|
✿
|
Líbí se vám vlny udělané žehličkou? |
Ano líbí, ale neumím je... |
|
44% |
[ 16 ] |
Nelíbí... |
|
25% |
[ 9 ] |
Ano, párkrát jsem si je udělala... |
|
30% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
Autor |
Zpráva |
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
A já dneska promokla až na kost, ale zase mi po tom dešti zůstaly krásné měkké vlny a prstýnky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
A taky je lepší vlnky pročesávat širokým hřebenem. A u sebe pozoruji, že ty zdravější vlasy vlasy se vlní výš a lépe než třeba ty vrchní, které jsou poškozené od všelijakých povětrnostních vlivů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
catenata 81-160
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 11:11 am Předmět: |
|
|
Chaluzska napsal: | A já dneska promokla až na kost, ale zase mi po tom dešti zůstaly krásné měkké vlny a prstýnky |
tobě se po dešti naprstýnkují? Tak to ti závidíím! Mě se akorát tak postaví od hlavy a udělají se na nich mnophonásobná "esíška" takové 2D vlny |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kopretinka 321-600
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 11:52 am Předmět: |
|
|
Tak to já radši neustále nosím deštník s sebou, abych nezmokla. Mám totiž tak hrozně jemné nic moc vlasy, že bych po takovém zmoknutí vypadala jak vodník |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 3:39 pm Předmět: |
|
|
Chaluzska napsal: | A já dneska promokla až na kost, ale zase mi po tom dešti zůstaly krásné měkké vlny a prstýnky |
To já když zmoknu, mám pěkně hnusné vlasy- cápaté a jakoby mastné.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
ja mam po desti nekdy narovnane nekdy vic zvlnene vlasy,ale vzdy nadherne zmeknou a voni,myslim ze dest jim prospiva a vcera sem si ho uzila po cely den a kdyz mi vecer vlasy uschly byly nadherne jemne a prijemne |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
aloha 41-80
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
Vlasy po mytí nerozčesávám, schnu a těsně před doschnutím (když jsou vlasy na konečcích suché a u hlavy ještě vlhké) si namočím obě ruce do vody, trošku oklepu a pomačkávám vlásky. Jako-by je podebírám a nadlehčuju nebo posuvám a nadzvedávám odspodu nahoru (jakobych ty vlásky chtěla zkrátit, dostat je výš) a ty smyčky, co udělají, pomačkám mokrýma rukama. Když potřebuju, přimočím si ruce. Chvilku nechám schnout a za chvíli pomačkám znovu. Opakuju dvakrát - třikrát. Pak mám pěkné přirozené vlny. A už nerozčesávám, jen upravím prsty. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 10:39 pm Předmět: |
|
|
tak neco podobneho delam,kdyz si dvakrat dene v mazu do konecku jojobak a tahle to zakoncuju(a taky se pak znatelne vic krouti) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
qwertik 0-7
|
Zaslal: čt srpen 02, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
Ahoj, jsem tu nová. Mám na vás dotaz, mam polodlouhé vlasy a zdědila jsem vlnitost, avšak vlní se mi jen od konečků do poloviny těch vlasů a většinou jen po koupání, když je nečesu, jenže do rána, když se na nich vyspím je po vlnění a už se mi ty vlasy tak divně kroutí a vypada to né moc hezky, rozhodla jsem se, že najdu něco, co by mi ty moje vlnky udrželo, bývalá kamarádka byla kdysi u kadeřnice a ta ji doporučila vlasy nečesat a prodala jí jakýsi přípravek, který ty vlny bude podporovat, bohužel nevím, co přesně to bylo a ráda bych něco takového zkusila, problém je však v tom, že jsem spíš človíček, který uznává spíše přírodní kosmetiku. Nevíte o něčem, co by vyřesilo můj problém? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amarilla 21-40
|
Zaslal: čt srpen 02, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
qwertik napsal: | Ahoj, jsem tu nová. Mám na vás dotaz, mam polodlouhé vlasy a zdědila jsem vlnitost, avšak vlní se mi jen od konečků do poloviny těch vlasů a většinou jen po koupání, když je nečesu, jenže do rána, když se na nich vyspím je po vlnění a už se mi ty vlasy tak divně kroutí a vypada to né moc hezky, rozhodla jsem se, že najdu něco, co by mi ty moje vlnky udrželo, bývalá kamarádka byla kdysi u kadeřnice a ta ji doporučila vlasy nečesat a prodala jí jakýsi přípravek, který ty vlny bude podporovat, bohužel nevím, co přesně to bylo a ráda bych něco takového zkusila, problém je však v tom, že jsem spíš človíček, který uznává spíše přírodní kosmetiku. Nevíte o něčem, co by vyřesilo můj problém? |
ahoj myslim ze mam hodne podobny typ vlasu jako ty, krouti se mi tak od pulky hlavy a kdyz jsem je mela ostrihane na kratko tak to byl des jak se tocily kazdy jinam, bohuzel jsme jeste zadny pripravek na udrzeni vln nenasly-z moji vlastni zkusenosti je dobre je na noc vlhke zaplest do copu a obcas taky pouzivam penove tuzidlo s koprivou kterym vlasy promackam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|