|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Rheesa 81-160
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 1:07 pm Předmět: L´Oreal Préférence |
|
|
Ahoj, teď jsem vyzkoušela poněkud dražší barvu než obvykle- L´Oreal Préférence odstín fialovo-černá a musím říct že na dlouhé vlasy ideální- barvy je tam asi tak čtyřikrát víc než u jiných barev a součástí balení je i ošetřující emulze po barvení, která je na více použití a vlasy jsou po ní jako z reklamy Tak prostě tak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 2:49 pm Předmět: |
|
|
a nechces ty nabarvený vlásky ukázat na fotce? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
to je zajímavý |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
daska24 21-40
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
Loreal preference je nejlepsi barva co se da v drogerce koupit.Opravdu skoro nikdo nepozna,ze ty vlasy mate barvene,vypada to strasne prirozene,proste moc hezky.Skoda,ze loreal testuje na zviratech |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
daska24 napsal: | Loreal preference je nejlepsi barva co se da v drogerce koupit.Opravdu skoro nikdo nepozna,ze ty vlasy mate barvene,vypada to strasne prirozene,proste moc hezky.Skoda,ze loreal testuje na zviratech |
Přirozená je a má krásný odstíny, to se musí nechat Jen mi přijde, že tmavší odstíny rychleji vlasy opouští, prostě sepoměrně rychle vymyjí. Ale asi je to dáno tím, že je šetrnější k vlasu
Vím, že jedna z Lorealek má i péči před barvením, takový sérum na konečky, ale která to byla...? Možná tady zbytek toho séra ještě mám, mrknu, co to bylo za druh Lorealky.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: | daska24 napsal: | Loreal preference je nejlepsi barva co se da v drogerce koupit.Opravdu skoro nikdo nepozna,ze ty vlasy mate barvene,vypada to strasne prirozene,proste moc hezky.Skoda,ze loreal testuje na zviratech |
Přirozená je a má krásný odstíny, to se musí nechat Jen mi přijde, že tmavší odstíny rychleji vlasy opouští, prostě sepoměrně rychle vymyjí. Ale asi je to dáno tím, že je šetrnější k vlasu
Vím, že jedna z Lorealek má i péči před barvením, takový sérum na konečky, ale která to byla...? Možná tady zbytek toho séra ještě mám, mrknu, co to bylo za druh Lorealky.. |
Ha, tak jsem to našla a na tubičce je jen nápis Loreal a návod, tak vím kulový Ale mám tušení, jestli to není od Loreal Recital... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
daska24 21-40
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:27 pm Předmět: |
|
|
Sarah tu peci pred barvenim to myslis jako aby se mne po obarveni netrepily konecky???to se mne totiz vzdycky dela a strasne mne to stve.Jedna kadernice rikala,ze se barva na ty konecky nanasi jen na 5 minut,jinak se to roztrepi ale mne to proste nejde se tem koneckum uplne vyhnout tak asi budu muset jit ke kadernici akoprat mne stve,ze si budu muset priplatit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rheesa 81-160
|
Zaslal: so září 01, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
MIMISEK napsal: | a nechces ty nabarvený vlásky ukázat na fotce? |
Jasan ale nemůžu najít kábl od foťáku takže časem (snad ho najdu dřív než se ta barva smyje) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne září 02, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
daska24 napsal: | Sarah tu peci pred barvenim to myslis jako aby se mne po obarveni netrepily konecky???to se mne totiz vzdycky dela a strasne mne to stve.Jedna kadernice rikala,ze se barva na ty konecky nanasi jen na 5 minut,jinak se to roztrepi ale mne to proste nejde se tem koneckum uplne vyhnout tak asi budu muset jit ke kadernici akoprat mne stve,ze si budu muset priplatit |
Jojo, něco takovýho by to mělo být. Je to v podobný tubiččce jako ta závěrečná péče, akorát se to dává před barvením na konečky. omrkej barvy od Lorealu, na tý, u který tohle je, je to napsaný i na obalu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: ne září 02, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
daska24 napsal: | Loreal preference je nejlepsi barva co se da v drogerce koupit.Opravdu skoro nikdo nepozna,ze ty vlasy mate barvene,vypada to strasne prirozene,proste moc hezky.Skoda,ze loreal testuje na zviratech |
Kadeřnice mi říkala, že tahle značka je v drogerii snad jediná, kterou by si dala na své vlasy. Já ji kdysi dávno taky měla, zdálo se mi, že mám vysušené vlasy, ale je možné, že se barva po těch letech zdokonalila.Kolik stojí - kolem dvou set, jestli se nepletu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|