|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Sammael 161-320
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
Něco o pár čajích této firmy je tady:
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=1322&postdays=0&postorder=asc&start=60
A jinak já mám zkušenosti s jejich čajem proti padání vlasů a momentálně dost nepravidelně piju čaj Nimba na pleť... vzhledem k nedostatku disciplíny bohužel nemohu říct nic o pozitivních či negativních vlivech na tělo, protože jsem žádné nepocítila, ale přičítám to svojí lenosti, no.
Jenom musím říct že jejich chuť je dost specifická, ale dá se na ně zvyknout, jenom teda povařit pro zvýšení účinku jak píšou na obalu, a pak vypít, na to nemám. Hořká chuť se tím hrozně zvýrazní, zkoušela jsem to jednou, pak tam dala lžíci medu, zředila ještě vodou, a stejně nevypila celé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
Taky mám na vlasy- Bhringaraj a taky piju nepravidelně takže nemůžu hodnotit. Ono mi ten čajík ani moc nechutná protože má takovou hodně sennovou chuť. No a taky se blbě připravuje do sítka protože ty lístečky rostlin jsou tak malé že mi vždy většina stejně proleze sítkem do čaje a pak mě to hrozně dráždí v krku Kdyby se pil pravidelně, určitě by pomohl ale na to já opravdu nemám tu zmiňovanou disciplínu no |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sammael 161-320
|
Zaslal: st duben 09, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
Mno já denně používám bringharaj a změna už je vidět |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
JÁ používám ten na oči(furt jsem si je třela a tak) za dva dny mi pomohl!, ten detoxikační a ten na lymfatický systém a jsem spokojená.. ale zaleží jak to piješ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jazzy 161-320
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:13 pm Předmět: |
|
|
Já mám ten na dýchací cesty, piju ho jen když jsem nachlazená a to mi docela dost pomáhá. A k té chuti, je pravda trochu zvláštní, ale tento konkrétní mi i chutná. Ani zvykat jsem si na něj nemusela. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
Sammael napsal: | Mno já denně používám bringharaj a změna už je vidět |
Co vidíš za změny? Zlepšilo se padání, nebo i kvalita vlasů? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
Jo, Bhringaraj taky mám..začali mi po něm rašit vlásky, jenže taky vůbec nejsem schopna ho pít pravidelně..a pak mám na krvetvorbu Ranjaku a to je drasťák, úplně chilli čaj hlavně když to člověk vyvaří..jsem ho nechala doma na stole a přítel přiběhl dom z práce, že má ýízeň, no chudák se nestačil divit takže ten tu mám pořád v krabce... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
já je míchám - od každého trošku do velkého hrnku a zaliju vodou..doporučil mi to lečitel a dá se to tak dobře pít. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:57 pm Předmět: |
|
|
Jejda, vy mě na ten Bhringaraj lákáte, nové vlásky se hodí vždycky Ale nevím, zda na to dojde, moc se mi totiž nelíbí, že se ty čaje vozí z Nepálu (nebo odkud). Zatím piju Nimbu, která mi na pleť dělá dobře (aspoň to tak vypadá) a začala mi celkem chutnat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|