|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ally 321-600

|
Zaslal: út březen 18, 2008 1:32 pm Předmět: Re: Primavera |
|
|
Fees napsal: | Milé dámy, vidím, že vás kosmetika Primavera zajímá, osobně ji prodávám v novém obchůdku Greenwave a sama ji používám, srdečně vás všechny zvu na ochutnávku novinek. V březnu uvedeme na trh novinky z pleťové řady, jsou naprosto úžasné.
A když už je tu téma dlouhé vlasy, po zimě se vyplatí dát si pořádný zábal, doporučuji Avokádový olej. Přijdˇte vyzkoušet! |
V obchodíku to vyzerá moc pekne a tá vôňa, mhmm Ja som sa úplne zamilovala do tých vôní do domácnosti, mhmm,myslím, že by šli použiť aj na oblečenie ako toaletná voda...už len počkať na peníz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rayna 41-80

|
Zaslal: út březen 18, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
Koupila jsem si pleťovou vodu (levandule) od Primavery a jsem s ní moc spokojená. Dále mám jojobový a meruňkový olej, které mi na obličej nevyhovovali, ale na vlasy i tělo jsou super. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Fees 8-20

|
Zaslal: st březen 19, 2008 8:59 am Předmět: |
|
|
Ally to jsem ráda, jen je prosím nepoužívej na obličej! Airspraye jsou sice Bio, ale koncentrace je dost vysoká, takže jen do vzduchu nebo na textil. Jinak mám pro milovnice Primavery dobrou zprávu, všechny prodokty už můžete zakoupit i na dálku v našem e-shopu www.greenwave.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 19, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
Fees napsal: | Ally to jsem ráda, jen je prosím nepoužívej na obličej! Airspraye jsou sice Bio, ale koncentrace je dost vysoká, takže jen do vzduchu nebo na textil. Jinak mám pro milovnice Primavery dobrou zprávu, všechny prodokty už můžete zakoupit i na dálku v našem e-shopu www.greenwave.cz |
Jééé super. To jsem se těšila  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: so září 20, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
tak mě napadá, že sortiment Primavery je konečně i v Brně v Omeze je tam spousta olejíčků, tělová mléka, sprchové gely.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 20, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | tak mě napadá, že sortiment Primavery je konečně i v Brně v Omeze je tam spousta olejíčků, tělová mléka, sprchové gely.. |
hmmm to je blíž než Praha...huráááá - tedy od Ostraaaavyyyyy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Miki7 41-80

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 1:43 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem během posledních dvou (myslím) týdnů mého plynulého přecházení k přírodní kosmetice vyzkoušela řadu různých vzorků pleťové a tělové kosmetiky, kterými mě hodné paní prodavačky obdarovávaly a bohužel mi nesedly krémy od Lavery a ani Logony (mám citlivou pleť, přesto s T-zónou, nesnesu přípravky na smíšenou pleť a už vůbec na mastnou). Ty mi udělaly jakoby film na pleti, přes který prostupovaly mini kapičky "čehosi" (voda?), tak jsem to několikrát během dne musela odsávat papírky (mimochodem bezva věc, pokud máte také sklony k T-zóně, papírky mají u Rossmanna). Jediné, co mě pozitivně sedlo, byly vzorečky od Primavery, to se nedá vůbec srovnat. Tak jsem si během včerejšího nájezdu pořídila řadu Neroli (s výtažkem z květů z pomerančů Neroli), byl to zase průvan v peněžence, ale mám to dát za chemii nebo přírodu? Odpověď je myslím jasná.
Vůbec po této řadě nečervenám, nic mě nepálí, pleť je matná a krásně se vše roztírá a vpije do pleti. Stačí maličké dávkování. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|