|
✿
|
Vadí vám pohledy ostatních? |
ano |
|
22% |
[ 45 ] |
ne |
|
77% |
[ 151 ] |
|
Celkem hlasů : 196 |
|
Autor |
Zpráva |
PetraL 8-20
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 10:55 am Předmět: Reakce lidí |
|
|
Ahoj. Zajímalo by mě jak to máte vy ostatní s reakcí lidí na vaše vlasy a jak to snášíte. Já jsem typ, který pozornost moc rád nemá, ale mám dlouhé vlasy (skoro ke kolenům cca 115cm) a tak se s pozorností od určité doby setkávám. Reakce lidí jsou skoro vždy kladné, ale i přes to, že kladné jsou může to být otravné. Kolikrát bych nejraději řekla "co je vám do toho" ale nechci být nepříjemná. Někdy to zase naopak potěší, když někdo stručně pochválí, ale nesmí prudit. A právě ty prudiči je to co mě vadí nejvíc. Nosím většinou drdol a to je v většinou vždy v pohodě. Když už mám ale vlasy rozpuštěné tak si ale nevybírám jen podle počasí a jak se budu hejbat, ale i podle toho kolik lidí tam bude, abych tomu předešla a nebyla ta na kterou koukaj. Obchoďák je příklad, kdy to slyšíte jak někdo kolem vás říká "hele ty vlasy" nebo "ty vole ta má vlasy" a tak podobně. Někdo to řekne nahlas, že to slyší další kolem a někdo jen šeptá a domnívá se, že to neslyším. Horší případy jsou pak když se začnou ptát úplně cizí lidi (otázky jsou pořád stejný) a nejhorší, když vám někdo cizí na vlasy sahá. Tomu se tedy snažím předcházet, ale stane se. Pak taky, když za vámi jde někdo a vy víte, že je to kvůli tomu, že kouká na vlasy. Já to poznám, že to tak je a chci se zeptat jestli ostatní z vás taky? Takže jak říkám nemusí to být příjemné vždy. Je to něco za něco. Když jsem někde s partou kamarádů tak mi to nevadí ty narážky a je to spíš legrace. Nebo jednou na mě ráno, když jsem ještě spala někdo zvonil a když jsem otevřela tak jsem toho člověka musela asi dostat, když mě viděl. Byla jsem rozespalá a tak mi trvalo než mi to docvaklo. Jinak jsem na překvapený lidi zvyklá a někdy se tím i bavím. Přestože to má svoje proti tak jsem ráda, že jsem si splnila sen a taky to trochu někdy chápu, protože před 8-10 lety jsem koukala podobně a nedovedla si to ani představit. Jak to máte vy? Petra |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:02 am Předmět: |
|
|
Naprosto stejně jako ty. Nejvíc mi vadí, když na mě někdo cizí sahá. Myslím, že něco podobného jsme řešili tady:
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=1789 Jsou tam i komentáře k lidským reakcím. Nicméně to nehrotím (pokud na mě nikdo nešmátrá) a snažím se si to vychutnat a zvyknout. Někdy to nejde, vím.
Naposledy upravil * dne čt duben 10, 2008 11:04 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:02 am Předmět: |
|
|
No jestli někdo kouká na vlasy mě, tak jsem si toho ještě nevšimla, komentáře od neznámých zatím taky neslýchám. Takže spíš se už těším, kdy to konečně přijde |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:21 am Předmět: |
|
|
Jestli mi dokáže něco naprosto zničit náladu, tak je ptázka: "Jak dlouho vám to roste?" Bohužel, je jasné, že když mám vlasy rozpuštěné, tak takovou otázku můžu čekat, ale dokáže mě to pěkně vytočit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:23 am Předmět: |
|
|
Nath napsal: | Jestli mi dokáže něco naprosto zničit náladu, tak je ptázka: "Jak dlouho vám to roste?" Bohužel, je jasné, že když mám vlasy rozpuštěné, tak takovou otázku můžu čekat, ale dokáže mě to pěkně vytočit. |
nejhorší otázka je: jsou Vaše??? Nebo že by prodloužený, umělý???? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:32 am Předmět: |
|
|
Nath napsal: | Jestli mi dokáže něco naprosto zničit náladu, tak je ptázka: "Jak dlouho vám to roste?" Bohužel, je jasné, že když mám vlasy rozpuštěné, tak takovou otázku můžu čekat, ale dokáže mě to pěkně vytočit. |
No jo, proč??? Co je na té otázce tak strašlivého? Já jsem teda asi blbec, ale taky bych se na to ručitě zeptala... Doufám, že se milé dlouhovlasatice příliš nezočertí, ale některé ty reakce se mi zdají...ehm...poněkud přecitlivělé... Myslím, že 90 % lidí takovými otázkami nic špatného nesleduje, naopak je spíš výraz obdivu...
Jasně, že šmátrání nebo tahání apod. je už za hranicí, taky nesnáším, když mi vždycky někdo v tramvaji připlácne vlasy a zatahá to... Ale na obdivných komentářích a nevinných otázkách tedy nic až tak strašného neshledávám... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: |
nejhorší otázka je: jsou Vaše??? Nebo že by prodloužený, umělý???? |
No, co se casto stava mne je, ze se lidi ptaji, jestli je to moje prirozena barva - takze pro klid duse sve i jejich vzdycky zalzu Jinak se mi stalo jen jednou to, co Awerin, ze se za mnou otocila banda takovych zmalovanych punkove vypadajich pubosu a jeden prones velmi hlasitym septem - Ty vole, to je cop Coz potesi, vzhledem k tomu, ze nemam to haro jeste moc dlouhe a vzhledem k tomu, co obvykle od tehle lidi cekate |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Jinak se mi stalo jen jednou to, co Awerin, ze se za mnou otocila banda takovych zmalovanych punkove vypadajich pubosu a jeden prones velmi hlasitym septem - Ty vole, to je cop |
Tak to mě připomíná, jak jsem jednou potkala spolužáka ze základky a on měl na hlavě kohouta Tak jsem mu ho tedy pochválila a on, jako, že si ho nechává růst atd. A povidá: Výška dobrý, ne? Tak jsem přikývla a povidám, břídile! Přines tužidlo.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 11:49 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: |
Tak to mě připomíná, jak jsem jednou potkala spolužáka ze základky a on měl na hlavě kohouta Tak jsem mu ho tedy pochválila a on, jako, že si ho nechává růst atd. A povidá: Výška dobrý, ne? Tak jsem přikývla a povidám, břídile! Přines tužidlo.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|