|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Marion 321-600
|
Zaslal: so duben 26, 2008 11:12 am Předmět: Goji - kustovnice čínská |
|
|
V několika internetových obchodech jsem si všimla, že mezi nejprodávanějším zbožím je goji. Četla jsem, co o ní píšou, ale zdá se mně celkem drahá, takže by mě zajímaly vaše zkušenosti. Na co konkrétně ji používáte a jak jste s ní spokojení? Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so duben 26, 2008 11:33 am Předmět: Re: Goji - kustovnice čínská |
|
|
Marion napsal: | V několika internetových obchodech jsem si všimla, že mezi nejprodávanějším zbožím je goji. Četla jsem, co o ní píšou, ale zdá se mně celkem drahá, takže by mě zajímaly vaše zkušenosti. Na co konkrétně ji používáte a jak jste s ní spokojení? Děkuji. |
uprimne receno, myslim, ze rakytnik je neco podobneho, ale roste v cechach, tak to je pozitivni. ja si minuly tyden koupila vazenou goji, ktera stala tusim 100g 36kc, proste docela malo oproti balene. no ale nabrala jsem si plnou hrst a pak jsem mela v puse opravdu hnusne. predtim jsem ji obcas jen uzobla par kulicek, ale ted jsem na ni byla natesena, myslela jsem, ze to chutna treba jako brusinky. no nezanevrela jsem na ni, ale po hrstech jako suseny ovoce se jist asi neda. ja preferuju ten rakytnik, protoze se nemusi dovazet. ale jinak sazenice goji se uz prodavaji i v cechach. mel by to byt takovy univerzalni vselek |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 26, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
Kdysi jsem si goji koupila ze zvědavosti na vyzkoušení a dávala jsem si ji do jogurtu na snídani (spolu s vločkami a semínky). Chuťově mě tedy moc nenadchla a nemám v plánu si ji někdy znovu kupovat.
Na rakytník (sušený) jsem ještě nenarazila, ale ráda bych si koupila keře a pěstovala ho na zahradě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marion 321-600
|
Zaslal: so duben 26, 2008 3:53 pm Předmět: Re: Goji - kustovnice čínská |
|
|
hiami napsal: | ja si minuly tyden koupila vazenou goji, ktera stala tusim 100g 36kc, proste docela malo oproti balene. |
To je levné, a kde ji měli? Mně jde spíš o to, jestli pomáhá na to, kvůli čemu jste si ji kupovaly, na chuti mně nezáleží. Tedy pokud ji někdo jedl delší dobu, aby poznal účinky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 26, 2008 4:00 pm Předmět: Re: Goji - kustovnice čínská |
|
|
Marion napsal: | Mně jde spíš o to, jestli pomáhá na to, kvůli čemu jste si ji kupovaly, na chuti mně nezáleží. Tedy pokud ji někdo jedl delší dobu, aby poznal účinky. |
Řekla bych, že by jí asi člověk musel jíst docela hodně, aby poznal nějaké účinky. Já jsem ji koupila ze zvědavosti, a že by mi tu zvědavost vyléčila, to ne |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 26, 2008 4:44 pm Předmět: |
|
|
ja nad koupi goji, taky posledni dobou premyslim, nekde jsem na to narazila na internetu..a tak si rikam, ze bych si koupila baleni na zkousku.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sammael 161-320
|
Zaslal: so duben 26, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
J8 si goji koupil jednou a moc mi chutnala,ale ta cena.....
kvůli ceně si to už nekoupím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne duben 27, 2008 3:30 pm Předmět: Re: Goji - kustovnice čínská |
|
|
Marion napsal: | hiami napsal: | ja si minuly tyden koupila vazenou goji, ktera stala tusim 100g 36kc, proste docela malo oproti balene. |
To je levné, a kde ji měli? Mně jde spíš o to, jestli pomáhá na to, kvůli čemu jste si ji kupovaly, na chuti mně nezáleží. Tedy pokud ji někdo jedl delší dobu, aby poznal účinky. |
ve stanku, kde prodavaji susene ovoce.
(v brne u malinaku ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne duben 27, 2008 3:34 pm Předmět: |
|
|
ja myslim, ze v tom sirupu to je i snaze pro telo ziskatelny. jenze podle toho doporucenyho davkovani tahle lahvicka vydrzi asi tri dny takze pravidelnost a nejaky ucinky u me asi nebudou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|