|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: st září 20, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
Jednou jsem si klepla na hlavu vajíčko s medem. Účinek byl otřesný . Vlasy od vajca celé žluté, ulepené, měla jsem co dělat, abych to dostala dolů . A jindy jsem zas zkoušela na vlasy dát majonézu, jako Julia Roberts v "Zemřít mladý". Vlasy byly pro změnu bílé, děsně promaštěné a ke všemu nelibě páchly . Takže mě od té doby chu? na experimenty přešla - tedy svýjimkou kopřivového čaje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st září 20, 2006 10:38 pm Předmět: Komentář |
|
|
Jednou jsem slyšel, že lyžařka Eva Kurfürstová si také napatlala něco podobného na své vlasy a pak to z nich nemohla za nic na světě dostat. Tak nakonec použila obyčejný jar. Pomohl jí a vlasy to přežily. Asi už přestala experimentovat.
Naposledy upravil Milovník dne čt září 21, 2006 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zuzu21 21-40
|
Zaslal: po březen 12, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Jednou jsem si klepla na hlavu vajíčko s medem. Účinek byl otřesný . Vlasy od vajca celé žluté, ulepené, měla jsem co dělat, abych to dostala dolů . A jindy jsem zas zkoušela na vlasy dát majonézu, jako Julia Roberts v "Zemřít mladý". Vlasy byly pro změnu bílé, děsně promaštěné a ke všemu nelibě páchly . Takže mě od té doby chu? na experimenty přešla - tedy svýjimkou kopřivového čaje. |
Taky jsem zkoušela nějakou masku, ale jen s bílkem a medem, nechala ji 20 minut působit a opláchla teplou vodou, a to byla chyba. Kousky bílku jsem ještě dlóuho vyčesávala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 14, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
Vyčetla jsem v časáku : STOP ŠEDINAM : pravidelné používání zředěného jablečného octa pro ošetřování vlasů zpomaluje jejich šedivění.Směs se má skládat z jedné třetiny octa a dvou třetin teplé vody.Promíchat a vmasírovat do vlasů.Neoplachovat.
... tahle rada je mi už prdlajs platná
PROTI LAMAVOSTI - s pomocí medu se prý dostanou lámavé vlasy rychle do formy - smíchejte 1 polevkovou lžíci medu se 1 žloutkem, nanést na vlasy a nechat 15-30 minut působit.Vymýt ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 14, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Vyčetla jsem v časáku : STOP ŠEDINAM : pravidelné používání zředěného jablečného octa pro ošetřování vlasů zpomaluje jejich šedivění.Směs se má skládat z jedné třetiny octa a dvou třetin teplé vody.Promíchat a vmasírovat do vlasů.Neoplachovat.
... tahle rada je mi už prdlajs platná
PROTI LAMAVOSTI - s pomocí medu se prý dostanou lámavé vlasy rychle do formy - smíchejte 1 polevkovou lžíci medu se 1 žloutkem, nanést na vlasy a nechat 15-30 minut působit.Vymýt ! |
Tak hned, jak budeme mít med, tak to musím zkusit, protože se mi teď vlasy lámou strašně moc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: st březen 14, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
Ilonko, díky, mě se vlasy lámou strašně a já si zas lámu hlavu jak tu lámavost vyřešit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 14, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
Chaluzska napsal: | Ilonko, díky, mě se vlasy lámou strašně a já si zas lámu hlavu jak tu lámavost vyřešit |
Pokud to vyzkoušíš a pomůže ti to, tak dej vědět. Med jsem ještě ve vlasech neměla. Budu muset počkat, až včelky nanosí a taky naaplikuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: st březen 14, 2007 9:00 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Chaluzska napsal: | Ilonko, díky, mě se vlasy lámou strašně a já si zas lámu hlavu jak tu lámavost vyřešit |
Pokud to vyzkoušíš a pomůže ti to, tak dej vědět. Med jsem ještě ve vlasech neměla. Budu muset počkat, až včelky nanosí a taky naaplikuji |
Nám právě nanosil tatínek , ale něco o blahodárných účincích medu na vlasy jsem slyšela...no to zas bude zapatlaná kuchyň a koupelna . Dneska se teda rodičové moc netvářili na vůni z lopuchového kořene |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: po březen 19, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
Ták, vyzkoušela jsem dnes ten žloutek s medem, a jsem moc spokojená...sice nevím, jestli mi to proti lámavosti bude pomáhat, ale konečky vypadají pěkně. A to byl ten med hodně starej Myslím, že se tohoto receptu budu zatím držet, protože jsem s výsledkem spokojenější než když jsem používala různý ty kůry a séra |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
Jéé, jak to tu čtu, tak to musím něco vyzkoušet... Dneska mám volno ,tak se do toho hned pustím Na vajíčko si nějak netroufám, ale ten med zní dobře... Smíchám, co najdu v ledničce a co bude vypadat dobře a uvidíme Jenom k tomu medu-vymývá se to dobře? Vždyť ten med lepí, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|