|
✿
|
Autor |
Zpráva |
marllik 0-7
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:39 pm Předmět: miešanie Henny |
|
|
Ahoj,
ma niekto skusenost s miesanim Henna farieb? co mi vznikne, ked zmiesam "kastan" a "tizian"? Mam vlasy po pas, vystacia mi na ne dve 33 gramove balenia?
oj.. tolko otazok naraz.. dakujem za odpovede |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medúzka 41-80
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj mna by tiez zaujimalo ze kolko henny potrebujem na zafarbenie vlasov po to zapinanie podprsenky??ked mam 100 gramovu,tak mi staci polovica?alebo tretina?? dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:15 pm Předmět: Re: miešanie Henny |
|
|
marllik napsal: | Ahoj,
ma niekto skusenost s miesanim Henna farieb? co mi vznikne, ked zmiesam "kastan" a "tizian"? Mam vlasy po pas, vystacia mi na ne dve 33 gramove balenia?
oj.. tolko otazok naraz.. dakujem za odpovede |
no, asi te nepotesim, myslim, ze nevystaci. alespon podle mych vlasu, ktere jsou taky tak nejak do pasu. ale barva by mohla byt hezka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bittersweet 321-600
|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:42 am Předmět: |
|
|
No na moje vlasy (taky je mam k tomu zapínání) stačí 3/4 sáčku, ale ještě tam dávam pytlík a půl koření takže se to nastaví. Chce to ozkoušet |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medúzka 41-80
|
Zaslal: so únor 23, 2008 1:45 am Předmět: |
|
|
korenie?? vau a ake korenie? ja som si dala nakoniec polovicu.a myslim ze to stacilo aj ked ja zase velmi huste vlasy nemam tak a teraz dufam ze stym zaspim |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bittersweet 321-600
|
Zaslal: so únor 23, 2008 11:54 am Předmět: |
|
|
no dávam tam sladkou červenou papriku + někdy kurkumu (trochu skořice). Ted tu holky někde psaly,že tam dávaj perníkový koření. Tak jsem ho tam včera taky prdla kvůli vůni. Máti přišla z práce a hned se mě ptala jestli sem nepekla perník . Za chvilku to jdu smejt, tak jsem zvědavá jak dlouho budu vonět po perníčcích |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
marllik 0-7
|
Zaslal: so únor 23, 2008 6:55 pm Předmět: |
|
|
tak sa asi tiez skusim popernikovat hihi Snad ma potom manzel nezje..on je totiz velmi na sladke.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so únor 23, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
marllik napsal: | tak sa asi tiez skusim popernikovat hihi Snad ma potom manzel nezje..on je totiz velmi na sladke.. |
urcite se mu budet moc libit a bude k tobe porad cuchat a hladit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eralein 0-7
|
Zaslal: st březen 12, 2008 1:27 pm Předmět: Míchání odstínů Henny |
|
|
Ahojky,
chtěla bych se vás holek šikovných zeptat jaké máte zkušenosti s mícháním různých odstínů Henny. Jsem tu nová a zatím jsme si barvila vlasy hennou jen dvakrát. Poprvé Hennou z DM (měděně červená) , krásná barva..skoro přeně ta má vysněná zrzatá, ale jak píšete rychle jde dolů. Po druhé HenneColor(měděná) a ta mi chytla spíš do té červené, ale zase drží. Takže těď bych chtěla začít trochu míchat, aby ta HenneColor vyšla více do zrz a měně do červena. Máte s tím některá zkušenosti? Poměr, jestli to vede k zesvětlení barvy,jinej nádech,...Vím že to každému chytá jinak, ale chtěla bych ten odstín co jsem měla z DM ale po smíchání s Hennecolor. A zkoušel někdo míchat Henny dvou různých značek, třeba tu z DM a Hennecolor? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 12, 2008 1:43 pm Předmět: Re: Míchání odstínů Henny |
|
|
Ahojky Eralein. DMková henna obecne malo drzi a rychleji se vymyva oproti hennecolor, nebo treba LUSHi.Pokud bys chtela vice zrz nez cerveny odstin - tak se da smichat hennecolor medena s blond zlatou - bud pul napul, nebo vice zlate a mene medene. Henna nezesvetluje, takze bych zezacatku urcite zkusila dat vice te zlate a pak to postupne zkorigovat na odstin, ktery by ti vyhovoval. DMkovou a hennecolor micham bezne, kdyz mi chybi kousek te ci one barvy.. Pokud mas nejake dalsi dotazy, sem s nimi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|