Anketa:Ostrihat,Neostrihat??
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mam sa ostrihat nakratko?Alebo nechat to tak?
Ostrihat
26%
 26%  [ 8 ]
Nechat tak ako to je
73%
 73%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 30

Autor Zpráva
Deather666
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:18 am    Předmět: Citovat

Daniela napsal:
To je dobře, žes to nechal! Very Happy Řeknu ti, byly doby, kdy jsem byla toho názoru, že chlap by se měl ostříhat, když mu začnou vlasy víc padat. Ale teď už si to nemyslím. Třeba jeden kamarád začíná mít taky trochu zvýšené kouty a čelo, a stejně mu to sluší a je zajímavější, než když byl ostříhaný nakrátko - to vypadal jako pako.

Tak priatelka si takisto moc nezelala aby som sa ostrihal.Ze vyzeral by som zvlastne.Ale asi budem robit pokusy s tou celenkou aby mi tie vlasy nepadali do oci. Heh jedna baba mi napisala,ze vraj zvysene celo symbolizuje u chlapa vyssiu inteligenciu.. Wink Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deather666
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:20 am    Předmět: Citovat

Xandy napsal:
ja si myslim,ze vlasu mas dost a takhle ti to moc slusi!!Mam ale takovy pocit,ze tobe by sluselo i hooodne nakratko...mas pekny oblicej,tak ti bude sluset vsechno Wink

Myslis ze mam este dost vlasov??Ked obcas kuknem po dlhovlasych,tak ma chyta jemna zavist,ze preco sakra nemam aj ja take vlasy... Laughing Laughing
No a ostrihat sa tak skoro neplanujem,iba ak to bude zivotne nevyhnutne,ze by to tie vlasy si doslovne ziadali.. Laughing
Deather666
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:22 am    Předmět: Citovat

Nicole napsal:
Tak jsem právě zažila podobné rozhodování, tedy asi nás čeká. Jeden člen rodiny ztratil za půl roku asi polovinu vlasů (v 29 letech !). Dneska jsem aplikovala záchrannou hennu aspoň na kvalitu atd. a musela jsem vzít 15 čísel. Bolelo mě to, měl vlasy do půli zad Crying or Very sad Jenže má hroznou životosprávu, stará se o ně špatně, tak to šlo s vlasy rychle dolů Crying or Very sad

Hmm tak to mi je luto..Najhorsie je,ked tie vlasy su fakt hrozne dlhe a potom sa razantne skratia..To sa potom clovek citi akoby stratil celu hrivu..
Ale ak je to na ukor kvality,nic sa neda robit.
Tak dufam ze sa to polepsi..Drzim palce.. Wink
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 1:23 pm    Předmět: Citovat

asi píšem neskoro ale aj tak radím nestrihať, ved len nedávno sme sa rozhodovali nad čelenkou, pravda? Very Happy Twisted Evil takže radšej kupiť nejaké vitaminiky a mineraly na podporu rastu, lopuchový výluh alebo biohar alebo dačo podobné a masírovať a masírovať gebulu, podporíš tie čo na hlave zostali a snád začnú rásť aj nejaké nové.....
Deather666
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 2:23 pm    Předmět: Citovat

Rina napsal:
asi píšem neskoro ale aj tak radím nestrihať, ved len nedávno sme sa rozhodovali nad čelenkou, pravda? Very Happy Twisted Evil takže radšej kupiť nejaké vitaminiky a mineraly na podporu rastu, lopuchový výluh alebo biohar alebo dačo podobné a masírovať a masírovať gebulu, podporíš tie čo na hlave zostali a snád začnú rásť aj nejaké nové.....

No presne,nedavno som tu riesil celenku.Ako tak pozeram,tak vacsina je proti ostrihaniu Laughing Laughing Laughing Laughing ..Ja viem,potom by som to olutoval..Lahke je to urobit,ale tazke si zvykat na to..
Ja uz pouzivam brezovu vodu od Baley a myslim ze to ma daco do seba.Uplne vpredu mi rasia nove vlasy..Tak uvidime teda.. Wink Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přejdi na: