|
✿
|
jáké maso jíte nejvíce?? |
Kuřecí |
|
96% |
[ 26 ] |
Vepřový |
|
0% |
[ 0 ] |
Hovězí |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 27 |
|
Autor |
Zpráva |
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: čt září 13, 2007 3:10 pm Předmět: Jídelna |
|
|
Tak jsem si před chvílí míchala pleťovou masku z tvarohu, medu a otrub a začala jsem uždibovat a uždibovat a... a pak už ten zbytek nemělo smysl patlat na tvář a bylo. Jenže - dostala jsem z toho hlad a chuť na nějaké mňam.
Co děláte, když vás zničehonic přepadne mlsná? Máte nějaký oblíbený recept? Maso, nemaso, sladké, slané... Napište cokoli, co máte zrovna na jazyku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt září 13, 2007 3:29 pm Předmět: |
|
|
Mňam, já mám děsný hlad...já bych si dala úplně cokoli, třeba špagetky s nějakou dobrou omáčkou, spoustou sýra a zeleninkou A nějaký zákusek by to chtělo...listový štrůdl a kafe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt září 13, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
A rovnou přihodím včerejší večeři
Nasypat na pánev cibulku (spíš dvě velké) nakrájenou na plátky, zatímco se smaží (na sádle), omýt a okrájet cukety podle potřeby, tak, aby byla pánev tak z polovice plná, přihodit, dusit, dost přisolit, přidat několik stroužků česneku naplátkovaného, špetku pepře. Moc nemíchat, přiklopit, pomaličku dusit tak třičtvrtě hodiny.
Na druhou plotýnku postavit druhou pánev, do ní dát zase lžičku sádla, na cucky rozcuckované kuřecí maso, osmahnout. Když je hotovo, kapku přisolit (není nutné) a hodit do první pánve.
Pak nakrájet chleba, shodit věci ze stolu, postavit na stůl prkýnko, na prkýnko pánev, do pánce dvě vidličky... a hodujme |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt září 13, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
Sejra! Já mám v lednici hermelín a zapomněla jsem na to!!! Díky, Day |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hapers2 161-320
|
Zaslal: čt září 13, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
Tak k tomudle tématu by se měl udělat speciální smajlík - SLINTAJÍCÍ, páč ten jedinej by teď vystihnul, co se ve mě odehrává!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt září 13, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
Jáj, já se jdu najíst, jinak poslintám v učebně klávesnici a příště mě sem nepustí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt září 13, 2007 11:53 pm Předmět: Komentář |
|
|
Bonemína napsal: | A rovnou přihodím včerejší večeři
Nasypat na pánev cibulku (spíš dvě velké) nakrájenou na plátky, zatímco se smaží (na sádle), omýt a okrájet cukety podle potřeby, tak, aby byla pánev tak z polovice plná, přihodit, dusit, dost přisolit, přidat několik stroužků česneku naplátkovaného, špetku pepře. Moc nemíchat, přiklopit, pomaličku dusit tak třičtvrtě hodiny.
Na druhou plotýnku postavit druhou pánev, do ní dát zase lžičku sádla, na cucky rozcuckované kuřecí maso, osmahnout. Když je hotovo, kapku přisolit (není nutné) a hodit do první pánve.
Pak nakrájet chleba, shodit věci ze stolu, postavit na stůl prkýnko, na prkýnko pánev, do pánce dvě vidličky... a hodujme |
Co mi to děláš... Navíc neumím vařit, ale tohle nevypadá složitě... Mám chutě, mám i hlad, tak si něco vezmu i já... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 14, 2007 4:47 am Předmět: |
|
|
Prosím, prosím, smutně koukám, nešlo by toto téma označit a hlavně nějak nedovolit na něj chodit Clondykovi ? , neprozřetelně jsem své ženě přečetl recept o Bonemíny , ta konstatovala, že to není špatné a dneska dle tohoto receptu jde kuchtit... takže jaksi preventivně, s ohledem na svou postavičku, bych prosil, zakázat mi sem na toto vlákno přístup, protože jinak budu buď jako koule a nebo rozvedenej, protože má žena ráda experimentuje v rámci vaření... a víte jak dlouho mi trvalo, než jsem jí vymluvil takovou "baštu" jako je třeba smažená cibule ?!?!? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá září 14, 2007 8:01 am Předmět: |
|
|
V počítačové učebně nefuguje ani jeden automat na kafe. Umřu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: pá září 14, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
Day napsal: | V počítačové učebně nefuguje ani jeden automat na kafe. Umřu. |
Fakt jo Tyjo, tak to by mi bylo úplně šumafuk, kafe vůbec nepiju... Zato mám teď po ránu jaksi hlad... já jsem věděla, že si mám dát k snídani ty rohlíky dva... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|