|
✿
|
Autor |
Zpráva |
štípková 21-40
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:22 pm Předmět: No Poo mytí: Kondicionér |
|
|
Zkoušel jste si někdo umývat vlasy jen kondicionérem? Co si o tom myslíte? A taky tam píšou že se nemusí vymývat......? Nebudou pak vlasy moc těžké a mastné...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
catenata 81-160
|
Zaslal: po únor 19, 2007 6:49 pm Předmět: Re: Četli jste článek "péče o kudrnaté vlasy"? |
|
|
štípková napsal: | Zkoušel jste si někdo umývat vlasy jen kondicionérem? Co si o tom myslíte? A taky tam píšou že se nemusí vymývat......? Nebudou pak vlasy moc těžké a masté...? |
Ještě jsem to nezkoušela, ale chystám se na to. A kondicionér nevymývám nikdy, vlasy jsou pak sice těžší, ale u mě "těžší" je to stejné, co třeba u Fairy nezvládnutelně rozlítané . Ale mnooohem líp se pak češou a jsou hladší. A mastné začínají být (na temeni hlavy u kořínků) tak po pěti dnech a bez mytí vydrží klidně týden.
Jakmile vyzkouším tohle splešl mytí, dám vědět, jak to dopadlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
aninka 0-7
|
Zaslal: so březen 17, 2007 7:33 pm Předmět: Re: Četli jste článek "péče o kudrnaté vlasy"? |
|
|
catenata napsal: | štípková napsal: | Zkoušel jste si někdo umývat vlasy jen kondicionérem? Co si o tom myslíte? A taky tam píšou že se nemusí vymývat......? Nebudou pak vlasy moc těžké a masté...? |
Ještě jsem to nezkoušela, ale chystám se na to. A kondicionér nevymývám nikdy, vlasy jsou pak sice těžší, ale u mě "těžší" je to stejné, co třeba u Fairy nezvládnutelně rozlítané . Ale mnooohem líp se pak češou a jsou hladší. A mastné začínají být (na temeni hlavy u kořínků) tak po pěti dnech a bez mytí vydrží klidně týden.
Jakmile vyzkouším tohle splešl mytí, dám vědět, jak to dopadlo. |
Ahoj, muzu se zeptat - opravdu ti vlasy vydrzi tak dlouho nemyte diky kondicioneru (diky tomu, ze ho nevymyvas)? Nebo jsem to spatne pochopila? Ja se prave na vyzkouseni toho "jenom kondicioneru" taky chystam a to, co jsi psala, me jeste vic podporilo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marion 321-600
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 8:24 pm Předmět: Mytí vlasů kondicionérem |
|
|
Na hodně stránkách jsem četla, že vlnité, suché nebo i normální vlasy je dobré mýt kondicionérem. Když jsem nedávno měla vlasy suché, ale zplihlé a potřebovala jsem je umýt, použila jsem místo šamponu kondicionér. Během mytí skvělé, ale pár hodin po umytí tak přesušené, že jsem neměla odvahu to zkoušet znovu. Zajímalo by mě, jestli jste to někdo zkoušeli. Jestli to nebylo třeba typem kondicionéru nebo co jsem mohla udělat špatně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
Neřekla bych, že je to dobrý nápad. Přeci jen jak šampon, tak kondicionér mají oba dost odlišnou funkci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 8:37 pm Předmět: Re: Mytí vlasů kondicionérem |
|
|
Marion napsal: | Na hodně stránkách jsem četla, že vlnité, suché nebo i normální vlasy je dobré mýt kondicionérem. Když jsem nedávno měla vlasy suché, ale zplihlé a potřebovala jsem je umýt, použila jsem místo šamponu kondicionér. Během mytí skvělé, ale pár hodin po umytí tak přesušené, že jsem neměla odvahu to zkoušet znovu. Zajímalo by mě, jestli jste to někdo zkoušeli. Jestli to nebylo třeba typem kondicionéru nebo co jsem mohla udělat špatně. |
já sem to taky tenkrát zkoušela, a hrůza. možná je to fakt pro ty afra:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út březen 11, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
No, já si myju vlasy kondicionerem pouze a jen tehdy když jsem v lázních....bazén každý den.No a ta chlorovaná voda je šílená, když ji ve vlasech nechám, takže vymývám a to kondicionérem Ale je fakt, že mám kudrny. myslím, že na jemný vlasy je to dost nevhodný....třeba. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 12, 2008 8:11 am Předmět: Re: Mytí vlasů kondicionérem |
|
|
Marion napsal: | Na hodně stránkách jsem četla, že vlnité, suché nebo i normální vlasy je dobré mýt kondicionérem. Když jsem nedávno měla vlasy suché, ale zplihlé a potřebovala jsem je umýt, použila jsem místo šamponu kondicionér. Během mytí skvělé, ale pár hodin po umytí tak přesušené, že jsem neměla odvahu to zkoušet znovu. Zajímalo by mě, jestli jste to někdo zkoušeli. Jestli to nebylo třeba typem kondicionéru nebo co jsem mohla udělat špatně. |
No mohlo to být i typem kondicionéru, protože kdyby to byla už od základu blbost, tak nechápu, proč by to tolik lidé dělalo, doporučuje se to hlavně na ty kudrnaté vlasy, přítel to jednu dobu praktikoval a vlasy měl fajn. Ale spotřebuje se na to spousta kondicionéru.
Btw, tady je o tom článek. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
panvicka 321-600
|
Zaslal: st březen 12, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
jednou a nedobrovolne (dosel sampon no) a naposledy - vypadala jsem hur nez pred mytim tak sem to vzala mejdlem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Xandy 321-600
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
tak ja se hlasim, ze mi to prosim vyhovuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|