|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 9:18 am Předmět: |
|
|
*Leontýnka* napsal: | Janie napsal: | *Leontýnka* napsal: | Já se nechávám zastřihovat tak jednou za půl roku-a o kolik,tak to záleží na tom jak se cítím. Vlasy se mi totiž netřepí ani nelámou,takže se řídím jen svým pocitem.... |
Tobě se vlasy nelámou a netřepí??? Ty se máš, to se pak těm vláskům roste |
Ne nikdy se mi vlasy nelámaly a to ani po drastickém melíru a následných přelivech,nešetrném kartáčování atd. No a celkově se mi třepila asi jednou v životě-koupila jsem si žvýkací křemík a roztřepené konce velmi rychle zmizely. No a zatím se nevrátily Myslím že je to tím že pravidelně užívám přípravky na vlasy. |
Leontýnko, žvýkací křemík? to vůbec neznám..a jaký přípravky používáš? To by mě teda docela zajímalo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
Janie napsal: | Leontýnko, žvýkací křemík? to vůbec neznám..a jaký přípravky používáš? To by mě teda docela zajímalo |
Sice nejsem Leontýnka, ale ten žvýkací křemík jím taky Jmenuje se Silicium Křemičité žvýkací tablety http://www.hsport.cz/detail.php?id=716&navi=716 , kupuju je normálně v lékárně. Akorát koukám, že na těchle stránkách mají nějakou divnou cenu, normálně stojí cca 70Kč |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
Jo jo to je přesně on-vážně mi hodně rychle pomohl. Těmi přípravky jsem myslela i vnitřní kosmetiku-takže různé tablety. Jen si nekupuju hned tak nějaké,vždy nejdříve čtu složení a pokud ty tablety mají to co potřebuju tak to koupím. Ono se totiž vyrábí takových tablet nepřeberné množství,já si nejdříve nastudovala jak co na vlasy působí a potom to hledám ve složeních na obalech. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 4:37 pm Předmět: |
|
|
Děkuji, Leontýnko takže na něj přijde taky řada já se právě v těch preparátech vůůbec nevyznám, takže dám radši na něco ozkoušeného |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cris 321-600
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 6:47 pm Předmět: |
|
|
Je úžasný, co všechno tu člověk vyčte... žvýkací křemík jsem ještě neviděla, ale jestli mi nezavřou lékárnu tak večer už budu žvýkat!
Díky za tip! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | Děkuji, Leontýnko takže na něj přijde taky řada já se právě v těch preparátech vůůbec nevyznám, takže dám radši na něco ozkoušeného |
Jo tak to je prověřené už třetí generací u nás v rodině. Nejprv to mamce dávala babička když měla problémy s vlasama a od mamky jsem se to zase dozvěděla já Prověřeno skrz naskrz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
Tak přesně tenhle křemík jsem brala, když jsem byla malá...měla jsem strašně tenké a slabé nehty, že jsem je mohla ohýbat noo a křemík zabral A navíc mi moooooc chutnal, chutnal tak nějak po mangu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
LittleStar 321-600
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
tady člověk nejde tolik dobrých tipů, že by chtěl vyzkoušet všechno a hned...
připisuju si křemík na seznam |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 4:12 pm Předmět: |
|
|
Žvýkací křemík mám už doma, jsem nějak neodolala a jak dlouho by se měl asi tak užívat? Na chuť je děsně dobrý, mňam |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 5:08 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | Žvýkací křemík mám už doma, jsem nějak neodolala a jak dlouho by se měl asi tak užívat? Na chuť je děsně dobrý, mňam |
Tak nevím, co jsme měla za křemík, když jsme byla malá to bylo tak hnusný, že jsme ho normálně spolkla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|