|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Demonia 41-80
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 1:55 pm Předmět: Zázraky z prírody |
|
|
Už asi 2 mesiace používam výlučne prírodnú kozmetiku na vlasy. Dnes mám pocit, že som sa už celkom zbavila všetkých zaťažujúcich silikónov, vlasy sú husté a veľmi hebké. Dlho som hľadala tu správnu cestu, vystriedala desiatky chemických šampónov, teraz mám Alverde - Oliva a Henna a pomarančový od Logony, občas si namiešam vajíčkomedový. Je to hotový zázrak! Nikdy som nemala také krásne vlasy.
Napíšte sem svoje skúsenosti a príbehy po prechode na prírodu zaujíma ma to |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Quaky 161-320
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, ja som na tom podobne ako ty:) Už vyše 3 mesiacov používam len prírodu:)) A tiež ma to zaviedlo "Alverde cestou".... konkrétne mám Alverde Ibištek Aloe šampón + balzam... a som spokojná) ... vlasy mám také ľahšie, a objemnejšie, možno je to tým rapídnym nedostatkom silikónov:))))... ale chystám sa kúpiť si takisto prírodný Henna šampón z DM, leboo chcem moje vlasy poriadne regenerovať... a myslím že hennový výťažok je na to vhodnejší.... )).... ale balzamu zostanem navždy verná mám po ňom úplne najlepšie vlasy hladučké.... nemám veľmi vysušené vlasy, ale som toho názoru že každé dlhé vlasy treba hydratovať, nikdy nie odmastňovať))
A ešte používam vlasový olej DIXI (len cca. 1E) a je super vyživuje moje končeky, myslím že sa po ňom lámu oveľa menej, skoro vôbec.... alebo je to možno aj používaním prírodných šampónov?? to je jedno, hlavne že príroda je to najviac |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
zrovna dixi se s tou přírodou docela tluče co takhle zkusit nějaký přírodní olej? je to trochu ot, ale já do nich matlu masážní od salusu a měsíčkový, který mi máma dovezla z rakouska. _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lenkfrank 41-80
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 5:04 pm Předmět: přírodní šampon vs chemický šampon |
|
|
holky , již asi víc jak měsíc si vlasy myju přírodníma šamponama..mám 3..vlasy mám pěkné , ikdyž trochu zamotané
spíš mi ale připadá, že od tý doby co je používám mi po umytí šamponem víc padají vlasy...než po chemickém
nestává se vám to také? sleduji to již skoro dva měsíce a prostě mi to tak přijde, že je to po umytí vždy ....
co vy jak jste na tom???? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Michalka 21-40
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 6:26 am Předmět: |
|
|
No,mně trochu víc padaly vlasy na jaře,taky po lécích,ale,už jsem se tu taky zmiňovala v jiném vláknu,že si myslím,že mi padají taky po přechodu na přírodní šampony.Mám na prostřídání ještě nějaké chemické,přiznám se,že jsem už byla v pokušení zkusit zase jen chemii,co to udělá.Mám i takový pocit po přírodních šamponech,že mám 5 chlupů na hlavě ,pozitivum přírodních ale je,že odstranily krepovatost
Tak nevím,že by zase chemie...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 8:03 am Předmět: |
|
|
Já nemám vůbec pocit, že by mi padaly víc po přírodních. Je to úplně stejné jako s chemickými. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
heyday 321-600
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
padani jsem po prechodu na prirodni kosm. nejak nepozorovala. pozdeji sice padaly houfne, ale to samponum neprisuzuji. jinak posledni mesic pouzivam jeste na stridacku jeden neprirodni sampon a mam dojem, ze vlasy jsou lepsi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
Mně se teda čistě přírodní péče o vlasy neosvědčila, i když jsem střídala značky nevyjímaje opěvované Urtekramy a Logony- strašně se mi sušily konce a měla jsem pocit "pěti chlupů na hlavě", i když jsem to vydržela dlouho, nezlepšilo se to. Teď střídám přírodu, polopřírodu a chemii (elseve, glisskur, botanicus, alverde, visaka...) a je to asi to nejlepší. Nebo taky je fajn dát si přírodní šampon a chemický kondiš (klidně i se silikony) jen do délek, tak to dělá docela dost slečen a paní tady. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
monkax 321-600
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:05 am Předmět: |
|
|
Blondorezka napsal: | Mně se teda čistě přírodní péče o vlasy neosvědčila, i když jsem střídala značky nevyjímaje opěvované Urtekramy a Logony- strašně se mi sušily konce a měla jsem pocit "pěti chlupů na hlavě", i když jsem to vydržela dlouho, nezlepšilo se to. Teď střídám přírodu, polopřírodu a chemii (elseve, glisskur, botanicus, alverde, visaka...) a je to asi to nejlepší. Nebo taky je fajn dát si přírodní šampon a chemický kondiš (klidně i se silikony) jen do délek, tak to dělá docela dost slečen a paní tady. |
Blondorezko, mám to naprosto stejně jako ty. Používám na střídačku laveru, alverde, elseve, swis opar. Vlasy jsou nejlepší, co jsem kdy měla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lenkfrank 41-80
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:06 am Předmět: škoda |
|
|
ano přesně tak...strašně se to zhoršilo a asi tedy přestoupím zpět na chemii...mám hodně málo vlasů....a nechci tímto tempem přijít i o poslední..hennu používat chci a budu ale šampony asi víc už ne.....jsem sice nemocná....(borelioza) ale léky 3 měsíce už neberu a měla jsem aloe vera na detoxikaci....ale ty vlasy mi prostě padají po umytí šamponu....ach jooooooo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|