|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Denni 0-7

![]()
|
Zaslal: út září 26, 2006 10:51 am Předmět: Picasso hair show |
|
|
Ahoj, nebyl jste někdo 12. září na Picassu hair show v Hiltonu?Já jsem tam vystupovala a nemůžu nikde najít fotky z této akce. Mám jenom 2, ale musí jich být plno. Nevíte něco o tom? Když tak mi je můžete poslat na můj mail: DenisaHubackova@seznam.cz Prosím, prosím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: út září 26, 2006 10:55 am Předmět: Re: Picasso hair show |
|
|
Denni napsal: | Ahoj, nebyl jste někdo 12. září na Picassu hair show v Hiltonu?Já jsem tam vystupovala a nemůžu nikde najít fotky z této akce. Mám jenom 2, ale musí jich být plno. Nevíte něco o tom? Když tak mi je můžete poslat na můj mail: DenisaHubackova@seznam.cz Prosím, prosím  |
Ahoj Denni, nebyl jsem, ale vítej mezi námi Jsme rádi, žes nás našla, tak si udělej pohodlí jako doma... a zase něco napiš 
Mimochodem - co to bylo za show a s čím jsi tam vystupovala???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denni 0-7

![]()
|
Zaslal: út září 26, 2006 11:06 am Předmět: |
|
|
To je škoda,ale snad se někdo najde kdo tam byl. Jo díky za uvítání, ale nevim jestli splňuju vaše požadavky - dlouhé vlasy, protože po té akci už dlouhé nemám. Mě právě napadlo, když je to forum o vlasech, že by tam mohl někdo být. Byla to kadeřnická show, kde přímo na molu nás stříhali,bylo to moc zajímavý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: út září 26, 2006 11:07 am Předmět: |
|
|
Denni napsal: | To je škoda,ale snad se někdo najde kdo tam byl. Jo díky za uvítání, ale nevim jestli splňuju vaše požadavky - dlouhé vlasy, protože po té akci už dlouhé nemám. Mě právě napadlo, když je to forum o vlasech, že by tam mohl někdo být. Byla to kadeřnická show, kde přímo na molu nás stříhali,bylo to moc zajímavý. |
No, my tu skutecne strihani nejak nepropagujeme, ale jestli si je zase budes trebas chtit narust.. nebo jestli te dlouhe vlasy zajimaji jen tak.. tak vitej Obecne si spis ale myslim, ze mistnaci na show, kde se striha, moc nechodi... no uvidime. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denni 0-7

![]()
|
Zaslal: út září 26, 2006 11:10 am Předmět: |
|
|
No určitě si je zas nechávám narůst. Já jsem chtěla využít té příležitosti, tak jsem vlasy obětovala, ale už bych to znovu neudělala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út září 26, 2006 11:39 am Předmět: |
|
|
No bodej?! Za sebe mohu říci, že na stříhací show opravdu nechodím a "moderní" účesy nesleduji, ale vítej u nás!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: út září 26, 2006 11:44 am Předmět: |
|
|
Denni napsal: | No určitě si je zas nechávám narůst. Já jsem chtěla využít té příležitosti, tak jsem vlasy obětovala, ale už bych to znovu neudělala. |
Radsi se ani nebudu ptat, z jake delky na jakou jsi je strihla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní
|
Zaslal: út září 26, 2006 12:18 pm Předmět: |
|
|
Neměla jsem extra dlouhý vlasy, tak kolem ramen a ted jsem na krátko. Chvíli mi trvalo než jsem si na ně zas zvykla (asi před 3 lety jsem se taky nechala ostříhat), ale už je to docela dobrý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st září 27, 2006 11:04 pm Předmět: Komentář |
|
|
Anonymous napsal: | Neměla jsem extra dlouhý vlasy, tak kolem ramen a ted jsem na krátko. Chvíli mi trvalo než jsem si na ně zas zvykla (asi před 3 lety jsem se taky nechala ostříhat), ale už je to docela dobrý. |
Ach jo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|