|
✿
|
Autor |
Zpráva |
stepanka33l 0-7

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 11:10 am Předmět: jak obarvit? |
|
|
Ahojky všechny vás zdravím.Náhodou jsem našla tyhle bezva stránky.Mám dlouhé vlasy tak do půlky zad a jsou husté.Barva je tmavě hnědá,jednou mi kadeřnice udělala blondaté pramínky,už pomalu odrůstají a já si je chtěla znovu obarvit.Ale bohužel mi to nejde,bud je to na zrz nebo do červena.Poradí mi někdo jakou barvu bych si měla koupit?Už jsem opravdu zoufaá.Děkuji za odpověd.Štěpánka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
Ahojky vítám.
Já bych si na blond melíry koupila blond barvu, nějakou kvalitnější. S tmavími vlasy to ale bývá problém.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj, taky Tě tu vítám!
Někde jsem četla, že když chceš tmavý vlasy zesvětlovat, chce to napřed fakt zesvětlovač, teprve pak tu světlejší barvu v požadovaným odstínu, jinak to právě může dělat neplechu a barvit se různě do červena a tak. Ono v těch blond odstínech zřejmě nějakej ten zesvětlovač bude, ale dost možná ne dostatečně koncentrovanej, aby si dokázal poradit s tak tmavýma vlasama, jako máš ty. Ale asi bych to neriskovala podomácku a barvama/zesvětlovačem z drogérky a zašla zase ke kadeřnici - přece jenom je to asi pro ty vlasy dost chemická bomba a kadeřnice znají (alespoň by měly) znát různý fígle, jak to udělat co nejefektivnějc, aby ty vlasy přitom co nejmíň utrpěly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sweet 81-160

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
taky se přikláním k zesvětlení a následnýmu barvení - tmavý vlasy jinak nepřebarvíš, i v kadeřnictví by to dělali na dvakrát minimálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Štěpánko - taky myslím, že experimentovat s odbarvováním tmavých vlasů na blond (byt jen pramínků) by jsi neměla sama a raděj zajít ke kadeřnici. Navíc počítej s tím, že ty zesvětlené vlasy budou sušší a slabší než ty neodbarvené.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
katul 321-600

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
taky si myslím, že tmavé vlasy barvit na blond doma je přinejmenším o průšvih Já sice praktikuju zesvětlování sama, jsem velký experimentátor ale mám svoje vlasy světlé, takže to jde docela v pohodě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 15, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
melíry asi jedině melírem. nemám teda zkušenosti s odbarvovačema z drogérek, melíry sem si nikdy nedělala (světlý). ale melír je více méně záruka, buď ale pude do žluta, nebo do bíla, plus takový ty možnosti, že se ti vlasy upálí, samozřejmě budou suché atp.... _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Allean >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so leden 24, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
jo jo, ségře jsem kdysi dávala blond melír do tmavých vlasů, desetkrát to bylo v pohodě a po jedenáctý to chytlo do žluta, vypadala chudinka jako zvířátko, připomínala mi hyenu nemohla s tím ani do školy, dokud jsem jí to druhý den nestáhla zesvětlovačem. Pak jsem koupila blond barvu, udělala melír a bylo to v poho.Ale to je jediná špatná zkušenost, jinak klasický melíry na tmavý vlasy vážně fungujou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
starlight 81-160

|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
souhlasim s nazorama holek, mam s tim taky svy zkusenosti, a v zivote bych uz do barveni ani odbarvovani si sama doma nesla brrr .... obratila bych se kazdopadne na kadernici  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|