|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 10:32 pm Předmět: Úpravy v Radě starších :) |
|
|
Tak jsem dnes opět propočetl příspěvky za poslední rok a máme tyto nové členy Rady Starších! Gratuluju!
káťa
tibormel
awerin
Leontýnka
Déscantés
======
Připomínám podmínky a výhody Rady Starších:
Do Rady Starších zveme ty členy, kteří patří na serveru k nejaktivnějším:
- dosáhli ve fóru status gurua (600 příspěvků) NEBO přispěli aspoň 10ti články
- jsou u nás déle než rok
- Členství není doživotní - pokud daný člen za poslední rok nevytvoří alespoň 300 příspěvků, přestává být členem Rady. Toto opatření má za cíl dát slovo ve směřování serveru skutečně aktuálně aktivním členům.
- členové Rady jsou zároveň všichni aktivní a neaktivní moderátoři, provozovatelé Obchůdku a admin =)
Jaké benefity mají členové Rady Starších?
- slevu 5% na nákupy v budoucím Obchůdku (v rozsahu nákupu pro osobní potřebu, tzn. ne pro celou rodinu )
- přístup do speciální uzavřené diskusní skupiny, kde budou s nimi konzultovány některé dlouhodobější záměry a vize ohledně směrování serveru
- speciální smajl do chatu pouze pro ně
- 10M/100 obrázků v soukromé galerii
- označení ve fóru
Jaké povinnosti mají členové Rady Starších?
- žádné
A kdo je tedy v současné době v radě starších: viz seznam v záložce Lidé. _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já se nechci nijak vtírat, ale vezmete mě taky do Rady starších? Myslim, že podmínky už jsem dávno splnila |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
To se tedy vtírej.... nějak mi tvé jméno nevyhodila databáze, když jsem to naposledy kontroloval.... napravíme to _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 4:54 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Já se nechci nijak vtírat, ale vezmete mě taky do Rady starších? Myslim, že podmínky už jsem dávno splnila | _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 5:08 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | egle napsal: | Já se nechci nijak vtírat, ale vezmete mě taky do Rady starších? Myslim, že podmínky už jsem dávno splnila | |
co se řehníš? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | tiborMel napsal: | egle napsal: | Já se nechci nijak vtírat, ale vezmete mě taky do Rady starších? Myslim, že podmínky už jsem dávno splnila | |
co se řehníš? |
přišlo mi to vtipný _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, vždyť už je říjen ..takového času od května... ještě že se egle ozvala, jinak by se asi na to vůbec nepřišlo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | To je pravda, vždyť už je říjen ..takového času od května... ještě že se egle ozvala, jinak by se asi na to vůbec nepřišlo |
to ne, tak dlouho to nebylo, 600 příspěvků mám až někdy od konce srpna, nebo tak nějak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Déscantes napsal: | To je pravda, vždyť už je říjen ..takového času od května... ještě že se egle ozvala, jinak by se asi na to vůbec nepřišlo |
to ne, tak dlouho to nebylo, 600 příspěvků mám až někdy od konce srpna, nebo tak nějak |
Aha
ale i tak už se teď dívám po ikonkách ostatních, jestli tu ještě někdo přece jen není....... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikuška 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út únor 17, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
hodně fóruju a snážím se do rady dostat...snad se tam dostanu také zamýšlím článek..nechám si ho projít hlavou a možná ho udělám.Rada starších má velké výhody jen se chci zeptat ohledně smajla..když někdo byl v radě starších ae už není aktivní a vůbec nepřispívá vyhodíte ho z rady jenomže ten smajĺík bude znát a to pak nemá to kouzlo smajlíka v radě starších... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|