|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 5:08 am Předmět: |
|
|
Od tohoto tématu má maličkost musí raději dále... , opět bych kamsi zabředl a to nechci... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 1:32 pm Předmět: |
|
|
S tím jsem se u nikoho nesetkala.
Ale dalším důvodem k ostříhání může být sázka - jeden můj kamarád má ohromně husté kudrnaté vlasy, ani ne tak dlouhé, ale prostě neuvěřitelné (všichni černoši dohromady hadr), a vsadil se, když vyhraje nějakou mezinárodní soutěž (je muzikant), že se ostříhá. A vyhrál ji... tak se ostříhal a ty vlasy prodal
Ale už to má zase zpátky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 1:42 pm Předmět: |
|
|
Jedna známá se ostříhala těsně po rozvodu-když už změna, tak se vším všudy.Snad to udělala i proto, že bývalý manžel na jejich dlouhých vlasech celkem lpěl... Jestli pak toho litovala, nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 8:16 pm Předmět: |
|
|
Otazka je, jestli toho litoval ex-manzel ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út listopad 28, 2006 1:24 pm Předmět: |
|
|
hm- zřejmě už mu to bylo šumafuk |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lavvina 8-20
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
Jo tak to já už uvažovala, že se nechám z trucu ostříhat. Vlastně jsem si nechala růst dlouhé vlasy kvůli svému příteli a když mě někdy zlobí, tak mu třeba za pár dní začnu vykládat, že bych se nejradši nechala ostříhat. Myslím to samozřejmě ze srandy, ale to jeho přemlouvání, ať to nedělám, a slibování jak mě bude česat a tak, je super A taky mu to chvíli vydrží a češe mě
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:54 pm Předmět: |
|
|
To je ale pěkná kravina stříhat se natruc... Určitě jsou lepší způsoby trucování... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:56 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | To je ale pěkná kravina stříhat se natruc... Určitě jsou lepší způsoby trucování... |
souhlasím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 13, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | To je ale pěkná kravina stříhat se natruc... Určitě jsou lepší způsoby trucování... |
...jistě. Rozmlátiš keramickej servis z dinastie Ming, nebo Míšeň po babičce. Taky se dá na truc zmatlat dvanáctkou. Sříhání na truc - to je vlastně pak trest pro toho, co se ostříhal. Pak toho lituje. Chjóóó, to jsou nápady ale. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lavvina 8-20
|
Zaslal: út březen 13, 2007 3:05 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že vás to celkem rozohnilo. Já se samozřejmě nechci nechat ostříhat, ale je to taková hra. Můj přítel to také ví, že to neudělám (teda aspoň si to myslím). Já už krátké vlasy měla a přesto, že mi sluší spíš delší, tak nepovažuji stříhání za takovou tragédii jako spousta lidí tady. Vlasy mi rostou celkem rychle, takže za tři roky je můžu mít opět do půli zad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|