|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:16 pm Předmět: kávová maska |
|
|
lidi,když se dělá šampon s kofeinem,myslíte že by měla stejný efetkt(podpora kořínků kofeinem)i kávová maska?tedy já radši zůstanu u toho šamponu jen mě to zajímá co si o tom myslíte..
a proč ne třeba i zábal z cocacoly |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
s tou kávou nevim ale colu bych si na hlavu nedala už jenom ta myšlenka že cola dokáže rozežrat hřebík.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | s tou kávou nevim ale colu bych si na hlavu nedala už jenom ta myšlenka že cola dokáže rozežrat hřebík.... |
fakt jo? hřebík? mě cola hrozně chutná,a nedávno sem ji pila každej den,když jsem chodila do školy a musela brzo vstávat,mám to místo kafe |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
Noo slyšela jsem to a pak také myslím dokáže vyčistit desetikorunu že jí vyžere ... No a já dělala jednou pokus, že jsem hodila do coly mentosku zatřepala s tou lahví a ta flaška vybouchla...Prý se nesmí jíst mentoska a zapíjet tou colou jinak ti vybublá žaludek nebo co nevim co je na tom pravdy...ale na vlasy to nedáám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Noo slyšela jsem to a pak také myslím dokáže vyčistit desetikorunu že jí vyžere ... No a já dělala jednou pokus, že jsem hodila do coly mentosku zatřepala s tou lahví a ta flaška vybouchla...Prý se nesmí jíst mentoska a zapíjet tou colou jinak ti vybublá žaludek nebo co nevim co je na tom pravdy...ale na vlasy to nedáám |
no tak jestli ti vybouchla flaška,tak věřim že se žaludkem to taky zacloumá
a na vlasy colu..asi taky ne no:))ale to kafe nemusí bejt špatný já nevim:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:54 pm Předmět: Re: kávová maska |
|
|
Tree napsal: | lidi,když se dělá šampon s kofeinem,myslíte že by měla stejný efetkt(podpora kořínků kofeinem)i kávová maska?tedy já radši zůstanu u toho šamponu jen mě to zajímá co si o tom myslíte..
A víš, že jsem o tom někde četla? Jenže už si nepamatuji, jak se ta káva na hlavu dávala... pokud na ještě někdy na netu narazím, určitě to sem dám.
Rozežírání hřebíku pomocí Coca-coly, či zapíjení Mentosu Coca-colou je hit - co je na něm pravdy ale netuším.
http://www.hoax.cz/cze/ (další poplašné zprávy) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 2:46 pm Předmět: Re: kávová maska |
|
|
ilona napsal: | Tree napsal: | lidi,když se dělá šampon s kofeinem,myslíte že by měla stejný efetkt(podpora kořínků kofeinem)i kávová maska?tedy já radši zůstanu u toho šamponu jen mě to zajímá co si o tom myslíte..
A víš, že jsem o tom někde četla? Jenže už si nepamatuji, jak se ta káva na hlavu dávala... pokud na ještě někdy na netu narazím, určitě to sem dám.
Rozežírání hřebíku pomocí Coca-coly, či zapíjení Mentosu Coca-colou je hit - co je na něm pravdy ale netuším.
http://www.hoax.cz/cze/ (další poplašné zprávy) |
Ještě se tuším píše o čištění neudržovaného WC Coca-colou (i na hoaxu). Když si člověk patlá na hlavu hennu, oleje, žloutek a kdovíco ještě, proč ne kávu? Ale pro blondýnky by to asi nebylo úplně to pravé |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 6:26 pm Předmět: |
|
|
no to ste mi daly jak asi musel vypadat můj žaludek?
kafe na vlasy určitě pude,ale jestli to má stejnej efekt jako ten alpecin víš |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
epona 41-80
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
Ja viem ze toto sem nepatri ale ked ste tu spominali tie Mentos a Coca-colu tak ma napodlo ze som raz nahodou narazila na tieto videa kde su rozne pokusy s miesanim tychto dvoch veci. Dam sem odkaz keby to niekoho zaujimalo:
http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
jo to je dobrý,ale moc se tomu nechtlo věřit že to sou cocacoly:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|