|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Elli 321-600
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
mixer napsal: | Elli-ktovie aký silný peroxid obsahuje asi 9% aby ti to nevysušilo a nepoškodilo tie tvoje krásne dlhé vlasy, no zrejme ti neporadím ale ak ti mám povedať pravdu ja osobne by som si na hennu zosvetlovaciu paletku nedala |
no musím sa priznať že ako som dnes bola v meste a obzerala si v zrkadlach vlasy tak som rozmyslala že načo vlastne chcem farbiť..vlasy nie sú úplne tmavé ale zase ani natoľko svetlé aby kričali odrasty..odrasty sú síce popolavé a zvyšok má teplý odtien ale nekričí to veľmi asi s tou farbou počkám okrem toho už to vôbec nie je oranžové po henne ale taká teplá svetlá hnedá alebo tmavšia blond nič hrozné a bojím sa od tej paletky asi ju jedného dna na hlavu dám ale zatiaľ to odložím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
Elli napsal: | no musím sa priznať že ako som dnes bola v meste a obzerala si v zrkadlach vlasy tak som rozmyslala že načo vlastne chcem farbiť..vlasy nie sú úplne tmavé ale zase ani natoľko svetlé aby kričali odrasty..odrasty sú síce popolavé a zvyšok má teplý odtien ale nekričí to veľmi asi s tou farbou počkám okrem toho už to vôbec nie je oranžové po henne ale taká teplá svetlá hnedá alebo tmavšia blond nič hrozné a bojím sa od tej paletky asi ju jedného dna na hlavu dám ale zatiaľ to odložím |
Súhlas, a predsalen tá henna sa ti možno časom úplne vymyje a nemusíš to ničiť. Ja som si takto kúpila trvalú, keď sa mi vyrovnali vlasy, a nakoniec som ju vyhodila, lebo expirovala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
mixer 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
Elli, chválim tvoje rozhodnutie |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
monna 0-7
|
Zaslal: út březen 31, 2009 3:28 pm Předmět: Chem. barva vs Henna |
|
|
Prosím poraďte mi barvím si vlasy chemickou barvou Pallette už 2 roky..a o hodně se mi zjemnily a zmizel jakýkoli objem.....kvalita vlasů se o dost zhoršila. Proto bych ráda chtěla přejít na hennu, ale nevím jak...má původní barva je tmavě hnědá, barvím se na černo a u černé bych chtěla zůstat, ale zajímalo by mě zda by to uškodilo, kdybych si rovnou dala černou hennu....nebo se to musí nejprve odbarvit??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 31, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
Za prvé, Pokud chceš hennu, NEODBARVUJ!
Za druhé, mezi chem, barvením a hennou musí být nějaký odstup. Já si to pojistila tak, že sem první zkusila bezbarvou hennu a až nani jsem dala červenou _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elli 321-600
|
Zaslal: út březen 31, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
no určite počkaj aspon mesiac od chemického farbenia a neodfarbuj,čierna henna nemusí na prvýkrát chytiť veľmi výrazne alebo sa môže rýchlo vymývať takže potom budem musieť hennovať častejšie aby to zakrylo odrasty,ale určite to vláskom len prospeje akú máš prirodzenpú farbu vlasov?či ti tie odrasty nebudú potom kričať ked henna nechytí a potom nato ani nemôžeš dávať chemickú farbu...ono s čiernou je to zložité,držím palce aby ti to vyšlo ako si predstavuješ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út březen 31, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Hlavně si nekupuj tu hennu z DM, ta dost málo kryje a vymývá se. Výborná je Hennecolor-báječně drží a je sytá. V některých je ale sodium picramate, ale i to je proti chem. barvě nic. Někdo tu pak chválil ještě tabulkovou hennu od Lushe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
monna 0-7
|
Zaslal: út březen 31, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
o odrostlými vlasy problém nemám, nejde to u mě skoro poznat...má původní barva je hnědá ale postupem času mě stále tmavne....dobře, tedy měsíc počkám a hodím na to bezbarvou hennu...zda mi to s vlasy nic neudělá, přejdu na hennu černou... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
misunka 21-40
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 10:23 am Předmět: |
|
|
před 16 dny jsem henovala, ale už se mi to nelíbí a chtěla bych na to plácnout hnědou chemii, musím počkat, co se stane když to tam plácnu hned? vypadají mi vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|