Pozdrav od nováčka

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kassy
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 11:22 am    Předmět: Pozdrav od nováčka Citovat

Zdravím! Dostala jsem se sem více méně náhodou díky odkazu v diskusi na jiném serveru. A jelikož dlouhé vlasy mám, trochu jsem si to tu prošla a zaujalo mě to tu. Nejvíc asi návody na účesy, některé jsem hned vyzkoušela. I když třeba jak může někomu držet tužkový drdol, to nikdy nepochopím, mě to vždycky za pár minut spadne Confused

Musím si to tu ještě pořádně pročíst, určitě tu najdu spoustu lepších rad než mamčino "měla by sis to nechat zastřihnout". Přitom nemám vlasy zase tak extrémě dlouhé, nejdelší do pasu, ale to jen pár "chlupů", protože mi dorůstá postupně sestříhaný účes. Co myslíte, mám mamku poslechnou a nechat si to zarovnat na stejnou délku, i když to bude znamenat 10 cm pryč?

Jinak podle instrukcí Smile ještě pár slov o mně a o mých vlasech:
Vlastní barvu mám takovou tu nevýraznou myší hnědou, barvím se na zrzavo (podle výrobce "zlatoměděná"). Mám zelené oči a jsem světlý fototyp, takže to ke mě celkem jde. Můj sen je mít vlasy tak dlouhé, abych si mohla zaplést pravou "ukrajinu", ale to ještě budu muset mít hodně trpělivosti...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 1:49 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Kassy, vítáme Tě! Smile
Záleží na tom, v jakém stavu máš ty konce. Jestli v dobrém, klidně je nech, jestli roztřepené, střihni. Anebo udělej kompromis - zakrať je třeba o 2 - 3 cm a další zastřihnutí nech na jaro.
Barvíš chemicky nebo hennou?
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 1:56 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Kassy, vítej Smile

Tužkový drdol... myslím, že máš na mysli to co já provádím z hulkou do vlasu. Zamotat, zapíchnout hůlku a do práce. Nemám pravdu? Kdyžtak mne vyveď z omylu Wink Ono to hce u tohoto typu drdolu trošku cviku a taky malí fígl, který se velmi těžko vysvětluje psaním. nejlepčí je názorná ukázka. Tak jsem se jej naučila já. Wink

[/url]
Kassy
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 7:23 pm    Předmět: Citovat

Děkuju za přivítání. Připadá mi, že oproti jiným fórům tady vládne taková přátelská atmosféra Smile

Daniela: Konce mám právě dobré, kdyby byly roztřepené, o ničem bych nepřemýšlela a střihla. Barvím chemicky. Henou se léta barvila moje máma a měla od ní vždycky hnědé límečky a to byla na krátko. Jelikož se hodně potím (mnohem víc než máma), nemám odvahu to riskovat.

wensdy: Jo, přesně ten myslím. Včera jsem to zkoušela podle návodu tady na webu z tužkou, protože jsem ji měla u počítače po ruce. Proto se mi prvně vybavil tenhle název. Ať to zamotám jak to zamotám, prostě mi to vždycky za chvíli spadne.
silvi11
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2009 9:18 am    Předmět: Citovat

chcem podakovat za par milych uvitani,ktore som od vas dostala,objavila som tieto stranky tiez nahodou a som rada,kedze som daleko od domova,ze mam s kym "pokecat".mne to tu tiez prijde ako taka väcsia Laughing banda kamaratok.ale fajn ludia a co o mne?kedze som si uz co to precitala nasla som vo vlakne o blondynach dost kritiky Laughing ale bohuzial asi som jej prototyp.vysoka,stihla(no stihla Embarassed velkost 40)odfarbena blondina.uz zopar rokov ale ina farba ani ku mne nejde.kedze som presedlala na bio sposob zivota,tak tiez netrapim vlasky neustalym farbenim,zredukovala som to aspon na blond pramienky.a som rada ze som vas objavila a dakujem vsetkym za tie uzasne rady!!!!
Kassy
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2009 3:37 pm    Předmět: Konečky jsou pryč Citovat

Tak jsem to nakonec udělala. Šla jsem dneska kolem kadeřnictví, kde si nechávám upravovat ofinu, berou tam na tyhle věci i bez objednání, tak jsem tam zapadla a nechala si to zarovnat. Na nejdelších vlsech jsem přišla tak o 8 cm, ale moc poznat to stejně není, protože jich bylo jen pár. Zato teď jsou vlasy až ke koncům stejně husté a snad přestanou tak zlobit v drdolech.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: