|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: po únor 05, 2007 8:58 am Předmět: Jídlo, váha, cvičení a my |
|
|
No, když se na to tak koukneme, udělějme průmerný váhový a výživový vzorek našeho webu. Holky, kolik z vás, s vlasy dlouhými a kvalitními má figuru jak věšák na prádlo? Spíš bych řekla, že budeme spíše slovanských tvarů, či tvarů štíhlých, ale nikoli vyhublých. Ještě jsem neviděla hubenou holku s kvalitníma vlasama. Vy jo? Ono totiž to tělo, pokud má co dělat, aby vyžebralo energii a bílkoviny pro základní životní funkce, tak určitě nemá ani pomyšlení na to, aby je dávalo do takový zbytečnosti jako jsou vlasy proto drtivá většina modelek nemá kvalitní vlasy. Jedinou vyjímkou snad je ta ruska v galerii. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po únor 05, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
Ano, Ještěrko, je to TAK!!! Ony to ty modelky nemají jednoduché- při výšce 175 a více cm musí vážit 55 a méně kg- příjdou o vlasy, o prsa- proto to pak musí řešit naplítáním a silikony...Připadá mi to šílené,tahle moda-pak nemá přibývat mezi 15 letýma holkama anorektiček, bulimiček atd.Nevím jak dlouho bude tenhle trend vychrtlosti ještě trvat, ale kdyby skončil okamžitě,bude pro mnohé holky je pozdě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po únor 05, 2007 10:56 am Předmět: |
|
|
Ještěrka napsal: | No, když se na to tak koukneme, udělějme průmerný váhový a výživový vzorek našeho webu. Holky, kolik z vás, s vlasy dlouhými a kvalitními má figuru jak věšák na prádlo? Spíš bych řekla, že budeme spíše slovanských tvarů, či tvarů štíhlých, ale nikoli vyhublých. Ještě jsem neviděla hubenou holku s kvalitníma vlasama. Vy jo? Ono totiž to tělo, pokud má co dělat, aby vyžebralo energii a bílkoviny pro základní životní funkce, tak určitě nemá ani pomyšlení na to, aby je dávalo do takový zbytečnosti jako jsou vlasy proto drtivá většina modelek nemá kvalitní vlasy. Jedinou vyjímkou snad je ta ruska v galerii. |
Heh, pockejte, az na tohle forum zavita A.d.e.l |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucifer 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po únor 05, 2007 11:18 am Předmět: |
|
|
Aha napsal: | Heh, pockejte, az na tohle forum zavita A.d.e.l |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 05, 2007 11:52 am Předmět: |
|
|
Ještěrka napsal: | No, když se na to tak koukneme, udělějme průmerný váhový a výživový vzorek našeho webu. Holky, kolik z vás, s vlasy dlouhými a kvalitními má figuru jak věšák na prádlo? Spíš bych řekla, že budeme spíše slovanských tvarů, či tvarů štíhlých, ale nikoli vyhublých. Ještě jsem neviděla hubenou holku s kvalitníma vlasama. Vy jo? Ono totiž to tělo, pokud má co dělat, aby vyžebralo energii a bílkoviny pro základní životní funkce, tak určitě nemá ani pomyšlení na to, aby je dávalo do takový zbytečnosti jako jsou vlasy proto drtivá většina modelek nemá kvalitní vlasy. Jedinou vyjímkou snad je ta ruska v galerii. |
Já měřím 164 cm a mám 47-48 kg. Dříve jsem měla 45. Od malinka mi dělá problémy přibrat a to spořádám, na co přijdu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucifer 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Od malinka mi dělá problémy přibrat a to spořádám, na co přijdu |
Tohle znám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
Lucifer napsal: | A.d.é.l. napsal: | Od malinka mi dělá problémy přibrat a to spořádám, na co přijdu |
Tohle znám. |
...já taky. 182/68kg jsem míval, taky jsem jedl porád, dokonce na vojně jsem měl 66 kg a to jsem byl v kuchyni obden jako dozorčí, takže jídla dost. A kdy to skončilo??? Překlenul jsem Kristova léta a pčestal kouřit, a hned bylo 20kg navíc. Takže jsem měl 88 kg. Viz foto. teď jsem to stáhl na 80. Ale nesnídám, kdyby jo, tak nevim. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 05, 2007 2:53 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Já měřím 164 cm a mám 47-48 kg. Dříve jsem měla 45. Od malinka mi dělá problémy přibrat a to spořádám, na co přijdu |
Uááááá! Myslím, že Adél je skutečně bytost z jiné dimenze, která popírá veškeré zásady doporučované pro dosažení vlasatosti
No, já mám 164 /54, zatím to musím zaklepat, ale taky celkem jím, co chci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 05, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | A.d.é.l. napsal: | Já měřím 164 cm a mám 47-48 kg. Dříve jsem měla 45. Od malinka mi dělá problémy přibrat a to spořádám, na co přijdu |
Uááááá! Myslím, že Adél je skutečně bytost z jiné dimenze, která popírá veškeré zásady doporučované pro dosažení vlasatosti
No, já mám 164 /54, zatím to musím zaklepat, ale taky celkem jím, co chci. |
Ano, odhalili jste mě. Jsem mimoplanetárník. Ale hodný, chci se kamarádit! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 05, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: |
Ano, odhalili jste mě. Jsem mimoplanetárník. Ale hodný, chci se kamarádit! |
..a já mimopopletárník. Bzzz, chci si hrát, rntetetenn, chci si hrát rntentntn. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|