|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Maudík 321-600
|
Zaslal: út červen 10, 2008 4:07 pm Předmět: Šampon na léto proti slunci |
|
|
Ahojky:) Snad to tu ještě nikde nebylo, aspoň jsem to tu teda nikde nenašla.
Jak se už trochu delší dobu blíží léto, tak bych si ráda pořídila nějaký "spešl" šampon s UV filtrem, aby chránil vlasy před sluncem... No jen nevím, který. Zatím jen vím, že něco takového má Sunsilk, ale i jiné značky? Máte někdo dobrý tip?
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út červen 10, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
Balea má sluneční řadu. Osobně jsem nezkoušela... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poupátko 161-320
|
Zaslal: st červen 11, 2008 8:23 am Předmět: |
|
|
Sluneční řadu má teď také nově i Gliss Kur, jako ochrana před vnějšími vlivy např. na ochranu proti slunci jsou tam UV filtry, potom i Avon, Sunsilk jsem měla, je to asi dva roky a zdál se mi dobrý, ale už jsem ho dlouho neviděla. Taky značka RB Haute Coiffure a Nivea měla taky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 11, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
Já sijspíš nebudu pořizovat žádn speciální sluneční šampón, budu poctivě olejovat a schovávat vlasy... A propos schováváte dlouhé vlasy v létě pod šátek, kloubouk apod? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: st červen 11, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Já sijspíš nebudu pořizovat žádn speciální sluneční šampón, budu poctivě olejovat a schovávat vlasy... A propos schováváte dlouhé vlasy v létě pod šátek, kloubouk apod? |
Já ne, ale jelikož mi slunce vždycky šíleně pálí na hlavu a v poslední době mi to nějak nedělá dobře, tak o pořízení něčeho uvažuju. Ale to není až tak kvůli vlasům... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 11, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Shahlah napsal: | Já sijspíš nebudu pořizovat žádn speciální sluneční šampón, budu poctivě olejovat a schovávat vlasy... A propos schováváte dlouhé vlasy v létě pod šátek, kloubouk apod? |
Já ne, ale jelikož mi slunce vždycky šíleně pálí na hlavu a v poslední době mi to nějak nedělá dobře, tak o pořízení něčeho uvažuju. Ale to není až tak kvůli vlasům... |
Já to mám taky tak, ale říkám si, že se to bude hodit i kvůli vlasům, které pálení slunce svou barvou a délkou dost pomáhají... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 11, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
Já teda nosím jak hučku ( klobouček ), tak si i vtírám do vlasů opalovací olej na tělo ( je s UV ). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 11, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Já sijspíš nebudu pořizovat žádn speciální sluneční šampón, budu poctivě olejovat a schovávat vlasy... A propos schováváte dlouhé vlasy v létě pod šátek, kloubouk apod? |
Já nepoužívám nic, ony pak zesvětlají a to jsem jedině ráda |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: st červen 11, 2008 2:47 pm Předmět: |
|
|
Llucy napsal: | Já nepoužívám nic, ony pak zesvětlají a to jsem jedině ráda |
taky tak sluníčko mi udělá vždy pěknej melír...ale na kole mám vlasy pod kšiltovkou, pač děsně lítají.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|