časové krizi A vždycky to bylo horkým vzduichem, tzn výsledke = zelektrizovaná hrůza. Ale zajímalo by mne, jestli ty ionizační fény mají nějaký pozitivní účinek _________________ Zivot se meri na okamziky, ktere se dotknou vaseho srdce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gaia 161-320
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jo,přiznám se,já vlasy fénuji,neměla bych na hlavě žádný tvar,ale chroští. I když nechám schnout po mytí přirozeně,tak alespoň ofinu si vyfoukám. Ale ať koukám na vlasy z který strany chci,žádný roztřepený nemám a to jsem teď ani neměla půl roku zastřižený konce,že chci,aby rychle vyrostly.Mě radila kamarádka kadeřnice,že vzduch z fénu by neměl být ani moc horký,pak jsou přesušený a elektrický, ale ani moc studený,protože pak se vám právě ty šupinky nezavřou a vlasy jsou pak víc křehký a lámou se a třepěj,navíc ve studeném vzduchu to schne pomaleji,takže si je ničíte delší dobu, takže když foukat tak teplým vzduchem,tak akorát,asi tak, aby to bylo příjemný na kůži.Jo a abych předešla otázkám typu,dyť se vlasy polejvaj studenou vodou,aby se ty šupinky zavřely,to jo,ale vzduch na ně prostě působí jinak, a navíc po studenym vzduchu se tolik nelesknou,právě proto,že vlastně neni uhlazenej povrch vlasu,a to už je tisíckrát lepší sušit volně na vzduchu a na fén zapomenout. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eltecko 161-320
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
Gaia napsal: | Tak jo,přiznám se,já vlasy fénuji,neměla bych na hlavě žádný tvar,ale chroští. I když nechám schnout po mytí přirozeně,tak alespoň ofinu si vyfoukám. Ale ať koukám na vlasy z který strany chci,žádný roztřepený nemám a to jsem teď ani neměla půl roku zastřižený konce,že chci,aby rychle vyrostly.Mě radila kamarádka kadeřnice,že vzduch z fénu by neměl být ani moc horký,pak jsou přesušený a elektrický, ale ani moc studený,protože pak se vám právě ty šupinky nezavřou a vlasy jsou pak víc křehký a lámou se a třepěj,navíc ve studeném vzduchu to schne pomaleji,takže si je ničíte delší dobu, takže když foukat tak teplým vzduchem,tak akorát,asi tak, aby to bylo příjemný na kůži.Jo a abych předešla otázkám typu,dyť se vlasy polejvaj studenou vodou,aby se ty šupinky zavřely,to jo,ale vzduch na ně prostě působí jinak, a navíc po studenym vzduchu se tolik nelesknou,právě proto,že vlastně neni uhlazenej povrch vlasu,a to už je tisíckrát lepší sušit volně na vzduchu a na fén zapomenout. |
Aha....neco na tom studenym vzduchu bude V zime ve vetru vlasy taky stestim zrovna nezari, ale se studenou vodou mam dobre zkusenosti Zajimalo by mne, jak ty ionizatory funguji doopravdy...nejen nejake marketingove reci...a predevsim realne zkuenosti. _________________ Zivot se meri na okamziky, ktere se dotknou vaseho srdce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gaia 161-320
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:26 pm Předmět: |
|
|
Tak to nevím,ionizátor ve fénu nemám, mám nějakou normální Rowenttu, má tři rychlosti,používám jen dvě prvni, ta nejvyšší mi přjde už moc a taky to pak víc hřeje,tak je mi to nepříjemný, a má na výběr dvě tepolty, a světe div se ani jedna neni úplně horká a ani studená,obě jsou příjemně teplý,jen jedna je vlažnější. A má difuzér,kterej je dobrej,ale já ho používám míň,ale jen z lenosti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|