spony
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sweet
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 7:14 am    Předmět: Citovat

Nádherné, famózní, dokonalé!!!!!!

Tak mě tak napadá - nebude se tu od ledna 2009 otevírat e-shop? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 12:46 pm    Předmět: Citovat

to je krásné Shocked - dřevo je dřevo ... to je jasné...nádhera...obdiv nápadu a šikovným rukám...vážně krásné.

A doufám, že tady přispěješ dalšími nápady pro DV... Smile

Vítej tady Wink
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 12:56 pm    Předmět: Citovat

No bomba!! To jsi tady naprosto správně Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 2:03 pm    Předmět: Citovat

Vítáme Tě, to je milá návštěva! Smile

(A budoucí paní e-shopová myslím už o těchhle sponách taky víWink )
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 3:00 pm    Předmět: Citovat

Taky se mi mnohé ty spony líbí. Bohužel musím počkat, až je budu moct taky upotřebit... Pak bude ovšem celkem složité si vybrat Very Happy .
Jinak v tom odkazu, co sem někdo dával, se mi líbily i takové ty dvojzubce do drdolu a taková ta spona na nízko položený culík (na oboje taky musím počkat) a je tam i pěkný hřebínek (a ten bych upotřebila už teď). Ale bohužel to vypadá, že momentálně nejsou k mání, jsou jen ve fotogalerii, nikoli v sekci objednání...
tiborMel
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 5:47 pm    Předmět: Citovat

wow, vítám, paráda, smekám také! vypadá to krásně, také mě zaujaly ty dvojzubce Wink ale všechny ty spony sou bomba, fakt paráda Wink
Janis
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 12:15 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,

spony jsou skutečně nádherné Very Happy ! Už kdysi jsem měla choutky nějakou vyzkoušet, ale nakonec jsem to vzdala - v té mojí kudrnaté džungli...aby se to neztratilo a naopak hezky vyniklo.... Shocked A barvy jsou příjemné, podzimní, podle mého gusta...

A co spojit se s DV.cz obchůdkem? Budoucím? Wink
petrhajkos
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 3:59 pm    Předmět: Citovat

to jsem moc rád, že Vás článek oslovil. Ani jsem netušil, že mám takový nadšený Fan-klub. V současné době se snažíme trochu vylepšit www.hpstylstudio.cz a nápad s fan-klubem se mi moc líbí. Jen musím vymyslet způsob, jak poskytovat slevy pro členy/ky klubu. Pokusíme se na stránkách vytvořit odkaz na klub a zřejmě po nějaké jednoduché registraci bychom to zahájili. Napadá mě, že osobní značka členky, kterou použije nový zákazník jako heslo při objednávce by mohla otevřít cestu ke slevám.
A ještě Vám k tomu nabídnu bonus. Pořád prodáváme na Karlově mostě, i když je tam teď docela zima. Myslím, že by slevy pro členky fan klubu mohly platit i tam. Ušetříme poštovné, když budete mít procházku po Praze. Doporučuji ale romantickou procházku... Very Happy
Dvojjehla je teď nový model. Moje holky doma měly pořád připomínky k solo jehlám a nedaly mi pokoj. Tedy přátelé dvojjehla je kousek. Je v podstatě jedno, jestli je z českých dřev, nebo z ebenu. Tvar je stejný, eben je sice eben,ale pro ten se asi rozhodnou jen fajnšmekři., nebo ti, co to vyzkouší a potom budou chtít ještě jednu na večer do plesu. Wink Very Happy
petrhajkos1
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2008 5:12 pm    Předmět: dvojník Citovat

Very Happy , asi jste se lekli/y, že mám najednou dvojníka. Nemám, jsem jenom popleta a první účet jsem tak šikovně zaregistroval, že jsem se už nemohl vrátit. Tak teď mám navíc jedničku, tak si mě prosím nepopleťte s tím popletou. Teď už je to snad správně. a admina prosím, aby můj původní účet smazal a třeba nám ty články i s odpověďmi nechal pod tímto účtem. Tedy pokuď to jde. A určitě uvítám nějakou radu, jak to příště nepoplést. tak pa... Rolling Eyes
Misch
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2008 9:16 pm    Předmět: Citovat

Ach, to je nádhera, až se mi zatajil dech a málem zastavilo srdce Very Happy Krásnější jsem nikdy neviděla. Ach jo, nikdy je ale nebudu moci nosit, i kdybych měla vlasy dlouhé, tak by mi spona hned sklouzla, protože jich mám hrozně málo Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: