Tvor

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tvorilad
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 1:00 am    Předmět: Tvor Citovat

Ehm... no... dobry vecer.

"Tak sme sa tu zesli.."
Patrilo by sa povedat par slov na uvod, tak sa pokusim nejako nesuvisle zacat.
O tomto mieste som sa dozvedel prakticky nahodou, prostrednictvom mne milovanej osobky, ktora tu trochu strasi, heh. Snad nebudem velmi prekazat.

Aj keby som bol neviem ako zaujimava bytost, na tom vlastne nezalezi. Mam svoje sny, a svoje prebudzania. No a mam este aj nejake tie vlasy, to je asi teraz podstatnejsie. Asi od strnastich rokov som ich prestal radikalne skracovat (och, kolko to uz je rokov?). Obcas som neusiel nejakemu tomu zastrihnutiu koncov, ale aj to sa stava. (Ked sa rozdvojuju, tak je to este dobre, ked sa roz-X-uju, to je cosi ine...) Dalo by sa povedat, ze som taky prirodny typ. (To je velmi slusne povedane. Inak by sa aj dalo povedat tolko, ze okrem beznej hygieny sa o seba nejako velmi nestaram, cize obcas vyzeram snad o trochu krajsie ako divociak.)
Moje plany do buducnosti su zatial jasne - neoplesiviet. Lenze to je ako ked si naplanujete neumriet. Asi pred dvomi rokmi som si nejako vypocital, ze ked vydelim obsah mojich vlasovych porastov tyzdennemu ubytku zachytenemu na kefe, vyslo mi, ze mi zostava par mesiacov do plesiny. Lenze tato prognoza sa neosvedcila, lebo tam toho je stale celkom dost, i ked... co si budem nahovarat, cosi aj ubudlo. Okrem toho sa zatial riadim praktickym pravidlom - pokial si nemusim o ne davat bacha na wecku, netreba ich strihat.
Nikdy som si nic nefarbil alebo inak zasvinil, som milovnikom prirodzenej krasy. Prirodzene farby su mi sympatickejsie, taktiez "vlasove formy", i ked dokazem ocenit aj ine.
Okrem prirodzeneho ubytku a spominaneho delenia koncov nemam zatial ziadne vyraznejsie problemy. (Obcas sa vyskytli lupiny, niekedy boli trochu mastnejsie, ale to asi kazdy zazil nejaku extremnejsiu situaciu.) Po pravde, ani moj styl zivota im asi velmi nepomaha.
Kazdopadne, mozno tu najdem nejake zaujimave informacie, ktore mi budu prospesne. Stracam sa v istych problematikach. Viem len to, ze pouzivam nejaky sampon a nejaky balzam. Nepouzivam ovocne. To je asi tak vsetko, co viem povedat. No snad este to, ze mi vonia gastanova vona.

Dufam, ze vas zo mna netrafi slak, a taktiez dufam, ze sa tu nebudem citit ako metrosexual. Nech rastu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 7:09 am    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej u nás.
Šlak nás z tebe určitě netrefí, leda z nadměrné radosti, že tu přibyl: muž, zajímavý člověk, člověk razící "přírodní" cestu, člověk se smyslem pro humor (v náhodném pořadí, nikoli podle důležitosti).
Metrosexuála tu zatím nemáme ani jednoho, ale něco mi říká, že ty to nebudeš - a to je taky dobře Wink
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 11:49 am    Předmět: Citovat

Ahoj a vítej! Ať se Ti u nás líbí - jako doma, jako doma! Wink Cool
Tree
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 8:14 pm    Předmět: Citovat

Very Happy neboj, jako metrouš se určitě cítit nebudeš a příznivců přirozený krásy je tu hodně Wink
Tvorilad
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 8:42 pm    Předmět: Citovat

Dakujem za vrele privitania.
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 2:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Tvorilad, vítáme tě! Smile
Předsevzetí nevyplešatět bych radila začít naplňovat pořízením šamponu Alpecinu s kofeinem (jestli už ho ovšem dávno nemáš). Chlapi s ním mají moc dobré zkušenosti.
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 3:34 pm    Předmět: Citovat

ahoj. doufám že se ti tu bude líbit a najdeš tu spoustu tipů pro své vlasy...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: