|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tess 0-7

![]()
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 6:53 pm Předmět: Zdravím! |
|
|
Na tyhle stránky jsem náhodou narazila, když jsem hledala nějaký tip co s roztřepenými konečky. Nějakou dobu už si nechávám narůst vlasy, tak si je pořád nemůžu nechávat zastříhávat a je to na nich znát. Každopádně tenhle web mě uchvátil!!! ty účesy jsem zkoušela asi dvě hodiny a hodně jsem se inspirovala. Moc se mi to líbí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
ahoj Tess, vítej u nás
roztřepené konečky jsou mor..zvlášť teď v zimě.
a jaké účesy jsi zkoušela?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tess 0-7

![]()
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
Mám vlasy do půlky zad, tak to bylo trošku omezené. První jsem zkusila zapletené cosi a s tím jsem se natrápila nejvíc, ale bohužel mi z toho pokaždé vylezlo úplně něco jiného čínský drdol mi trčel ze všech stran ale ten ponožkový se ni fakt povedl... musím taky něco vymyslet! Doufám, že vlasy porostou rychle ať můžu vyzkoušet i ostatní účesy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po leden 12, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Tess a vítej u nás! Ať se Ti tu líbí a vlásky utěšeně rostou!
Určitě už sis toho tady o roztřepených konečkách přečetla dost - já přihodím jenom tip z vlastní zkušenosti: mně se osvědčil olejíček na konečky od Reelle (z drogerie DM)- teda hlavně jako prevence, co ho používám, roztřepený konečky v podstatě nepřibývají. A taky jsou fajn "kuchyňský" zábaly se žloutkem a olejem a dalšíma dobrotama. A taky henna.
Držím palce, ať brzo najdeš něco, co Ti pomůže a vláskům bude šmakovat!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 12, 2009 2:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Tess
je to tak, rozřepené konečky jsou nepříjemná věc, ale dá se s tím bojovat. Jak píše Titania reelle olejíček je moc dobrý, stejně tak henna, mohla bys zkusit kokosový olej, pokud bys chtěla čistě přírodní věc, ale to už sis určitě všechno přečetla.
Až "vynalezeneš" nějaký fajn účes, určitě se poděl. inspirace není nikdy dost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|