|
✿
|
Autor |
Zpráva |
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
a jak je to s tim jedenim kvasnic?Ja to nikdy nezkusila,protoze si nejak nedokazu tu kostku snist,ale zase znam slecny,ktere maji krasne silne vlasy prave proto ,ze pravidelne snedi kosticku kvasnic |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 6:23 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | a jak je to s tim jedenim kvasnic?Ja to nikdy nezkusila,protoze si nejak nedokazu tu kostku snist,ale zase znam slecny,ktere maji krasne silne vlasy prave proto ,ze pravidelne snedi kosticku kvasnic |
Tak si kup místo kvasnic v lékárně Pangamin - to se ti bude mnohem lépe polykat (ale pozor - podporuje chuť k jídlu ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
jee dekuju za radu No jestli to podporuje chut k jidlu,tak to bude mit radost hlavne tygrik,protoze porad nadava ze nejim |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 6:34 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | jee dekuju za radu No jestli to podporuje chut k jidlu,tak to bude mit radost hlavne tygrik,protoze porad nadava ze nejim |
Já jsem si Pangamin také koupila a po 14 dnech jsem ho věnovala manželovi, protože jsem pořád jen žr... jedla . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | lučnívíla napsal: | a jak je to s tim jedenim kvasnic?Ja to nikdy nezkusila,protoze si nejak nedokazu tu kostku snist,ale zase znam slecny,ktere maji krasne silne vlasy prave proto ,ze pravidelne snedi kosticku kvasnic |
Tak si kup místo kvasnic v lékárně Pangamin - to se ti bude mnohem lépe polykat (ale pozor - podporuje chuť k jídlu ) |
Já zase kvasnice ráda, ale bojím se, aby mi to nezačlo kvasit v žaludku: Jinak Vílko, pokud se Ti nepozdává jíst kvasnicovou kostku, tak si zkus udělat drožďovou pomazánku, anebo drožďové knedlíčky do polívky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | Káťa napsal: | Koupila jsem si dnes Biosil plus+ panthenolové kapsle od Mullera, tak jsem zvedavá, ale na mě většinou doplnky stravy nefungují. Loni vsem brala beta karoten a spálila jsem se, po Ginko Biloba mě ruce taky nepřestaly zebat. Jo co jsem chtěla Na letáku u toho biosilu není uvedeno, jestli se tbl.cucají, nebo polykají. Osobně raději cucám, ale tenhle Biosil... nic moc chuť. Jak to děláte? Dík |
No jednoduše-když ti chutná, tak to cucej a když ti nechutná, tak to spolkni
O tom panthenolu taky uvažuju, za kolik jsi ho koupila (a kolik toho je?)? |
Je ho 30 tbl., bere se minimálně 1 kapsle 1* denně, 40mg./tbl., za 60,-
Pak jsem se jukla na Mullerovy stránky a tam to mají všechno levnější!!!A neučtují poštovné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
Jo, těma pivovarskáma kvasnicema se cpe jeden můj kamarád, já se mu napřed smála, co je to za preparát, ale zjišťuju, že to asi nebude zrovna špatné A teď jsem se na to dívala na net-250 dražé za 50,- to se dá požírat jak lentilky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:24 am Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | Jo, těma pivovarskáma kvasnicema se cpe jeden můj kamarád, já se mu napřed smála, co je to za preparát, ale zjišťuju, že to asi nebude zrovna špatné A teď jsem se na to dívala na net-250 dražé za 50,- to se dá požírat jak lentilky |
Aj ja uzivam Pangamin,asi uz 30 dni..Podporuje to chut do jedla,ale ze by som neako pribral,nebadam to.Myslim ze to ma neaky vplyv na vlasy a celkovy stav pleti...Len to treba dost dlhodobo uzivat....Ale myslim ze to ma vyznam uzivat a navyse je to cisto prirodne a dost lacne... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | ilona napsal: | lučnívíla napsal: | a jak je to s tim jedenim kvasnic?Ja to nikdy nezkusila,protoze si nejak nedokazu tu kostku snist,ale zase znam slecny,ktere maji krasne silne vlasy prave proto ,ze pravidelne snedi kosticku kvasnic |
Já zase kvasnice ráda, ale bojím se, aby mi to nezačlo kvasit v žaludku: Jinak Vílko, pokud se Ti nepozdává jíst kvasnicovou kostku, tak si zkus udělat drožďovou pomazánku, anebo drožďové knedlíčky do polívky |
Kaťo a jak ty kvasnicova kostka chutna? (ja mela za to ,ze se to ma jist za syrova)A o te pomazance bych mohla rict tygrikovi,to on je u nas velmistr vareni,ja sem hrozny nesika(a od mala me to nebavi-vypestovany odpor diky babicce,ktera do toho nutila) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
Káťa napsal: |
Je ho 30 tbl., bere se minimálně 1 kapsle 1* denně, 40mg./tbl., za 60,-
Pak jsem se jukla na Mullerovy stránky a tam to mají všechno levnější!!!A neučtují poštovné. |
ahoj káťo... a jaké že jsou to ty stránky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|