|
✿
|
Autor |
Zpráva |
gagulé 0-7
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 2:44 pm Předmět: Iontové fény...údajně zázrak pro vlasy |
|
|
Ahoj, máte někdo zkušenost s iontovými fény? ja jsem si ho přála k Vánocům tak jsem zvědavá.Tyto fény jsou teměř úplně tiché a fungují na jiném principu, mají specialní iontový generátor ktery vlasy suší tím že rozbíjí molekuli vody ve vlasu a zároven 5O% vody tam zůstavá a funguje to vlastně jako kondicionér, odstranují statický náboj a celkově mají na vlasy blahodárný účinek. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
Rozbíjí molekuly vody ve vlasu? Ty jo, zajímavé? Já o iontových fénech nic nevím, ale jak ten fén zjistí, že už rozbil padesát procent molekul? Nevysuší je třeba omylem příliš? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:39 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Rozbíjí molekuly vody ve vlasu? Ty jo, zajímavé? Já o iontových fénech nic nevím, ale jak ten fén zjistí, že už rozbil padesát procent molekul? Nevysuší je třeba omylem příliš? |
Tos treba je ten fen prirozene inteligentni |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 8:18 pm Předmět: Re: Iontové fény...údajně zázrak pro vlasy |
|
|
gagulé napsal: | Ahoj, máte někdo zkušenost s iontovými fény? ja jsem si ho přála k Vánocům tak jsem zvědavá.Tyto fény jsou teměř úplně tiché a fungují na jiném principu, mají specialní iontový generátor ktery vlasy suší tím že rozbíjí molekuli vody ve vlasu a zároven 5O% vody tam zůstavá a funguje to vlastně jako kondicionér, odstranují statický náboj a celkově mají na vlasy blahodárný účinek. |
A není to něco podobného jako ten nástroj z Postřižin ? Ten taky ionizoval a měl veskrze pozitivní účinky - a to na celý organismus, prosím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
mno tak já jsem si taky jeden přála, už si s ním pár měsíců fénuji vlasy. tedy předtím jsem žádný fén neměla, na v tu dobu kratičké vlasy stačil ručník a pár chvilek a bylo sucho, a neřekla bych, že to je echt zázrak. ale pravda je, že je příjemný, foukání je krátké, oproti tomu, co říká kamarádka o svém neiontovém, já si rozhodně nestěžuji. je i prý nějký bio ionic, ale to se mi zdá jako to samé, jenom více "vědecky" popsané. podobné je to asi i s žehličkami. myslím, že to snad škodí méně. DOUFÁM. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Fairy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
Podle mého názoru nejlepší fén = žádný fén |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ifa 21-40
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 7:41 pm Předmět: |
|
|
Asi tak. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se ptala polovičky, který by tomu měl rozumět, když už přednáší na tom matfyzu a on to prohlásil za kravinu. Takže tohle kupovat nebudu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kopretinka 321-600
|
Zaslal: po červen 15, 2009 5:09 am Předmět: Fény a další přístroje s ionizátorem - mají skutečně smysl? |
|
|
Ahojky, tak se vás chci zeptat, jestli si myslíte, že fény s ionty mají skutečně nějaký význam. Ptala jsem se na to svojí kadeřnice a ta mi odpověděla, že oni v salonu tomu nevěří. Měla jsem možnost vyzkoušet fén s ionizátorem (doposud jsem používala jen fén bez iontů) a po pravdě řečeno jsem skutečně žádný rozdíl neviděla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
z.pepa 321-600
|
Zaslal: po červen 15, 2009 8:24 am Předmět: |
|
|
U mě to efekt mělo, fénuju se denně, se starým fénem byly ty vlasy takové hodně vysušené a musel jsem pečovat jak šílenec, na Vánoce jsem dostal Etu s ionty a po 3 měsících se dostavil výsledek, nemusím tolik pečovat. Nevím zda ta tvá kadeřnice používá fén s ionty i doma, ale po jednom použití na zákaznici to samozřejmě mít efekt nemůže. Já osobně říkám ANO |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|